Vad sysslar jag med?

Lite tyst här idag, men de finns en anledning. När vi kom hem från ösd ikväll så fick jag en energikick (tror de beror på att jag drack cola på vägen hem?) och satte igång med att montera ner min bokhylla, flytta in den i min blivande walk-in-closet och montera dit den.
Jobbigt som satan om jag får säga det själv.. inte för att själva monteringen och flytten i sig var jobbig.. men att plocka ihop alla saker som låg framför och i bokhyllan! puh! Måste börja sortera i de högarna.. de kommer inte vara mycket av det som kommer sparas direkt. Men de är inte de prio ett just nu, nu vill jag få min garderob så jag får plats med mina saker som ligger i flyttkartonger.. Ja.. mitt liv är en enda röra just nu.



Här ser man då själva processen.. mina skor som har någonstans att vara nu (Lovely!) de som inte fick plats  i hyllan gömmer sig i Betty och Wilma (väskorna).. sedan kommer jag ha mina väskor och kanske huvudbonader och annat i den andra hyllan. Skönt att få ordning på lite saker.. äntligen.

Så imorgon kommer jag fortsätta med detta. jag ska mäta och tänka ut så att allt blir perfa och dessutom så kom min julklapp idag, min egna TV. Så den ska jag studera lite mer ingående imorgon. (också därför jag tog tag i att flytta bokhyllan idag.. annars skulle jag säkert välta tv'n senare)

Iiih, IM SO HAPPY!

Kommentarer
Alisa

Niiice, very niiice!:)

2010-11-02 | 10:54:27
http://alisagonzalez.se
Caroline

Åh va härligt med en walk in closet :D fint det blir!

2010-11-02 | 20:49:20
http://carolinenordens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback