Shoppingberoende.. se upp

Att säga åt mig själv att jag ska hålla mig borta ifrån någonting är helt omöjligt.
 
"Sluta äta choklad och socker" resulterar i att jag stoppar hamsterkinderna fulla och låtsas som om jag inte hörde reglerna.
 
"Hålla hårt i pengarna, ingen shopping" har motsatt effekt vilket innebär att jag drar upp bankkortet och hoppar av lycka så fort jag har möjlighet att använda det..
 
Jag har försökt lura mig själv med andra regler, så som "inga grönsaker!" eller "du får absolut inte springa av dig sidådär 10 kilo" men de jäkla reglerna tyckte hjärnan var så bra att den lyssnar på det.. vilket var oväntat?
 
Det jag vill komma till är iallafall att jag har hittat mina älskade, "nya snygga och snabba färgklickar till träningsskor" som jag skrev om i förra inlägget! Yeeey! Tack Luz för hjälpen! Fasiken vad snabb jag kommer vara nu.. upp och ned för hissen.
Skämt och sido, jag har letat efter dem länge och det bästa {kanske det värsta?) är att jag hittade båda färgerna som jag ville ha.. så nu har jag svårt att nöja mig med det ena paret.
 
Nu ska jag hänga tvätt och sedan lägga mig i min säng, som äntligen har sängben igen!
Godnatt

Womens Nike Free Run+ 3 Running shoes


Kommentarer
Luzen

Hahahaha ja alltså har man väl hittat ett par på den sidan så är risken stor att man hittar flera man vill ha! Har suttit i flera dar nu å kikat ;).... du är ju för go du! <3

2013-05-16 | 14:25:37
http://luzzis.se
Jynarn

Hahaha känner inte aalls igen mig ;) fan att man ska va så svårt att lura ;) haha.

2013-05-16 | 23:01:12
http://jynarn.blogg.se
Zarah-Lou

haha! Känner igen mig SÅ mycket!
När jag ska börja mina veckor med "NU! NU JÄVLAR ska det gå 100% prickfritt!" så blir det en glass där, lite godis mitt i veckan och en onyttig macka där... :P

2013-05-19 | 22:00:28
http://finest.se/zarahlou

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: [publiceras ej]

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback