Ork?

Har ingen ork att försöka engagera mig i detta just nu. Känns som om jag måste klättra över ett berg för att göra en sak.

Har en massa tankar och frågor kring sommaren, lite less över att det antagligen inte blir någon Thailandsresa och vet inte vad jag vill i sommar.
Hellst vill jag komma bort härifrån en sväng, men samtidigt inte. Ensam, men ändå inte. Snacka om att jag har endel att tänka igenom.




Ja, så här har jag sett ut största delen av dagen. Deprimerande. Men imorgon är det jobb igen, dock är jag fortfarande orklös.. vet inte..

Jag lovar att försöka samla energi och lust.. bli lite pepp igen..Nu ska jag kolla på Morden i midsomer.. klura lite så här på kvällskvisten.

Kommentarer
J

Varför inte Thailand?

2011-03-23 | 22:56:39
Luz

Vet du va jag tycker? Om du känner att du vill komma bort så kom ner hit å hälsa på. Då är du långt ifrån Härjedalen å får bara vara för en stund. Å träffa mej samtidigt ;).



Puss darling <3

2011-03-24 | 11:02:03
http://luzzis.se
Anna

Jag kommer absolut skriva om träning, hoppas det peppar lite :} ta hand om dig fina du!

2011-03-25 | 14:13:11
http://madeinjapan.nu
Caroline

Jobbigt när man känner sig så vilsen och inte vet vad man ska/vill göra.. Det gör jag inom plugg/jobb-fronten.. Hoppas du får ihop dina planer på bästa sätt snart iaf :D o trevlig helg :)

2011-03-25 | 17:01:43
http://carolinenordens.blogg.se/
Luzen

SV: Åh jag förstår dej precis. Du ska bara veta att jag finns här när du vill å behöver om du känner att du vill berätta sen =).



Kul att du får jobba på Dollar igen! Då ska jag banne mej dit å handla när jag är hem sen hehe =D. Jaa vi får styra upp nånting alltså!!! Jag vet inte än när jag har semester men hoppas få veta det snart.



Jaa jag drömde ju t o m dej för några nätter sen :(... stor saknad.



Puss <3

2011-03-26 | 09:17:44
http://luzzis.se
Sara ~ Candis

SV. Hihi visst är han, lilla plutten.

Dessa förbaskade byxor alltså haha. Och jag är som dig och använder dom tills de hänger i trasor :((



Hehe de kommer sen när vi kommit iordning mer :) vi har fortfarande kartonger lite här och var :P

2011-03-27 | 14:39:38
http://candis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback