Lite snabbt bara

Jag får inte dygnets timmar att räcka till och samtidigt känna mig lugn. Jobbar otroligt lite men tack vare det så intalar jag mig att jag har så mycket mer tid att göra allt annat, som jag inte riktigt hinner med.
Iallafall så jobbar jag, städar, packar upp och räknar matte C. Matte C är ingen barnlek tycker jag.. egentligen kan jag, men de är vissa regler som jag inte fattar. Men jag ska fråga läraren nästa möte. Måste få detta att funka i min hjärna.

Jag har beställt en ny säng iallafall, ska bannemig sova skönt här hemma. Riktigt roligt att både mamma och syrran också slog till på en ny säng när jag beställde. Hehe, fast jag tror att det antingen var jag eller mamma som var den drivande kraften till beslutet. För jag har velat köpa en ny säng länge, och nu var det dags.. Detta kommer bli roligt att försöka få upp dem på övervåningen.

Nä nu ska jag försöka ruska av mig drömmarna jag hade om L inatt och försöka slappna av.  Har suttit med tårar i ögonen flera gånger idag tack vare de drömmarna. Men antar att de kom bara för att jag hittade gamla bilder på honom. Lite ont i magen för att somna. Det gör så ont när drömmar är så verkliga.

Ps.
Jag ska iallafall få göra en "walk in closet" ÄNTLIGEN! Finally så förstår någon mitt behov av det. Och jag älskar projekt. Men det blir mitt projekt.. och jag funderar redan på hur slutresultatet kommer att bli.
Spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback