Pleeaaase!?

Är det någon som kan charma mig totalt så är det den här damen. Bestämd är bara förnamnet.
 
 
Januari har snart passerat och jag har siktet inställt på 18 april. Visst, det finns mycket som jag vill göra innan och jag har redan börjat bearbeta min seperationsångest.
Känns väldigt löjligt att erkänna de jobbiga känslor som jag får när det faktiskt är ca 3 månader kvar innan jag ska utomlands i två (ynka) veckor.
Känns som om den ångesten kunde komma lite närmare due date, men man kan inte bestämma över allt.
Iallafall så känns vardagen (läs jobbet) lite lättare när jag vet att jag har något bra som väntar. Värme, sol och sandstrand. Exakt vad jag drömt om i två år..
 
Jag har seperationsångest från den här tösen så gott som varje vecka.
Jag åkte hem till mamma idag för att vara hundvakt men det visade sig att mamma varit tvungen att stanna hemma idag så jag fick spendera tid med dem båda (syrrans katt Jack också, men han var inte så sällskaplig).
Min älskade lillstumpa.
Ja där kom det igen, seperationsångesten.
 
Igår fyllde Madde 25.
Vi {några få utvalda jäntor) fick spendera kvällen med födelsedagsbarnet. M hade förberett en underbart smaskig trerätters middag och sedan blev det sällskapsspel för hela slanten.
'Vem i rummet' är ett perfekt spel att plocka fram på tjejmiddagar tycker jag (eller vaddå tjejmiddagar, oavsett vilket sällskap man är i).
Det är ganska spännande att se vilka förutfattade meningar man kan ha om personer man inte känner. Och se hur ens vänner faktiskt har uppfattat en.
Ja, spännande helt enkelt.
Jag tror att jag ska plocka fram mina sällskapsspel igen.

Jag älskar sällskapsspel!
 
 

Grönt är gott

Min egna c-vitamin boost ♥
 
Yummy yummy in my tummy! Ja, det här kallar jag lyx!
Förra julen fick jag en underbar julklapp utav min kära mamma, en köksmaskin. Men det var inte vilken köksmaskin som helst utan det var en köksmaskin som man kan använda på olika sätt. Fantastisk.
Denna manick kan alltså vara en vanlig köksmaskin, bli en blender eller en råsaftcentrifug!
 
Jag glömde såklart bort att den här maskinen var en kameleont så jag har endast använt blendern den senaste tiden men den här veckan slog det mig att jag faktiskt hade en råsaftcentrifug vilket är en underbar uppfinning!
 
När jag hälsade på Diana och Gustav i huvudstaden så testade jag en fantastisk juice på arlanda. Närmare bestämt "orange ginger slimmer" från Naked Juicebar.
U N D E R B A R!
Jag försökte skapa en liknande juice förut med min råsaftcentrifug men när det försöket visade sig gå åt pipsvängen så packade jag ihog maskinen och ställde undan den... tills nu.
När jag beställde min juice från NJB så kollade jag nogrannt på medan de gjorde sin juice och jag förstod direkt vad jag gjort för fel när jag försökte göra min juice.. så nu, nu har jag börjar göra min egna juice!
 
Första dagen gjorde jag en version av Orange ginger slimmer (utan slimmer) och idag när jag gick hem på lunch gjorde jag den här juicen ↑
Äpple, kiwi, spenat, mango och apelsinjuice (för annars fick jag inte ner spenaten i juicen.. hah)
YUM!
Jag hade glömt bort hur gott det är med ordentligt juice och jag hoppas att de här doserna med c-vitamin kommer bombardera mig med energi.
 
Lite dyrt är det dock, då jag använder ganska mycket frukt till mina juicer, men man ska väll äta 'fem om dagen' eller vad man nu sa när jag gick på lågstadiet..
 

På morgondagens shoppinglista: mer frukt.
 

Tvåtusenfjorton

 
 
Nytt år och nya möjligheter, right?
 
Jul och nyår har varit lugna dagar med de som jag har nära. Försökt samla energi och ork så att jag kan fokusera den kommande terminen också och det gick väll sådär.
Men nu har jag jobbat en vecka igen och redo för nästa.
I mitten av veckan fick jag en sådan där paniklängtan efter semester och ledighet så jag blev eld och lågor när jag fick reda på att även jag har påsk och sportlov! Yeah!
Vilket innebär att jag och Madde smög in och bokade en utlandsresa! Mhmm.
Äntligen är det dags igen, jag kan nästan börja gråta av lycka nu när jag vet att det blir av.
 
Jo.. jag har ju självklart börjat med en nedräkning dessutom, 95 dagar kvar tills det är dags.. 95 dagar! Jag kommer absolut stå ut med att arbeta de dagarna som är kvar.
 
Men nästa gång, ja nästa gång då är det fasiken dags för mig och Joakim att ta en trip tillsammans. Han behöver bli kär i
"sandmellantårnaochskvalpandevågoriklarblåttvattenmedansmanbarabehöverandasochkommaihågsolskyddsfaktorn"
-semester han också ♥

RSS 2.0