It's a beautiful day


Eller inte, fasiken vad det regnar.
Antar att det kommer vara så här hela helgen? Men varför? Så himla typiskt att de säger att "värmen är snart här" jaha? när då? Säg det inte flera veckor innan! Man blir ju gaaaalen, haha.

Och självklart tvättade jag bilen och så blir det sådant här väder? Lortgris nr 1 kommer min bli igen och jag som var riktigt nogrann för en gångs skull.

J skickade mess imorse att han inte kommer komma hem idag utan imorgon istället.. så jag skjuter upp energin att städa någon timme till.. orkar inte när det är sådant här väder, men jag har tvättat iaf, fint så ;)

Så nu har jag lärt mig göra en animering via Beneton Movie GIF.. Men ingen bra kvalité via det programmet tyvärr, försökte via ps först och lyckades bra ända tills jag skulle ladda upp filen? Borde väll vara att bara ladda upp den som en vanlig bild? eller?

Hur gör ni era animeringar? hur får ni era att fungera?




Kommentarer
Sara ~ Candis

I ps laddar du upp den till web :) och sedan i GIF format. Då funkar den, inte annars :)



SV. :D trodde inte de var din egna färg. Hehe hoppas det, själv har jag redan börjat få gråa hår, kan bero lite på stress också :P



Ja den luktade massa gott :) köpte du den rosa/gula?! Den luktar speciellt, tyckte den luktade gott hehe.

2010-05-13 | 17:52:28
http://candis.se
Sara ~ Candis

SV. Ja de är ju det :( och de jobbiga med hans jobb är att ibland får man inte tag i honom alls på flera timmar. Skulle de hända mig eller hundarna nåt t ex så är det inte säkert att jag ens får tag i honom :(



Hmm weird :D brukar aldrig funka första gången, sen blir man förbannade och då går det haha.



Nejmen, inte ska du ge mig saker heller :))) knas hihi. Mailar dig adressen. :D



Kramis

2010-05-13 | 18:29:37
http://candis.se
Helena

Sv: är ju verkligen DU dom där skorna i ditt inlägg, skrev jag åt dej igår oxå ;). Hehe.. faaan! Nån måste sponsra dej me dom :)... typ en snäll pojkvän hehe... ne usch svegs gym, aldrig satt min fot där. fan du skulle ha bott här så vi hade kunnat gyma tillsammans banne mej. Å härligt väder ni har hemma... not!! Är snön borta nu då?

Puss

2010-05-14 | 10:59:55
http://luzzis.dinturiel.se
月姫 Tsukii ♥

men du är ju så galet söt! :D hittade ett "depp" inlägg om vikten och så, så himla synd att du kände/känner så för du är galet söt! =) tränar du nåt? För träning ger en så mycket bättre självkänsla fastän man tycker att man själv väger för lite eller för mycket, själv kämpar jag som ett tok för att gå upp i vikt men det är riktigt svårt det.. Kämpa på tjejen!

2010-07-12 | 01:45:04
http://tsukii.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback