Jag undrar jag

Jag beställde lite smått och gott från elf för några veckor sedan men jag börjar bli orolig då det fortfarande inte har anlänt något paket? Vad har hänt?
Jätte trist!
Jag vill ju ha en tävling på bloggen så man får se om någon läser den? För kommentarer, det är det ont om!
Iofs så är det inget spännande utseende på den heller.. men jag lovar.. jag försöker hitta inspiration.
Jag funderar på att ta tillbaka min förra design, den med mig som bakgrund.. hehe. Inte för att vara ego eller så men jag gillade den stilen..
Men vill göra lite annorlunda.
Så det är det jag håller på med, men med en ny bild, ny layout och nya färger.. Inte svart vit som den var då.

Men jag är ganska slut i kroppen just nu.. idag har jag träffat en av mina pantertanter :} eller ja.. en av mina älskade vänner nämligen Sonja.
Vi åkte runt på Sveg lite, vi skulle in på olika affärer för S hade lite saker att göra, men allt hade lunch stängt.
Hur kan de ha lunch stängt när alla har lunch? Det är ju då de får kunder? eller tänker jag fel?


Nu ska jag börja packa ihop mina saker, imorgon åker jag tillbaka till jobb och kommer inte tillbaka innan tisdag tror jag. Jobbar hela tiden nämligen förutom lördag.. och då ska jag försöka hinna träffa Luzen och Diana också.. Varför jobbar man jämt när ens älskade kommer hem på visit?

Hm...


Fcuk!

Hehe ja, stavfelet är medvetet!

Igår gick jag till sängs runt nio, jag var helt slutkörd, tror jag har ett virus i kroppen eller någonting. Kände mig svimmfärdig och bitter på jobbet på lördagen och igår var jag helt död i kroppen. Och när jag låg där med min ljudbok så upptäckte jag att min ipod startade om sig efter cirka 5 sekunders spelande. Trodde först att det endast var något fel med det kapitlet, att det var en bugg eller något, men varenda gång jag försökte lyssna så gav den upp. Plopp sa det bara!

Jag blev skit sur, tänkte att det var inte rättvist och gick direkt in på tradera för att hitta en ny mp3 spelare så jag får lyssna på mina älskade ljudböcker. Men hittade ingen som föll mig i smaken.
Idag hade jag en skit trist bilresa till och från jobbet.. putandes med läppen och allt. Men nu när jag kom hem så tog envisheten ett järngrepp och jag tänker inte spendera mer pengar på en mp3 än vad jag gjorde på denna. Så nu har jag suttit och försökt uppdatera drivrutiner etc men allt löste sig som tur var när jag formaterade enheten. PUH!
Snacka om att jag älskar den just nu när den fungerar! WEEI!

Så nu ska jag överge grabbarna som ligger i soffan och gå o lägga mig, klev upp vid 6 tiden så jag förtjänar sömn.

Imorgon ska jag och J nog åka till Östersund igen ( 3:e gången sedan februari, åkt mer nu än vad jag gjort på 3 år) Han ska kolla på en bil som han funderar på att köpa och jag ska försöka locka in honom och kolla på tapeter så han förstår vad jag menar.. men jag tror att han inte gärna vill släppa den röda färgen.
JA jag gillar den röda färgen, när det är mörkt ute, då blir vårt vardagsrum som en biosalong.. Men på dagarna.. usch.. me dont like.

Annars så blir det bara mat shopping på willys ( lite smart får man vara allt! ), men jag har som tur är inte spenderar byxorna på mig längre. Köpt det jag ville köpa!

Did you hear about the Morgans?

Igår kollade jag på "Did you hear about the Morgans?" eller "Har du hört ryktet om Morgans?" som är den svenska titeln.

Makarna Morgans äktenskap är på väg att ta slut. Paul ( Hugh Grant ) har bedragit Meryl ( Sarah Jessica Parker ) vilket har lett till att Paul nu mer bor på hotell i N Y. Paul försöker vinna tillbaka Meryl genom att köpa presenter och bjuda ut henne på middag.
Efter middagen, på vägen hem, råkar de bevittna ett mord, då de är de enda vittnena och mördaren såg dem så hamnar de i vittnesskydds programmet.
Makarna får därför flytta till Wyoming och försöka låtsas vara makarna Fosters från Chicago.
Men vad händer när mördaren får reda på vart de håller hus?


Jag gillade filmen, den var inte lika rolig som jag trott att den skulle vara, men jag rekomenderar den gärna. Hugh Grant är som alltid charmig men samtidigt lite klumpig. Sarah Jessica Parker har sitt välkända skri som kommer fram lite då och då, vilket får en att dra på smilbanden bara det.

Filmen får ett lågt betyg utav mig, gillade den men jag vill gärna bli hänförd, förälskad och överväldigad. Och tyvärr blev jag inte det.



Betyg:

♥♥♥ / 5

Underbara Söndag

Hej hej hallå!

För en gångs skull har jag en underbar söndag, detta är nämligen den andra söndagen jag är ledig sedan slutet av november. Det ni!
Och jag måste erkänna att jag stor njuter av det. Otroligt glad över att Marie bytte sin lediga söndag mot min lediga lördag.

Idag har jag inte gjort så mycket dock. Vaknade halv 7 av att det ringde på dörren, då kom jag på att J skulle åka på fisketävling.. men de skulle ju åka klockan halv 8? Just ju, förbaskade sommar tid!
Men J kom iväg någorlunda snabbt, och jag somnade om igen.

Idag har jag bytt gardiner (ja.. julgardinerna åkte nu) och putsat fönstren. Men jag har inte varit helt fokuserat utan har kollat på två filmer under tiden också. Så egentligen borde jag ha hunnit städa hela lägenheten vid det här laget men jag har bara hunnit med fönstren.

Just nu så har jag en utmattad och förkyld J bredvid mig i soffan, de vann tävlingen och nu ligger han och sover lite. Men man kan inte göra annat än att förstå honom, han är förkyld men orkade ändå tävla. Det är bra gjort tycker jag.


Grattis till Sara förresten som fyller 25 år idag, ja må hon leva!

Hår, hud och naglar

Ja, då kommer våren snart och under vinterhalvåret så känner i allafall jag att kroppen förfaller på ett sätt. Naglarna blir torra och sköra, huden känns torr och håret har stått på ända sedan höstmörkret slog till.
Är det endast jag som känner så?

Iallafall så hoppas jag att solen börjar ta överhanden nu och ger oss alla lite värme, och då är det dags att börja förbereda.

Ett hett tipps från mig är
:



Som ni kan se så heter produkten: Silica Plus och stärker hud, hår & naglar.
Jag köpte denna förpackning på hälsoboden och den kostade 104 kr för 60 tabletter.

Många satsar på öljästtabletter för att hjälpa kroppen stärka H,H & N.
Men sanningen är den att om man ska äta öljästtabletter så måste man ta ca 6 st om dagen (Om det inte finns bättre ÖLJ tabletter än de jag köpt dvs).
Och det känns ju ganska meningslöst då man endast behöver en av de här tabletterna om dagen för att få samma resultat, varför ska man tvinga i sig mer tabletter än nödvändigt. Visserligen är ÖLJ tabletterna billigare, men är de verkligen det i slutändan?


Jag håller iallafall på att testa dessa tabletter och det ska bli roligt att se om dessa fungerar bra, jag har svårt att komma ihåg att ta en tablett om dagen, då kan ni gissa hur det gick när jag skulle testa att ta 6 ÖLJ tabletter om dagen? Jag slutade efter en dag och kastade burken.

Men det är ju bra att kombinera detta med andra saker:

Jag kan rekomendera att sätta fart på blodcirkulationen så att huden och kroppen får sig en powerstart.
Testa att skrubba bort gamla hudceller iallafall en gång i veckan, använd gärna en skrubbhandske eller en lite mjukare borste då detta får blodcirkulationen att skena (Body shops "body scrub" är också bra med små korn som inte river sönder huden)
Om man använder en borste så kan det vara bra att använda den med runda rörelser, alltså cirklar.

En bra hudcreme är A och O i välmående hud och en bra hudcreme beror på hur just din hud är, huden i ansiktet och kroppen skiljer sig oftast från varandra, så det är bara att fråga i bra butiker om vad de tror passar just dig bäst)

När det kommer till håret så är det inpackning som gäller, men det är lika året om egentligen, men håret behöver fukt och oljor. Jag tvättar inte mitt hår så himla ofta, kanske mestadels för att jag fått för mig att det blir som när man använder för mycket lipsyl, de blir motsatt effekt.
Men när det kommer till hår så anser jag att man ska ta hand om och vårda, som en värdefull ägodel.

Kom igen nu alla, boosta kroppen inför våren och sommaren!

Preppy pink

När jag strosade runt i butikerna i Ösd idag "råkade" jag lägga lite andra saker i kundvagnen än vad som var tänkt.
Och då följde detta nagellack med mig hem, en fin rosa nyans. Pasteller hjälper till att plocka fram en lite fräshare hudton och passar bra till sommarskruden. Kollade på lite andra färger också men stoppade faktiskt mig själv. Så jag tog endast med mig ett set för fransk manikyr och detta nagellacket till kassan då jag fortfarande inväntar min beställning från e.l.f där jag också köpte ett rosa pastelligt nagellack. Så jag hoppas att det skiljer lite på dem, annars kommer jag lotta ut det nagellacket också i den kommande tävlingen.


Östersund, 24 mars

Idag åkte jag och mamma på en liten dags utflykt till Östersund. Mamma har inte varit där på jätte länge och jag tackar aldrig nej till lite quality time med mamma och inte heller shopping för den delen.
Vi släppte av Tussi hos mormor för dagen då vi inte vill att hon ska ha tråkigt i bilen och gillar inte tanken att hon ska ligga i bilen i ett parkeringshus.
Vid tio tiden kom vi fram till Ösd och strosade på en gång in på gina tricot. Mamma hittade en fin somrig skjorta på en gång och bjöd mig på ett par stora örhängen, tack!
Vi spenderade nästan två timmar med att gå runt i affärerna innan vi gick på den japanska restaurangen vid busstorget och åt lunch. Riktigt mumsigt.

Vid 2 tiden hade vi handlat allt vi skulle köpa och lite till och det var riktigt skönt att vända hemåt igen. Tussi väntade glatt innanför dörren hos mormor och ville verkligen följa med hem igen, hon nästan pratade med oss, ni skulle bara ha hört henne.
Älskar verkligen den hunden, gammelmomma.



Några av mina fynd:

Två sjalar från indiska
Döskalle linne från H&M
Crocker pep jeans från JC
Shorts från Cubus

Utöver detta så köpte jag en stickad tunika och två par leggings från H&M
Lääängtar verkligen till sommaren!

Cupcake by H&M

H&M har verkligen lyckats få mig på gottishumör, såg dem först hos Sara och blev riktigt glad när jag hittade dem på stan idag med mor.
Deras nya läppglans "Cupcake" är väldigt frestande.
De kommer i små söta förpackningar och doften känns somrig utan det sura inslaget som en del billiga läppglans har. Tummen upp för det!
Lipglosset sitter i toppen av förpackningen och det gillar jag, det är oväntat, man tror ju alltid att det ska vara i bottnen.
Lekte lite med kameran när jag kom hem och lyckades hitta en inställning som letar fram eget fokus och jag gillar bilderna som skapades. vad tycker ni?



  

"Smakerna" på de små dessa små cupcakes är: raspberry, strawberry och vanilla.
De kostar 19:50 kr och säljs såklart på H&M.

Visst livar de upp stämningen lite?


Harry Potter and the deathly hallows

Den sista boken om Harry Potter (Harry Potter och dödsrelikerna)  håller på att bli film. "Dödsrelikerna" innehåller väldigt många förklaringar, den är spännande och jag personligen hyllar att de ska försöka göra den sista boken rättvisa genom att dela upp den i två delar.
Den första delen av filmen kommer ha biopremiär i november 2010. Men som tur är så behöver man inte vänta allt förlänge tills nästa del kommer visas. Del nr två av filmen kommer nämligen ha biopremiär i juli 2011.

Jag har hittat en någorlunda bra trailer till filmen, men jag kunde bara hitta en där ljudet försvann efter halva. Men jag hoppas att de släpper en ordentlig trailer snart som har lite mer power ;)

Enjoy:



En sak bara..

Hehe.. börjar komma in i andra andningen just nu. Kan bero på att jag verkligen inte vill sova och slösa bort 9 timmar på sömn på min fritid ;)

Idag när jag kom hem från jobbet, ca kvart över 6 (blev en lite länge dag än vad det brukar) så bjöd mamma på en underbar middag, nämligen älgkött. yummy! Och under middagen mös vi framför en film. Nämligen morden i midsomer :} Hehe, jag gillar verkligen Barnaby, han är så klurig.
Efter filmen sprang jag upp till mitt rum och varit helt försjunken i olika designtips och sedan helt inne i min ljudbok. Och nu har klockan blivit jätte mycket? Hur gick det till?

Iallafall så tänkte jag bara visa min senaste idé. Jag tjatade om att jag ville ha ett skrivbord för några veckor sedan, så igår fixade jag ett litet skrivbord till mig själv. Förstår inte varför jag inte kom på att jag kunde använda det här bordet för flera månader sedan? Aja iallafall så ville jag dela min förtjusning med er:



Visst är det ett sött litet bord? :} tror att det är ett sådant där "sidobord" egentligen, men jag har ju ingen stor dator så det funkar bra. Och jag sitter ganska bra i den gamla köks stolen.


Jag blir så jävla..

Ja, jag blir så jävla avundsjuk när jag går in på andras bloggar och ser vilken krativitet de har. Helt ärligt. Jag blir så himla avundsjuk och vill också vara kreativ. Jag vill också kunna göra snygga designer, roliga designer. Jag vill också ha en digital systemkamera som man kan ta underbara bilder med olika fokus etc. Jag vill också lära mig photoshop någon jävla gång.
Haha förstår ni hur frustrerad och avundsjuk jag är?

Alltså problemet med designer är inte att jag inte förstår mig på css och html. Det gör jag, bara det att jag känner mig ganska "oldschool" i det ämnet. Jag började syssla med det på Lunarstorm. Haha. Vilket skämt lunarstorm var egentligen. Men nu när jag börjat komma in i blogg.se så känns allt ganska vemodigt igen. Men jag lär mig något nytt varje dag och försöker hålla mig uppdaterad. Felet med mig är att jag numera saknar fantasi. Jag vet ju inte vad jag vill göra för design? Jag vet inte vad jag vill ha.. Jag hittar något jag vill göra.. löser det problemet och inser att det inte var så svårt men då vill jag inte ha det längre.
Hela min nuvarande design har jag lagt på is då jag vill ha en ego dag där jag kan fokusera på vad det är jag vill göra. Men nu de här månaderna har jag endast känt en stor tomhet då jag vill göra det här men samtidigt vill jag inte spendera hela dagarna med det.. och då blir det att jag spenderar dagarna med att tänka på det men att göra något annat.

Bannar fortfarande mig själv att jag inte vaknat tidigare när jag hade chansen att kamma hem en systemkamera för under tusenlappen (ja de är helt sant!) och jag missade auktionen med 3 minuter. Då höll jag på att kasta mobilen ut ur fönstret för det var den som inte ville koppla upp sig.. och jag hade intalat mig att jag skulle hinna in med bra marginal. Så det största felet var den mänskliga faktorn får jag väll erkänna.
Egentligen är inte min vanliga systemkamera så dum den heller, jag hittar ju nya funktioner varje gång jag tar mig tid att kolla igenom den.. men jag vill vill viiiilll ha en systemkamera som alla andra. HUR FAN HAR NI RÅD MED EN SÅDAN? haha. Kanske jag som är snål.. men jag vet ju samtidigt hur klantig jag är när det gäller dyra saker.. tappar dem hela tiden.

Photoshop försöker jag förstå mig på, det är så himla mycket pyssel innan jag förstår hur jag ska göra då jag använt paint.net hela tiden innan och använder det fortfarande som stödhjul.
Men man kan ju verkligen säga att jag har lite att lära mig.

Okej: Om/när jag blir arbetslös hoppas jag att jag kommer lära mig mer om photoshop och få lite energi så att min fantasi flödar. Vackra dagar med lite roliga bilder kanske till och med? trots att jag hellst står bakom kameran. Jag hoppas dock att jag inte blir arbetslös igen.. då kommer jag nog gå under av tristess.


aaaah de där var skönt att skriva av sig.. har säkert 100 tusen stavfel och fel formulerat. Men just nu är jag så trött att jag inte orkar läsa igenom det jag har skrivit. Enjoy

Torsdag

Idag har det varit torsdag hela dagen och jag har inte gjort så mkt alls. Planen var att jag skulle få med mig J till badhuset som jag tjatat om i flera veckor nu. Men J har varit bakis hela dagen så det blev inget av det. Visst kan jag gå och bada själv, men det är så tråkigt. Gillar inte att gå runt i bikini.. måste ha någon med mig då, hehe. Löjlig som man är. På stranden går det bra, men värre i ett badhus, hur kan det vara så?

Jag har spenderat dagen med att lyssna på min ljudbok (Harry Potter och Fenixordern) Gick ut och gick en sväng, svängde förbi systemet och köpte min favorit champange. Därefter lite extra ärenden men sedan har jag och J kollat på lite repriser på TV'n. (mestadels play kanalerna på internet).
Kollade i mitt schema och insåg att det här är första torsdagen som jag varit ledig! Torsdagar och söndagar är bytesdagar här i fjällen. Och jag har endast varit ledig en söndag då jag sa att jag absolut ville det. Så idag har det känts otroligt härligt, men jag kommer antagligen tro att det är torsdag imorgon?
Otroligt glad över att jag inte bytte bort idag för imorgon, hah!

Klänningen från Nelly satt jätte bra! Jätte nöjd är jag, det bästa köpet jag gjort på lääänge. Och det fick det att brännas i fickan på mig så jag tog chansen och shoppade lite från H&M.
Just nu har de 100 kr rabatt på jackor på H&M och det ville jag utnyttja!
Dock hittade jag inget som jag verkligen ville ha från h&m's garden collection, men men.. Det var jätte söta plagg men det kändes inte som mig helt enkelt.


Ja jag vet, det blev lite mörka färger ;) Men jag har så mkt kläder redan så jag satsar på "The basics" och fortsätter använda det jag har i garderoben istället.

Ps: J tyckte att klänningen var skit snygg, det gjorde mig väldigt glad.. dock måste jag köpa en sådan där sugpropps bh som jag kan ha till, annars syns BH bandet baktill och det är så himla fult. Ds.

Suck

Igår kom jag hem till en utmattad J och en tok stökig lägehet, idag när jag vaknade var lägenheten fortfarande lika stökig och J hade åkt på fiske. Först tänkte jag stänga in mig i sovrummet tills J kom hem så att han fick städa undan.. som han sagt igår att han skulle göra. Men jag orkar inte sitta inne i sovrummet och vänta. Och jag insåg att det kunde dröja väldigt länge innan han skulle komma hem så nu har jag dammsugit och torkat det mesta av lägenheten och slängt ut 3 påsar sopor utanför dörren som han får ta hand om och åkt och pantat. NU känns det bättre. Men nu återstår köket.. suck. Hatar att städa köket, vet inte varför. Men HATAR att städa köket =P

När jag är klar får ni se före och efter så förstår ni vad jag sysslat med hela dagen. Imorgon SKA jag bada!!

Grattis till Boij och Madde som fick sitt första barn igår. En liten flicka som jag hoppas ska heta Julia =)

Alone

Hej hopp.

Är helt ensam på jobbet, Linda försov sig imorse, eller rättare sagt så hade hon kollat fel på schemat så hon trodde att hon var ledig. Kvart i nio fick jag tag på henne och nu sitter jag och väntar på henne. Har tagit en liten paus, varit full rulle hela tiden nu på morgonen men det har gått väldigt bra, de som ringer får vänta lite och de som står i kö får vänta lite. Man kan tyvärr inte dela upp sig till två, så nu när jag har tid att andas valde jag att kika in här. Och jag förstår att det är mycket att göra idag, solen skiner och alla vill ut i våra härliga backar! Jag skulle gärna vilja det med idag, det var endast 8 minusgrader imorse så jag tror att det är underbart före i backarna.

Igår efter jobbet blev det fin middag på Björnrikegården som ligger i Björnridet och jag slog till på griljerade ribs. (mmmm yummy!) Efter det slog alla till på en efterrätt fastän att ingen egentligen orkade. Jag beställde en marängsviss och gud vad jag beställde fel. Den var GIGANTISK! Orkade bara lite av den sedan fick den smälta där på tallriken. Men har man fått lön så måste man fira det.

Efter middagen så rullade vi hem till Ems och Madde och spelade sällskapsspel. Man skulle skriva 5 ord som man tänkte på när man hörde ett visst ord eller mening. Och sedan skulle man jämföra sina svar med den andra lagmedlemmen som gjort lika dant. Jag spelade med Ems och vi vann omgången ;) mehee. Vi tänker GANSKA lika, men bara ganska..

Vi avslutade kvällen på Husky med lite bowling och dansande (hoppande). Träffade J som åkt dit över kvällen och han trodde att jag hade blivit lite full, men jag var 100%nykter dock hade jag en underbar kväll! Vem blir inte glad och fnittrig av det?

Tack för en underbar kväll! (Bilder kommer senare)

Lunch

Nu sitter jag på lunch.
Köpte ett datorkort så jag har smygit mig in i datorrummet här på jobbet så jag kunde slappna av vid datorn ett litet tag. Vill inte gärna sitta och surfa på jobbdatorerna. Och om man äter snabbt så har man lite tid att stressa av med.

Har funderat lite på hur jag ska nå min målvikt till sommaren. Hittade en bra sida som jag kunde räkna ut mitt BMI på och ett ungefärligt fettprocent värde på. Och jag är absolut inte överviktig, tro inte det bara för att jag skriver om vikt här (Vikt verkar vara tabu belagt i sverige).
Jag är helt normalviktig, det är just det att jag gärna skulle vilja minska lite i omfång runt höfterna då det stör mig så fruktansvärt. Sedan vill jag ha tillbaka magen som jag hade när jag träffade J.
Jag vill trivas med mig själv helt enkelt, inte några större målvikter utan bara så att jag mår bra.
Dessutom skulle jag vilja träna mer så att jag vet att mitt hjärta är starkt och syreupptagningen är bättre. Hälsosammare helt enkelt.

Iallafall.
Jag väger 63 en bra dag och 65 en dålig dag (vilket för min längd är HELT normalt) dock vill jag minska 8 kilo i vikt till så att jag ligger runt 55-56 kg. (då vet jag att jag är nöjd och inte behöver oroa mig att jeansen sitter för tight ;)

Så nu ska jag planera lite saker som jag kan göra så att de kilon jag vill bli av med sakta och säkert försvinner.
Det känns bra. Iofs är det inte så farligt att vara kvar på den vikten jag har nu. Men som sagt. Jag satsar på att min kropp ska bli så bra som möjligt.

Det vore drömmen om de startade en afrikansk dans träning här, eller bara en dans träning så man får leka och bättre kondition. Men bor man i en håla så gör man!

Nu är det dags för jobb igen..
hej svejs

My style

Det här är min stil.. Hoppas den kommer passa bara. Annars blir vatten och bröd i 3 månader ;)


Fjortonde Mars

Och oj vad bra det går!

Idag blev det en tidig morgon då jag skulle iväg till jobbet från S. Kändes skönt att jag vaknade någorlunda i tid, så jag kom iväg cirka 5 minuter efter beräknat och jag kom ihåg att ta med mig matlådan. Grattis Kristina!

Dagen var stressig och folk klagade på att vi endast var två som jobbade och de fick stå i kö. Så tillslut ringde vi in Em och M som skulle börja 11. Stackars! Men det blir så irriterande att folk står och klagar på en att de får stå i kö: OM ni inte vill stå i kö, uppehåll då inte expiditen och klaga innan ni kommer till kassan, det tar längre tid då om expediten ska prata med 5 personer samtidigt.

Tror dessutom att jag ska göra en lektion hur man bär skidor.. hehe.. för vissa kan verkligen inte bära skidor. Det är inte meningen att man ska plöja ner alla på en 3 m radie runt sig..

När jag kom hem serverades det god mat och momma var hemma då vi skulle fira min gummo som fyller stort imorgon. Vi firar en dag tidigare då det kommer vara full speed för henne imorgon ändå. Så grattis gummo.

Nu på kvällskvisten beställde jag en klänning som jag vet att jag kommer använda, då den inte är för fancy. Har svårt att använda de klänningar som är för fancy har jag märkt. så jag fokuserar på normala vardagsplagg med en liten touch av skojighet.

Sailor Stripe Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

Denna hittade jag hos nelly. Söt va?

Snart.. Eclipse!

Åh jag hoppas att tiden kan gå LIIIITE fortare så att vi alla kan njuta av den tredje filmen i Twilight berättelsen.
Eclipse (Ljudet av ditt hjärta) är planerad att ha biopremiär den 30 juni 2010 och jag hoppas att det blir som beräknat.
SPÄNNANDE! Nu när jag såg trailern så är jag VÄLDIGT sugen på att läsa om böckerna (läs lyssna) men jag ska läsa alla harry potter böckerna först, men sedan, sedan mina vänner är det dags att dreggla sig igenom hela twilight serien igen (för 6 gången, kan dem snart utantill)

Kolla kolla kolla vad underbar denna film verkar bli:


I want really bad

Hittade en ny BUS produkt idag, ( Brun Utan Sol) den heter Rich Silken Chocolate Tinted Self Tan och är från märket Vita Liberata.
Denna produkt skall vara riktigt bra, den varar upp till 7 dagar, den luktar inte och torkar på en gång. Dessutom är den mörk i färgen redan när man applicerar den på kroppen så att man ser vart man har smörjt in sig.
Man ska helst använda appliceringsvanten som man får köpa separat och den kostar ca 79 kr.

Rich silken chocolate tinted self tan kostar runt 295 kronor.

Den SKA jag testa, en BUS produkt som inte luktar och som torkar på en gång? det är en höjdare! Den ska dessutom inte färga av sig, de är också otroligt bra.

Jaha..

Jaha, så var det dags igen:

I found a new love.



Hittade precis den här klänningen och jag måste säga att jag blev ganska så kär i den, den kändes som mig. Dock kostar den där efter också. Varför blir man så kär i dyra saker för?? why why why?

Men jag har ju lite kläder som jag måste börja använda här hemma redan, men jag tänker så här: bara man är lycklig. Hehe..

Vad tycker du?

Tävlar

Tävlar lite om smink igen, kanske denna gång är det min tur? ;) we'll see.




Denna tävling gäller "sweet cheek blush juicy" från jessica simpson. Man kan använda den på kinder, läppar och även ögonen. Men Jessica S har tagit ett steg längre med sitt smink, man kan äta det också. Det smakar lika gott som det luktar, det verkar OTROLIGT spännande tycker jag!
Har alltid velat testa jessicas smink kollektion, så därför tävlar jag om det hos Madeleine, håll tummarna för mig.

Eller du kanske också vill testa lyckan? Då kan du klicka här för att komma till Madeleine's tävling!

Tävlingen håller på till den 20 mars 19:00, då dras två vinnare som får en goding som denna hemskickad!

Good luck!

Fredagen den tolfte

Jag vaknade på världens bästa sätt i morse! Vaknade helt själv utan väckarklockan och solen sken in i sovrummet. UNDERBART!
Det bästa var nog att jag trodde att klockan var 08:53 när jag klev upp, men sedan när jag kom tillbaka och kollade på klockan ett tag senare så var klockan fortfarande tio i nio. Hur underbart är inte det när det känns som om man vunnit tid, precis som om tiden stannat??

Iallfall så startade jag dagen med att åka till Björnrike och åkte snowboard. Maud (som jag jobbar med) följde med ut i backarna. Jag är riktigt nöjd med mina nya snowboard skor som jag köpte för någon dag sedan, de var underbara! Dock var jag tvungen att korta av bindningarna annars kändes det som om foten for lös i bindningen och jag hade ingen lust med att falla handlöst.

Vi var tyvärr inte ute så länge då solen gick i moln och då blev det riktigt kallt när man vant sig med solens värme. Så jag bestämde mig att det var tillräckligt och åkte till S istället.

När jag kom till S så fann jag en lite bakfull J i soffläge. Hehe. Jobbigt när man inser att man inte är 18 längre, inte sant?

Dagen har spenderats med inget alls, känns skönt då jag varit svimmfärdig på eftermiddagen, antar att kroppen blev förbluffad av att få friskluft istället för att bara jobba.

Nu ska jag fortsätta klura lite med en ny design. Börjar hitta lite roliga saker i PS.. dock känns det lite väl att ta blommor etc men jag kommer kanske inte bli klar förens sommaren heller, i den farten jag har nu.

Tänkte ta lite snowboard bilder men upptäckte att jag glömt kameran i S. Otroligt onödigt..

Fnurr på tråden

Ja som jag misstännkte så gillade J inte RIKTIGT min plan för vardagsrummet.. han tyckte att det blev för sterilt. Men självklart blev det de då jag bara tog ett par gardiner och slängde dit dem så de syntes att de var ett fönster där. Så jag har suttit och gjort en ny skiss på vardagsrummet så J kunde se poängen med att ha ljusa färger i vardagsrummet:



Orkade inte engagera mig i att göra det så mkt detaljer som på förra bilden så därför slängde jag upp en blomma på hyllan ist för att göra de fotoramar osv som vi har..
Men J gillade de där bättre. Och jag har även funderat på att de kanske är snyggt om man har en varm tonad tapet mittemot den här tapeten där TV'n och de är? kanske skulle vara snyggt så TV'n och de smälter in i bakgrunden? Aja.. kanske inte ska överdriva..
Men se vad man kan göra med lite färg.

Är det INGEN som är intresserad av e.l.f tävlingen jag skrev om? BLÄ vad trist!

Ps. jag håller på och funderar ut en ny design.. men vill få till en snygg header först.. och det är svårt när man har idé torka. ds.

Kommande tävling

Idag bestämde jag mig för att jag ska ha en tävling på bloggen. Varför kanske endel undrar? Men då ska ni förstå en sak om mig: jag älskar att ge bort saker. Självklart älskar jag att få saker också, men jag gillar tanken att se hur många som kollar på min blogg, och som läser vad jag skriver.
Just DÄRFÖR vill jag lotta ut lite utvalda produkter från e.l.f.
Beställde precis några saker då jag varit sugen på att testa deras produkter och då fick jag snilleblixten att dela med mig.

vad tror ni om det?? Skulle DU vilja delta?

Här kommer ett bevis iallafall:


Drömmar

Går runt i en liten dagdröm just nu. Funderar på vad jag vill ha mest, en ny soffa eller en utlandsresa. Utlandsresa står högt i kurs, men en ny soffa är prio på hemmaplan. Om jag inte är ego alltså, och gud vad svårt det är att inte vara ego.
Iallafall så vet jag och J vad vi vill ha för soffa, dock får man hosta upp lite, men det gör ingenting då de är en bra investering för vår del. Vi spenderar stor del av vår dag med att mysa i soffan med en film.
MEN:
Om vi skaffar en ny soffa så vill jag måla om igen. J vill ha ett varmt rum. Den största delen av vår lägenhet är i gråa nyanser medan vardagsrummet är rött. Jag är inte så himla förtjust i den röda färgen som liknar falu rödfärg. Jag älskar vitt vitt vitt. Varför vet jag inte riktigt, men mestadels för att jag tycker att det är roligare att leka med gardiner och dylikt då, nu känns det så otroligt tråkigt att hänga upp gardinerna för jag vill försöka få in lite ljus i lägenheten men då ser det ut som en röd stuga med vita husknutar. Förstår ni hur jag menar?

Så min plan är så här (om jag så måste köpa tapeten själv och göra det när J är borta och inte ser vad jag gör):
Stooooor mjuk soffa med två schäslonger (en för J och en för mig)
En fondvägg bakom soffan som går i ljusa, jordnära färger, sedan matcha det antingen med vitt i resterande delen av lägenheten eller någon jordnära färg som matchar fonden.
För det funkar bra ihop med de möbler vi har nu.
(J kommer absolut inte gilla min plan känner jag.. men vi får kompromissa.. eller ngt)

Så jag har slängt ihop en bild som visar lite hur jag tänkt mig.



Vad tycker du?

Tapeten kommer från: Tapetshopen

6 mars

Kommer inte på någon bra rubrik, so what?

Jobbat 3 dagar nu och jag kan inte direkt påstå att jag blivit så mycket piggare, men hostan har försvunnit dock har den ersatts med bultande huvudvärk. Men det är helt OK för min del. Hellre huvudvärk än hosta, för huvudvärk märker inte gästerna av. Hosta känns lite tabu belagt efter allt tjat om baconinfluensan. Man märker att de flesta ryggar tillbaka eller så om man hostar, men jaja.. Och på tal om influensan är det lustigt att allt tjat om det har helt plöttsligt lagt av, under några månader var det typ det ENDA som diskuterades och nu är det helt tyst. DET är roligt, journalistiken idag och dagens nyheter är väldigt enkel riktade. Och det känns som om de flesta skribenter har en kapplöpning om vem som kan skriva flest repotage om ett och samma ämne. Nog om det..

Idag gav jag efter för mitt shopping behov och bestämde mig för att köpa nya snowboard skor, dock så hittade de inte skorna som jag lagt undan (för ca 3 veckor sedan, de kan bero på det) och självklart hade min storlek tagit slut.. CRAP! så jag åkte till Vemdalsskalet för att köpa dem där, men då hade de bara två par snowboardskor kvar, och det var fel modell. DUBBEL CRAP! så nu ska jag gå in på shopen på jobbet igen och hoppas på att de hittar min kartong eller att vi hittar min storlek igen.. hmm. Hur stor chans har jag?

Nu har jag fullt upp med att försöka hitta på en rolig design åt mig själv och göra en ny design åt Ems som hon förhoppningsvist kommer bli nöjd med.


Daddy

Den 4 mars är ett datum jag försöker hålla mig ifrån.. Men jag skänker min älskade pappa en tanke. Om jag hade orkat mig på att installera skrivaren skulle jag ha scannat in en bild så att ni fick se min favorit bild av honom och mig.


My daddy I love U
















Sorg

Jag kan inte rå för att känna sorg idag när skådespelaren Emil Forselius har hittats död. Emil var uppvuxen i Tandsbyn (jämtland) och slog igenom i filmen "Tic Tac". Under 2010 kommer filmen "Wallander - indrivaren" ha premiär som tyvärr var Forselius sista produktion.
Emil Forselius hemsida kan man se de övriga produktioner han medverkat i och även en massa bilder.
Jag kände honom inte men jag känner sorg då jag tänker på hans familj och hans barn.  Det är inte lätt att stå kvar när någon försvinner.

Jag hoppas att hans familj kommer klara sig igenom sorgen, trots att det kan ta så lång tid att förstå.
Det kanske är konstigt att känna sorg för någon man inte kände, men att veta hur det påverkar en familj så är det ganska svårt att inte tänka sig in i deras situation.



Bild lånad från Emil Forselius hemsida


Cougar Town

Gud jag skrattade nästan ihjäl mig. Fan vad Cox är rolig! Jag ger den serien tusen tummar up! haha. Man kan känna igen sig och man kan tänka sig in i sådana situationer och jag säger bara det: detta är en serie som kommer förgylla hela veckan.

Jag var uppe till tolvslaget igår: EMELIE FYLLER ÅR IDAG!  Så jag var tvungen att vara uppe så jag kunde skicka ett grattismeddelande.
Stackaren jobbar idag till 13 men efter det är hon ledig ;) och hon är ledig imorgon också dessutom. hehe. Bara att sätta igång ;)

Vaknade kvart i 8 imorse och fick ett sådant shopping sug! Jag måste köpa crockers nya jeans! Måste måste måste. Så jag låg och funderade vart det var smartast att åka: Östersund, Sundsvall, Bollnäs, Mora eller Borlänge.
Favoriterna är: Borlänge (kupolen!) Östersund (gamla domushuset är nytt och frächt med alla mina favvo butiker) Sundsvall (Birsta city med IKEA vägg-i-vägg, dessutom kan man åka till stan om man inte hittar de man vill i BC) Men jag kunde inte bestämma mig och jag kände mig inte så pigg att ja kunde köra själv.. och hostan började på en gång.. så jag lyssnade på Js andetag och somnade om till nu typ. Gillar inte att känna mig kraftlös.

Första andra tredje..

Hum.

Jag har legat deckad 2 dagar nu.. verkligen sjuk. Äntligen har det slagit ut! jag kallsvettas som en galning, hostar och snörvlar men jag är lycklig. För nu kanske det går över? Eller?
Imorgon fyller Ems år, hela 21 år. weei!
Vi ska äta middag hos svärföräldrarna och förhoppningsvist så blir det spelande på kvällen. Men om jag fortsätter att må så här vet jag inte om det är någon idé. Vill inte sitta som en snörvlande idiot på ems dag.. Men vi får se =) Ska inte dra några slutsatser nu.. 12 timmars sömn kanske kommer göra susen?

Men iallafall:

Jag har letat efter en provdocka i flera år. Vill sy egna kläder, tycker det är skoj. Gjorde en massa saker när jag gick i skolan, och nu vill jag fortsätta med det. Har ju en prima symaskin som jag fick av mamma förrförra julen och då ska jag bannemig använda den också.
Tror jag hittade en perfekt för 500 kr men den var i södermanland, skulle kanske gå att skicka den med dhl? de brukar inte kosta så mkt liksom. Annars kan man göra sin egna provdocka:

Alternativ nr 1:

Gammal tröja och en massa tejp:

Ta på sig en gammal tröja som man inte vill ha kvar, få hjälp att tejpa allt, som en mumie på överkroppen. Sedan klipper man upp den i ryggen och tejpar i hop den och fyller den med tidningspapper så har man en egen provdocka.. billigt och bra.

Alternativ nr 2:

Gips och gasbindor:

Skydda kroppen med gladpack, doppa gasbindor i gips och börja kladda på. När överkroppen är täckt med gips så måste man vänta lite så att inte allt faller sönder, därefter kan man klippa upp den antingen i ryggen eller i sidan. (Jag rekomderar sidan) fyll den med tidningspapper så den håller formen, där efter kan man fylla på lite extra med gips där man klippte upp den så har man ännu en variand av provdocka. (täck den med ett tyg så den inte förstör tyget du jobbar med, med gipsrester.

Alternativ nr 3:

liknande som nr 2, fast papemache.. alltså tidningspapper och tapetklister (mjöl och vatten som kokats ihop)

jag tror att papemache eller tejp fungerar bäst.. då jag tror att gipset kan bli lite mjöligt/färga av sig lite.
Men detta är mina 3 bästa tips på att göra en provdocka.



Andra mars

och känner mig irriterad.

 

Någon annan som har samma problem? Försöker gå in på JC's hemsida för att se om deras nya jeans är något att sattsa på (de ser snygga ut på reklamen) men jag kommer inte in!
Jag har den senaste versionen av IE men den vill inte.. och jag har aldrig riktigt gillat firefox.. så jag är envis och vägrar installera de bara för att se en jäkla hemsida... men nu börjar jag få nog.. JAG VILL SEEEE
Varför sätter man in sådan där fuck grej på sidan för? Huvudsaken är väll att man får se produkterna?
Älskar crocker jeans.. och fornarina jeans.. LET ME SEE THEM!

gaaaaaah

I feel like..



I feel like garbage.. kasst rent ut sagt. Vaknade 8 och då blev jag förbannad på mig själv att jag inte klarade av att sova längre när jag verkligen behöver det. Men jag vände mig om och efter att ha lyssnat på ljudboken en stund så drömde jag konstiga drömmar. Jag drömde att J kom hem och han hade en lustig pälsjacka på sig som jag skrattade gott åt och jag var med i OS. När jag väl vaknade vid 11 tiden igen så hade jag fått ett sms från Stefan (som J åkte till Nice med) som informerade mig om att J's jacka blivit stulen så telefon och hemnyckeln var borta!
Självklart var det inte vilken jacka som hellst heller, utan peak performance jackan som J fick i julklapp av mig, som jag verkligen ansträngde mig för att hålla hemlig för honom. SKIT! Detta är andra julklappen från mig till J som det har gått åt helvete med! Antar att detta betyder att jag aldrig mer ska ge J någon julklapp. Stackars J.
Men som tur är så är det bara materiella ting, tur att inte J försvann säger jag. Då hade jag gått under.


RSS 2.0