Trettioförsta oktober

Sista dagen i oktober månad, en söndag. Vilken tajming att nästa månad börjar med en måndag, veckans första dag.
Aja.

I helgen har det hänt lite grejer då min gogumma Diana återvände hemöver för att gå en krogrunda i S. S är en liten by där de finns hm.. 5 "krogar" och det är sällan någon av dessa "krogar" är öppna och nu slog 3 av dem på stort och hade trubadur/band och disco.. självklart ska de ha öppet samma kväll? Men ja, vi fick ju ha det lite roligt och skämtade glatt om att äntligen få ta en krogrunda på byn.

Så i fredags skyndade jag mig in till byn för att umgås med mina kära. Kom dit runt 2 tiden så vi gick på bolaget och en utförsäljning av märkeskläder. (hittade en massa saker, men köpte endast en mössa)
Vi slog oss ner vid Marias bord och smygstartade med lite dryck vid 15 tiden.
När klockan närmade sig 21 så kom T (marias dejt) och vi fick äntligen sätta tänderna i mat.. mmmm! Tacopaj! och vid den tidpunkten hade jag hunnit mig ganska långt ner i min tillbringare med mojito. (men mådde som en kung)
Det kom fler goa personer som slog sig ner och vid 23 tiden påbörjade vi vår krogrunda.
Vi hade bestämt att vi skulle köpa en öl på varje ställe och så fick det bli, vi avslutade kvällen på dansgolvet och på vägen hem fick jag så fruktansvärt ont i fötterna, så tillslut gick jag hem i strumporna. (Japp.. självklart var de blött ute!) men men, roligt var det iallafall!

Igår spenderade jag dagen med mamma, åt god mat och mådde gött. Kollade på Beck-levande begravd: tror de är den bästa beck filmen jag har sett.

Idag när vi klev upp så satte vi igång med väggen inne i min snart ordnade walk-in-closet och nu väntar jag bara på att spacklet ska torka så jag kan slänga på lite vitfärg och börja ordna.
Under tiden ska jag kolla på The mentalist älskar verkligen den serien!


Diana, Jag & Maria {Kul att jag har gnuggat mitt huvud mot Dianas, haha]

Emma & jag.

Tack för en underbar kväll ♥



Kommentarer
syster

Åh vilka underbara fina tjejer! Blir alldeles full av saknad! Kram på er!

2010-10-31 | 16:24:15
http://vidabuena.blogg.se/
mor

Jättefina kort;O)

2010-10-31 | 18:14:01
Molly - MOLKAN.SE

Svar: Ja, det är skönt :) Plus att jag har att göra hela veckan även att jag har höstlov, men jag tror jag behöver det.



Har inte hört nånting ang. kameran än :/ En tjej med likadan kamera och samma fler i min klass fick det på garantin, men hennes var bara 1½ år och min är över 2 år så elektronikgarantin har gått ut. Men vi får se...



Hehe, skaffade mig en hemförsäkring + drulle efter att jag hade lämnat in kameran så det kanske inte gäller då? Ingen aning. Annars blir det att reparera den (eftersom att Kalle vill ha en hel kamera) och jag får köpa en ny kamera till mig. Jag vill ha en ny kamera så för mig spelar det egentligen ingen roll hur det går. Bara så jobbigt att vara utan :P



Tack detsamma!

2010-10-31 | 20:31:56
http://molkan.se
Molly - MOLKAN.SE

Svar: Jo, det är härligt :)



Haha, ja.. egentligen vill jag ha en Nikon D3, men den kostar typ 640000 kr så det får bli en annan gång :P Annars har jag spanat in Nikons nya modell D7000 som är en förbättrad modell av både D90 och D3000 tror jag. Den har sjukt mycket inställningar och grejer som jag bara vill lägga vantarna på ;)



Har aldrig klarat av Canon faktiskt :S Pappa har en, men för mig fungerar det inte alls. Det är Nikon och jag :)

2010-10-31 | 20:42:06
http://molkan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback