Back on track?

Hemma från sommarstugan igen, tyvärr.
Åkte hem igår redan, trots att planen var att återvända idag.

I lördags bombarderades köket av äckliga myror! Vi har aldrig haft myror i stugan så ni kan nog förstå att jag hoppade högt och skrek ganska bra när jag såg de där små krypen i köket. BLÄ!!
Då jag är vuxen och därmed mogen så tog jag ett lugnt och sansat beslut..
Jag sprang till mobilen och ringde till min kära mor som var 23 mil ifrån (?) och gallskrek/grät och hoppade jämnfota medan jag förtvivlat försökte få ihop sammanhängande meningar.. inte lätt.

I ett desperat försök att skrämma iväg myrorna hällde (läs: kastade) jag ut vitlökspulver och kanel i hela köket.. inklusive skåp och väggar.. En tur till soptunnan med ALLT sött, blött och ätbart. Och sedan lade jag mig i sängen åt fel håll så att jag inte kunde se köket.

Plus att jag åkte till Willys och handlade myrr-medel.. inte en utan två burkar.. och 4 burkar kanel.. allt jag kunde tänka var: dööööö! Efter det att jag hällt/kastat ut allt detta runt stugan/ i stugan så avnjöt jag en Ben & Jerrys, min middag, medans jag log lite elakt åt myrornas öde (Piluttadig!).


Så hanterar en mogen 25 åring ett kök fullt av myror..

Nja, kanske inte det bästa beteendet vid den situationen, varför? JAG HATAR MYROR! Jag klarar av spindlar och skalbaggar.. men myror? Hemska varelser! Jag vill ha dem på vår jord, men jag vill INTE ha dem i vårt kök/hus/gård.

Så igår vaknade jag, målade väggen och sedan fort in i bilen och styrde hemåt igen.



Och när jag ÄNTLIGEN kom hem, hade min älskade syster och Manne lagat äppelpaj som stod och väntade på mig. (Ja, det var nästan så att den skrek mitt namn)

Home sweet home!

Håller mig hemma ett tag nu, myrorna kunde nämligen vara kvar 1-2 veckor.. Usch!

Jag är ju ledig i augusti igen, då kanske jag har tur med både väder och husefriden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback