Nu är de jul igen...

Eller ja... jag har satt igång iallafall med julklapps handlandet.
3 klappar är klara... nu är det endast X antal kvar.. det svåraste är självklart J och syster. Jag har ju gett J så mycket olika grejer under de här åren, så nu börjar fantasin dala..
Han har till och med fått en näshårstrimmer, haha. (Men bara som skämt grej, han fick något mer också) Vet inte vad jag ska hitta på.

Gubben, vad önskar du dig?


Min syster är en hård nöt att knäcka, hon har också fått det mesta jag kommit på, kläder, jeans och en massa annat. Jag vet liksom inte vad hon behöver, jag vet inte vad hon skaffar i mexico och jag vet inte riktigt vad hon har.
När hon bodde hemma så var det lätt för mig att köpa julklappar åt henne, jag va den nyfikna och tarvliga lillasystern som rotade igenom hennes rum lite titt som tätt. Haha.. lättare när man kollar in någons tillhörigheter.

Nu när jag tänker efter så vet jag vad J vill ha, men jag vet inte om jag kommer köpa en sak som han 2 veckor senare tänker köpa också, som förra julen.

Då köpte jag en jätte snygg dyr klocka åt honom som han suktat efter, Jag skyndade mig att slå in paketet så fort jag kom hem med asken och gömde den.. när J sedan kom hem efter en tur på jobbet så tjoade han glatt att han lagt bud på en sådan klocka på tradera... Jag var tvungen att avslöja den bästa julklappen som jag någonsin kommit på.. Och det var inte som när jag var liten då jag VILLE avslöja så jag själv fick veta. Nej nej.. den gången hade jag sett framför mig hur lycklig han skulle bli av att öppna den där asken... så gick den lyckan i stöpet.

Som tur är hittar jag alltid på saker att ge min älskade mor.. de senaste 3 jularna har varit jätte lätta. Massage dyna, som verkligen knådar ryggen.. och en TV och lite annat.. och den här julen är också lätt.. =) Hennes klappar är klara.
Det dumma med att börja så här tidigt är att ju närmare man kommer till julen desto fler grejer har jag hittat. haha.

Ett paket är redan inslaget och står så fint här i lägenheten, de andra ska jag fixa nu om någon vecka.. och svärmor är också klar.

Nä nu ska jag gå på julklappsjakt.. måste ju börja tidigt så man har pengar över när julen är här!

Tradigt

Jahapp.. nu sitter J vid den datorn alla mina prog på, så jag kan inte ändra bilden som jag absolut måste ändra (bakgrunden) den är alldeles för kantig, ser ut som om jag har vatten skalle eller att man karvat i den.. men bilden va så mörk så när jag arbetade med att ta bort bakgrunden tog den bort lite för mycket och mina "lagningar" gjorde det ännu värre. Grr...

Men så fort J har dödat tillräckligt på CS så ska jag sätta mig och göra om och göra rätt. Haha.

Ännu en anledning till att jag vill ha en egen bärbar dator, så jag kan sitta och pyssla och dona med sådant så jag lär mig någon gång.

J köpte en ny stationär dator igår, som han ska ha i gästrummet som även ska vara ett datarum.. och kanske kontor ;) Vi har även beställt en multifunktions skrivare så man kan kopiera etc, så man slipper gå på kommunen och bli utskälld av en som arbetar där bara för att de på biblioteket sa att de skulle hjälpa en kopiera 4 papper. Gaah.
Vart ska man vända sig om man vill kopiera, om man inte har det själv? Det är så otrevliga i denna byn!

Ps: Ser ut som om jag har mustach på bilden tycker jag, men de är bara ett ärr som vill synas :P

Vad ska man säga?

Tack för att ni hjälper mig med kommentarer (NOT!) Jag ser ju att ni kikar förbi, men spenderar ni några ynka sekunder på att kommentera? Nej! Usch! Haha... Come on, help meeee!

Dagen har ju börjat lite svajigt. Jag somnade runt halv 5.. hostan störde mig till 3 tiden, vid halv 4 tiden kom J hem efter en kväll med sina arbetskollegor som va på besök och vi låg och pratade ett tag. När J skulle vara mysig och krama om mig när vi skulle somna så var det precis som om de lyckades trycka på en knapp och hostningarna återvände med ett brak.. Det är en så stark hosta så jag börjar gråta, de är sjukt. Men jag ska vänta ett tag till och hoppas på att det försvinner, orkar inte med ett läkarbesök för 150 spänn för att få hostmedicin som kostar ännu mer som innebär att jag måste ta av de pengarna som ja sparat undan så jag ska klara mig 2 månader till på Akassa. Haha. Kanske är lite väl snål? Men då går jag hellre och köper en whiskey på systemet för 150 spänn (eller va de kostar?) och lapar i mig den häxbrygden ist.
Det funkade ju på J? Han blev frisk efter whiskey?

Iaf: somnade runt halv 5 (de var iaf sista gången ja kolla på klockan) vid 8.30 ringer det på dörren och Alek som jobbar för de fastighetsägare jag och J hyr av kom instapplande, de skulle sätta igång och riva vårt badrum som har varit fuktskadat i ca 2 år.. NU skulle de börja.
Jag försökte somna om, men de var svårt då de rev så de dånade i sovrummet och jag trodde helt säkert att A snart skulle kliva ut ur sovrumsgarderoben.. Haha.
När de öppnat hela väggen där skadan var, såg de att skadan spritt sig ännu mer, vilket betyder att de kommer behöva riva heeela badrummet.. Och nu kan vi inte duscha på en vecka. För "mattlägggaren" kan inte göra jobbet fören på tisdag.. så JIPPEY!

Här sitter jag med grov hosta och feberkänningar lite då och då som innebär att jag inte känner mig fräsch på en fläck, min favorit syssla när jag är sjuk är att lägga mig i ett kokhett bad, men badkaret står ute i hallen och jag har sovit ca 3 timmar inatt vilket tryter på mitt humör. Haha.

GUD VILKEN VACKER OCH BRA DAG! =)

Hur går det?

Hur går det tycker ni? Hur ser bloggen ut för er? Någon som ser suspekt ut? Skriv gärna en kommentar och berätta hur ni tycker det går! Up and down!

Hum

Bloggen är under en total renovering, jag har återställt alla kodmallar och stilmallen, så nu är det bara att göra om allt. haha.

Ha tålamod medan jag leker!

;)

Crowded room

men de är bara jag som är här.

Jag har, som jag skrev tidigare, en sjuhelvetes förkylning som vägrar släppa mig.. och i morse vaknade jag 8 av en hostattack som fick mig att börja gråta. Haha. Så jag va tvungen att lämna sängen för J hade äntligen kommit hem och ville inte störa hans sömn.. dock tror jag att jag gjorde de ändå, men inte lika uppenbart som när man ligger i samma rum och hostar ihjäl sig, nu försökte jag ju att inte störa honom.

Det känns som om jag har pratat med en massa personer hela dagen, men de är bara mina egna tankar som gör mig matt. Tror att jag pratat med folk, men det inbillar jag mig bara.. och helt plötsligt är klockan sent på kvällen och jag har inte orkat göra någonting.. whats wrong? Tror jag måste få dunder medicin snart.. =(


New in town

Nu har jag kollat klart på en film med Renee zellwegger: New in town.
Jag tycker verkligen om Renee, hon har gjort bra filmer som är lätt att se, Bridget Jones är ju en klassiker när man vill dra på smilbanden, hon är så tafatt och klantig så det ömmar för henne.
Den här filmen var som alla andra romantiska filmerna, bråk so leder till kärlek som leder till svek som leder till... ja ni vet drillen. <men som sagt, de är som alla andra. Man vet vad man har att vänta sig, men det är roligt att se ändå och jag gillade den.
Dock kommer jag inte behöva se den igen på ett tag, mer sugen på att se BJ ;)

Men jag kan rekomendera den om man vill ha något lätt smält och som man kan slappna av till. Och jag skrattade högt ibland, dock ledde det till hostattacker för min del, haha, hoppas ni kan skratta utan hosta ;)


Min önskelista

För idag...

Jag har varit stört förkyld i... 4 dagar nu? eller är de 5? Ingen aning.. vet inte ens vad de är för dag idag om jag ska vara riktigt ärlig. Jag har sovit mig igenom de flesta dagarna, och hostat mig igenom nätterna. Och sovrummet ser ut som en soptipp.. Ni vet den där TV-reklamen om nässpray eller vad de är? När en kille har snytpapper upp till halsen? så har jag det just nu... Skämdes lite idag så jag slängde allt i en soppåse iaf.. Men om man är sjuk så orkar man inte anstränga sig.. och i min värld så är de ansträngande att överhuvudtaget vekla ut en soppåse när jag är sjuk. Haha. Hemskt. Stackars J som kanske kommer hem imorgon, han kommer ju inte hem till ett rent och snyggt hem. Tror inte att de luktar så gott heller.. men jag vet inte.. jag är täppt i näsan. I dont care! Haha.

Just nu har jag en önskelista som skulle passa mig så otroligt bra:


Alltid velat haft en sådan här gungfåtölj som IKEA har, de är en gammal goding, en som varit med i sortimentet väldigt länge men som fräshas upp i nya färger och tyger lite då och då. Den har alltid varit för dyr för min kassa. Och jag har ingenstans att ha den, men säg det inte till någon! (absolut inte till mig!) haha.
Men när jag skaffar ett hus.. (eller större lägenhet) så ska jag ha en sådan, sitta och gunga lite är ju avslappnande.

Pris: 1495:-  (klicka här)




En riktigt stor och skön /varm pläd som kan värma mig så här i höstrusket och förkylningen. (och annars också, jag är en frusen varelse)
Denna är också från IKEA, den ser ju otroooligt mysig ut inte sant?
Mina fleace plädar har nog sett tillräckligt av denna världen snart. Jag använder dem varje dag.. och tvättar dem ofta ofta ofta... och tyvärr drar de åt sig damm.. så jag skulle vilja ha en ny... en varm och mjuuuuk. Plädar ska vara som om ett varmt moln kramar om en tycker jag.. och det här ser ju ut som ett mjukt moln. 10 poängare tror jag ;)

Pris: 249 :- (klicka här)


Packard Bell Easynote SI-42

En egen bärbar dator skulle ju också vara underbart. Elgiganten har faktiskt fina priser på sina elektronik prylar, förut har jag varit anti mot de flesta teknikkedjorna, men efter det att min älskade syster fick sådan bra service hos ONOFF (Eller var de SIBA?.. eller vad var de?) Aja hon fick bra service hos någon affär iaf, som var väldigt tillmötesgående och då började mitt anti-beteende förändras till pro-beteende.. Och Netonnet har ju inte riktigt varit lika tillmötesgående mot mig om man säger så.. men den här datorn verkar bra. Inte för stor och jag behöver ingen avancerad. huvudsaken är: bra skärm, trådlöst NV-kort, CD/DVD-brännare och numreriskt T-bord (numeriskt? numreriskt? Äh what the hell.. jag är sjuk!)
Jag har inte ägt någon egen dator.. bara lånat hela tiden.. och jag har inte lust med de längre. Jag vill ha en egen där jag kan ha mina grejer, mina prog etc.. och J blir nog glad om han får ha ett privatliv på sin dator också..
(eller förresten, halva stationära datorn är min.. eller en del av den iaf...men den kan jag ju inte släpa med mig upp i sängen!)

Pris: 3990 :- (Klicka här)


LJUVLIG MuggLJUVLIG MuggLJUVLIG Mugg

En stor kopp te skulle sitta fint dessutom.. Visst var de fina koppar? Gillar färgat glas.. facinerad av det.. Lika dant älskar jag kyrkofönster (de som är färgade alltså) de ger ett så fint ljus..
De här fina kopparna finns också på IKEA

Pris: 9 :-/st (Klicka här)


En shopaholic får en syster     En shopaholic i väntans tider


En bra bok, det är ju underbart med bra böcker... Jag slappnar av och tar mig tid för en ny bok, jag har lätt för att fastna i böcker, det var inte så bra när jag gick i skolan, då jag sköt upp skolarbetet bara för att jag ville läsa ett kapitel till.. och ett till.. Jag har läst många böcker under mina år, och jag har fått 3 favorit författare: Janet Evanovich (Som skriver stephanie plum serien som jag följt sedan jag började högstadiet) Marian Keyes (Skriver om oliak personer och olika problem, skriver även självbiografier, Underbara böcker!) Och sist men inte minst: Sophie Kinsella (som skrev boken som sedan blev film, gissa om jag blev lycklig när jag fick reda på att boken som nästan kunde ha blivit skriven om mig skulle bli till film.. haha)
Jag har läst de flesta böckerna på svenska, men det har hänt att jag köpt engelska versionen först, för att sedan komplettera samlingen med de svenska.. (galet, I know) Önskar att jag läst fler engelska böcker när jag gick på skolan dock, men ja, de är ett bra sett att hålla hjärnan igång nu också.


Pris: 45 :- och 189 :- (Klicka här och här)




Jag behöver en ny parfym dessutom, älskar Paris Hiltons parfym, som jag tror har samma namn? Den luktar iaf sött och smaskigt, har haft den två gånger tidigare och nu har den varit slut i över ett år tror jag.. och jag känner nu att jag saknar den. Dock känner jag typ inte lukter just för tillfället, men de kan ju vara bra att lukta gott.. även om man själv inte känner det. haha
Pris: från 275 :- beroende på vilken storlek man köper..

Det här är de sakerna jag önskar mig just nu.. och kanske ett sömnpiller, för guess what, min hosta börjar bli värre nu, precis som om den känner på sig att jag vill sova och vägrar låta mig göra det. Skit hosta!

Tunisien 2008

I maj 2008 aå övergav min J mig och åkte till USA i två veckor med sin familj. Jag hade precis avslutat mitt arbete på supporten så jag hade ingen lust med att vara ensam hemma i lägenheten utan jobb, så jag kontaktade M och frågade om hon hade lust att ta ledigt och följa med. Som tur var hade hon det, så vi bokade en resa och for till Tunisien.

Jag har ju aldrig varit bra på geografi (allt som man måste minnas är jag dålig på) så jag hade ingen aning om vart Tunisien låg, Afrika kan ju lika gärna vara ett helt stort land för min del, I don't care!

Iaf: När man satt på flyget dit fick man fylla i en del papper, gå genom olika tullar och sedan var det bara att åka direkt till hotellet. Vi hade bokat en ospec resa men betalat lite extra så vi visste vart i tunisien vi skulle (kommer dock inte ihåg namnet på staden nu.. haha)

Det var hemskt att spendera en vecka där, hemskt. Visst, vi hade jätte fint väder och det va ganska mysigt hotell, men folket runt om hotellet var som galna, man vågade nästan inte gå utanför dörren, eller ja, man kunde inte kliva ur hissen utan att guide folk hoppade på en och ville att man skulle spendera sina pengar hos dem. När vi väl gick utanför hotellet så var det en gammal gubbe som vi mötte som sträckte ut handen och försökte tafsa mig mellan benen precis när vi gick förbi varandra :URK!
Så vi stannade på hotellets område, låg vid poolen nästan hela veckan förutom en dag då vi hade bestämt med två tuffa kvinnor på hotellet att vi skulle joina dem på stranden, dock blev det fult väder efter ca en halvtimme när vi kommit dit.

Men jag och M tog oss mod till att åka på kamel safari och spenderade en dag på sjön.

Det var en trevlig resa, men jag rekomenderar inte Tunisien, alla förföljde en och tiggde typ pengar och sa att de var våra pojkvänner etc. (Vi köpte till slut ringar för att säga att vi var förlovade och våra stora starka pojkvänner var på hotellrummet. Men de lyssnade de inte på)






Barbie

Nu kommer världen verkligen bli en bättre plats, absolut
i A.Ankas sett att se på saker och ting, vi har nämligen
blivit belönade med ett nytt mirakel piller:

Barbie Pillret!


Det är ett förbaskat bra piller förstår ni, det har riktigt många bra egenskaper. Man blir smal, brun och man får ökad sexlust.

Ja de låter ju verkligen som en dröm va? Herre guud.

Vem kommer på allt det här? Någon som vill testa detta mirakel piller? 

 


Men fy

Läste på Luzens blogg gällande ett test där man kunde få se hur många indirekta sexuella relationer man haft, alltså hur många bukisar man kan ha beroende på hur många sexuella relationer man haft. Jag tror dock inte på detta test, då man måste tänka på att de är lite väl mycket statistik inräknat och de verkar räkna ut allt på ålder etc. vilket betyder att svaret är missvisande. (och vi bor i ett väldigt lite samhälle, tror knappast att de är sååå pass många)  Jag kan ju bara säga att jag verkligen hoppas det INTE stämmer. Men jag har alltid varit frisk som en hälsoguru. Men man ska ju alltid tänka efter innan man har sex med någon, och ANVÄND KONDOM!

Vill ni göra testet? Gå in här: sextest

Ps: Mamma oroa dig inte, så där pass många är det VERKLIGEN INTE. haha

Gaaah!

Igår åkte jag och min kära mor till Ljusdal för att kolla på en ny bil åt mor, men den hon hade hittat föll varken mig eller mamma i smaken, den luktade dessutom illa.
När jag kom hem var inte J hemma så jag satte igång och städade hela köket, gnussade och gnussade så de va skinande rent. (städade till och med skafferiet)
Efter det skyndade jag mig till Luz och vi kollade på Idol. Haha!
Efter idol skyndade jag mig hem i hoppet om att vi skulle spela när och fjärran, men de blev de inte, de var fulla soffan med fulla människor som spelade hög musik och skrek och tjoade.. inget spelande.
Sedan fick jag höra två gånger av samma person:

"du ser ut som en desperat överviktig tonårstjej" och när en annan härmade en finne som sagt något i stil med: "när tjejer fyller tjugo så blir de feta" då vände sig samma kille mot mig igen och sa: du har fyllt 20 va?

Jag fattar inte, bara minnet av de där får mig i tårar..


Gaaah! jag blir så ledsen...


Tss..

Stackars mamsing, du behöver inte vara rädd att jag kommer blondera håret, men jag kan erkänna att jag vid flera tillfällen tänkt och funderat på hur det skulle passa. Men alla jag tar upp det med tror inte att jag skulle passa i det, så de får jag acceptera ;)

Men bilden var rolig, inte sant?

Idag har jag legat och lyssnat på ljudbok hela dagen, somnat flera gånger då jag har svårt att göra något samtidigt som jag lyssnar på ljudbok.. Igår cyklade jag dock en halvmil.. ska nog promenera samma sträcka imorgon.. hoppas dock att det INTE regnar igen.. så tråkigt med regn.. tar bort de roliga i de hela.

Nu ska jag försöka lyssna och fokusera på ljudboken.

Jag lyssnar på: harry potter- halvblods prinsen.

Filmen verkade sakna så mycket, och de gjorde de verkligen!

Man kan ju bara skratta..

Haha!
Var in på VRs blogg eller vad de nu var där man kunde testa olika frisyrer, och jag testade att vara blond. Haha.
Jag har lekt med tanken på att blondera mig ett tag, iaf göra håret några nyanser ljusare, men ja.. jag får nog behålla mitt vanliga hår..


B. vs H.

Under mitt True Blood maraton så har jag smaskat lite på Ben & Jerry's cookie dough, men jag måste bara säga att Häagen- dazs cookies and cram är MYCKET godare. Den har smak med Oreos i och det är såååå himla gott. Åt Oreos i Thailand och det var jätte mumsigt, hittade förresten sådana kakor när jag var i B med mamma, dock åt jag upp alla när jag var bakis.. men de va nice =)








Sablar

Jahapp då lyckades man fastna i en annan serie då. Har följt Saras blogg ett tag nu och hon skrev inlägg om "True Blood" Jag har en hatkärlek till vampyr filmer och skräckfilmer. Hum.. svårt att förklara. Jag skrämmer oftast upp mig själv till en nivå så jag tycker att det blir för jobbigt att kolla på. Kan ha att göra med att min katt lyckades skrämma mig otroligt mycket när jag en sommar bodde i husvagnen. Husvagnen var ett sätt för mig att känna mig lite mer självständig skulle jag tro (parkerad 4 meter från ytterdörren). Men när jag låg och kollade på en skräckfilm så hoppade min katt upp på taket precis när det var som läskigast vilket gjorde att jag inte kan se på skräckisar längre, jag är på helspänn att något ska hoppa på mig eller dyl hela tiden. Mina nerver klarar de inte dvs. (Ännu värre när J eller ngn njuter av att se mig hoppa till)

Men iallafall: Jag tänkte att jag skulle se denna serie, iaf några avsnitt, och se om den verkligen är så bra? Och det var den.. har kollat på 7 avsnitt nu. (Jag borde ha städet jag vet..) Och jag kan inte sluta.. jag vill veta vad den där förbaskade hunden gör där..
Och en tanke: Om en vampyr biter en.. så borde deras saliv sopa igen spåren? Ju med att de är läkande? Eller? Så då borde de inte synas att man blivit biten?
Svar någon? Eller så får jag fortsätta att kolla och försöka luska ut det själv.

Vampyrfilmer /serier i detta fallet kan vara förbaskat bra, jag gillade Buffy när jag var mindre men de är ju ganska löjligt när man tänker efter. Och den här serien har tänkt igenom det mesta. Varför alla myter om dem kommit till etc. Och det är ju inte så jobbigt att Skarsgård är med dessutom.

True Blood rekomenderas av mig... trots att jag sitter och helst vill gömma mig i vissa lägen.




I remember when...

 Jag minns en av de roligaste kvällarna jag haft tillsammans med Luz, det var en fredagskväll tror jag, vi hade äntligen avslutat en arbetsvecka på S. Elaka kommentarer hade haglat över telefonen och vi behövde muntras upp.
Vi gjorde middag, nudelwook, och drack goda drinkar, Mojito caipirinha och margarita. (köpte pulver mix) Vi spenderade kvällen i mysbyxor framför TV'n.. Många kort togs och de är fortfarande mina favorit bilder.
En bild har jag fortfarande som bakgrundsbild på min mobil, den kommer förbli #1, svårt att klå den bilden.
Mycket skratt, vattenpipa och drinkar.. det kan inte bli bättre.

Men det hände två roliga saker denna kväll:

När det var dags att krypa till kojs så sov Luzen i min säng och jag sprang över gården till J ♥ (vi bodde grannar) och den kvällen frågade han om jag ville flytta ihop med honom.

2008-01-25

Den lyckligaste kvällen i mitt liv på lääänge.


Jag har inte många vänner i denna sketna by, många bekanta men endast några få vänner, men dessa vänner ser jag även som bästa vänner. Och där räknar jag med min mamma och min syster dessutom, som har varit mina bästa vänner från det att jag öppnade ögonen till denna värld.

Här kommer en låt som jag vill dela med er, den finaste låten i världen. Passar bra till de finaste människorna i världen.


Utmanad

Luz utmanade mig att skriva alla ord på mobilen som jag själv lagt till. så här kommer det:

a. balen bakis Blir blogg bloggen björnriket e? feeling  DIG flörta förbannad drinken frippe frippes halloween  härdal hehe goknul gourmet gratta lammkött jänta karibien läskig läskigt japp jävla knas  knapparna loe lofsdalen Kom know köttfärs  kram krämen lundkvist mcbeal mackor madde nagellack mailet också namnsdagen maud mobilen mornar mornarna moppe paff schnitzel  really  slaktare skit smeta smiley snopen potter priveleged storknar sykes syrran syrrans telepati vemhån tight tights tjena tjenare trapper yran

Det var de orden jag hade,, Det är en ny mobil så jag har inte hunnit lägga till så många egna ord ännu. =) (jag såg nu att jag lagt till bokstäver med punkter, why? alla dem skrev jag inte)


Bilder

Tog nog i lite väl mycket idag, tog en massa kort som jag skulle leka med, ta bort bakgrunden etc. Helst hade jag velat ta bilderna utomhus så de hade jag  kanske inte behövt ta bort bakgrunden, för de är sååå trist med hallväggarna som bakgrund :P
Tänkte iaf visa några av bilderna jag tog.. skratta inte!


Sorry

Nu har jag haft lite tid tillsammans med J under de sista två dagarna innan han skulle åka på jobb igen (bara en massa farande hit och dit) så jag har inte haft någon lust att skriva på bloggen.
Nu idag efter det att han åkte så kollade jag klart på de tre säsongerna av ally mcbeal som jag köpte, men efter lite forskning så ska de finnas 2 säsonger till som jag inte hittade? Typiskt.
Men jag ska nog vänta ett tag innan jag ger mig på jakt efter dem, blir så tröttsamt att kolla på samma serie i ett sträck. 3 säsonger fick räcka denna gången.

Nu på kvällskvisten har jag kollat på mitt bildredigerings prog och börjar förstå mig på det lite grann, men inte mycket.

så här kommer en bild som jag fixat med (inte lärt mig hur man fin slipar ansiktet etc ännu, men de kommer väll )

Sorry Luzen att jag missade att du ville kolla på fråga olle igår..förrgår.. fan dagarna bara försvinner. But I love you... PUUUSS


Men nu...

Men nu jävlar! Snacka om att bre på med misstankar! Som jag nämnde tidigare gällande skorna från tradera då skrev säljaren så här:

"Hej . du vann min auktion av reebook stl.37. Jag måste tyvärr meddela att min hund har tuggat sönder halva skon, om du ger mig ditt kontonummer så ska jag återbetala dina pengar. Mvh.*****"

Jag skrev att jag ville ha de skorna och att de va synd.. och mitt kontonr och då fick jag detta svaret:

"Hej. ja det var illa. saken är den att min dotter har ett par likadana i samma storlek som hon inte använt då hennes fot är för bredd, har frågat henne om hon vill sälja dem o det vill hon men hon vill ha en hundring mer för dem så om du är intressad kan jag fixa det annars betalar jag dina pengar tillbaka. Du får meddela mig om du är intresserad och om jag inte hör från dig inbetalar jag dina pengar ...Mvh.******"

Haha lägligt va?
NEGATIVT OMDÖME! de är de enda ja kan säga om den soppan! I HATE!

Ärligt talat: Om jag hade sålt ett par skor, och min dotter hade exakt lika, i samma storlek, så skulle jag ha kollat med henne om jag kunnat köpa dem av henne, så hon kunde fått en del av kakan eller liknande. Eller? Jag menar, hur jävla oprofessionell får man bli? Jag blir hatisk! Jag hatar att li snuvad på skor, absolut när jag betalat för dem! GAAAH

Bye bye reebok!

......gr


 349:-

Fina va? så att det låter i halsen på en när man ser dem.
De är med i H&M's nya katalog. Alltid en trogen kund hos HM. Kommer alltid förbli.


Oj då

Även kändisar kan göra lite fel ibland. Iallafall Kristin Cavallari (or what's her name), lite mode tips från tidningen in touch och när jag kollade lite närmare kunde jag finna ett fel. Tjejen brukar klä sig snyggt och det gör hon nu också, alltid varit lite avis på hennes midja, men nu såg jag att även hon är mänsklig.




Tån verkar ha ett eget liv där, de måste ha känts konstigt. Tror ni att hon märkte det? haaaha

(Kristin är en av de som medverkat i laguna Beach, och var med i van wilders senaste film, när han är militär student?)

Förbaskat!

Nu är jag förbannad igen.. högt blodtryck?

Jag vann en auktion med reebok skor på tradera, jag skämdes inte över de köpet, jag såg fram emot att få hem dem, men nu har säljaren kontaktat mig och skrev att hennes hund åt upp ena skon, de låter lite som att hunden åt upp läxorna eller hur? Det gör mig förbannad!
Jag ville ha deeem!!!


aaaaah
idiot!

Min favorit

Min favorit väska införskaffade jag i Tunisien, den är som en gammal läkarväska. Den är hård så man kan ha saker man är rädd om i den, den rymmer mycket. Och den ramlar inte omkull (om man inte sparkar omkull den dvs) Jag gillar den verkligen! Dock är den ganska stor så jag använder den inte som shoppingväska, vill inte putta omkull saker med den.. Men den är jätte bra! I love it! (och den matchar min skinnjacka!)


(ser inte så glad ut på ena bilden, var fokuserad på att få med hela väskan på bild)


Just nu är jag i lägenheten igen efter en underbar helg hemma med mamy. Vi plockade till och med bär i går innan jag åkte tillbaka. jag hatar att plocka bär, de är så tråååkigt. Men igår gick det bra, var inte lika trist som jag kom ihåg det.. Och det var ganska kul att se på en timme så hade fyllt två kassar ganska bra med lingon och liiite blåbär.
Vi kollade även efter svamp, karljohan svamp vet jag hur den ser ut, och vi lyckades hitta några sådana, alla andra svampar pekade jag bara på och frågade va de va.. Inte så intresserad som mamy är, men jag kanske blir det tillslut?

J har återvänt från ännu en helg på jobb, sliten som satan, men de kan man ju förstå? Han blir riktigt slut i ryggen och jag tycker faktiskt lite synd om honom, men samtidigt så erbjöd jag honom massage, men han ville inte ha det, så då får man skylla sig själv ;)

Idag är det riktigt fint väder, jag ska nog ut och trampa brorundan eller kanske cykla den? Om man cyklar på ett visst sätt så kanske man kan träna rumpan lite extra? Jaja, vi får se. Mitt största problem är att komma på vad vi ska hitta på för mat idag. Jag är så nollställd när de gäller mat så de är sjukt. jag har glömt allt.

Hm.. återkommer senare.

Yippey!!! or?

Hum.

Idag har jag varit hemma hos min älskade mor (fortfarande kvar) Dagen började segt, ställde klockan på 9 imorse för jag gick och lade mig sent och vill inte vända om dygnen, dock inser jag nu i skrivandets stund att jag nog har vänt om dygnet.. Irriterande nog.
Jag tänkte städa lägenheten innan jag åkte hem till mor, men istället släntrade jag till fåtöljen och blev sittandes där, med blicken fäst på Ally Mcbeal.
Jag vet, jag är hemskt lat.. what can I say? Jag erkänner.

Väl hemma blev jag serverad världens godaste måltid, som typ smälte i munnen på mig! YUM! Vi har spenderat en trevlig kväll tillsammans, och jag känner mig lugn som alltid när jag är här, vi kan sitta tysta i 2-3 timmar utan att säga något till varandra sedan så är det precis som en damm brister och vi kan prata i 110 km/h (inte överstiga hastighetsbegränsningen ;) ) och vara helt öppna mot varandra. Det kallar jag vänskap! Vi behöver inte alltid säga något, kall prat etc, vi får befinna oss i vår egna värld tills vi bestämmer att dela med oss av den världen. Svårt att förstå kanske. Men jag uppskattar sådant, och det bästa är, hon lyssnar på mina befängda ideér och tankar. I LOVE YOU MAMMY!

Jag sitter och kollar efter en bra, billig, flexibel dator som jag kan investera i, någon som vet någon 10-poängare? Även om jag inte är rik som ett troll för tillfället (Inte så att byxorna trillar av mig pga guldpengarna i byxfickorna direkt) så kan man investera i sig själv, i det man gillar, inte sant?

Jag hade dessutom turen att hitta en tjej som designar sina egna t-shirtar och linnen och det var såååå snygga! Ett sådant linne ska jag investera i, let's face it, jag tänker inte klart. Insanity. Som sagt, jag erkänner!



En av mina drömmar

Jag fick en ny kick av att kika efter den perfekta tattueringen, jag vet ju vad jag vill ha (som jag skrivit tidigare) bara det att jag inte kommit på exakt vilken typ av blommor det ska vara, rosor? förgätmigej? etc etc. Jag fick hjälp av sara om några, men det klickade inte riktigt.. så jag föll tillbaka till gamla spår och kollade på körsbärsblommor och förgätmigej.. jag älskar körsbärsblommor, och körsbärsträd. Dock tycker jag att de flesta körsbärsblommorna som man tattuerar ser mer... vad ska man säga.. serietecknings aktig ut.. de är så raka och stela. Jag vill ju ha mer levande stil.. färg eller inte? vet inte.. beror på hur stora blommor man gör tror jag.. 

Men jag har en stor förkärlek till körsbärsträd.. jag drömmer om att ha en alé med körsbärsträd.. så som de är i kungsträsgården.. ååååh. I love'em.
 

Ps.. sedan ger jag mig!

Ps.

AAAH!
Måste bara skriva en liten sak till:

Läste på Kenzas blogg att mina idoler sedan barnsben ska festa på collage ikväll! Kan ni gissa vilka? Smygtitta inte på bilden! Gissa först! Jaaaaaaaa Back Street Boys!!!! Fan fan fan! Jag vill såååå gärna vara där, någon som har lust att ta ett jet plan dit eller? Okej jag är inte lika "tänd" på dem nu som då, men fatta va skoj de skulle vara att träffa dem igen.. ooooh.

Minnen:

Jag och Ulrika på 4-5 (?) Konserter skrikandes för full hals med lyckotårar i ögonen.
Jag och Diana på konsert för inte så länge sedan, the reunion! Gaaaah! Med glädjetårar i ögonen!

Åh.. Alla gånger jag och U drömde om dem i U's flickrum.. så kära minnen.. Vi brukade cykla runt i vår by och sjunga deras låtar (jag hade redan då guldfiskminne för jag mindes inte så mycket av texterna trots att de spelades 24/7 på min stereo)

Ds.


Ett steg för mänskligheten...

eller ja... ett steg för mindre kunniga som mig.. nu när jag skrev en kommentar i min systers blogg så lärde jag mig hur man får "fet" text i kommentarerna.. haha.. jag har haft två bloggar.. bloggat i över 2 år.. och inte lärt mig det fören nu? Nice.. duktigt... eller inte!

God natt! (Ally kallar som sagt)

Äntligen?

Nu jäklar.. Idag har jag och J♥ data nördat på varsitt håll igen, så typiskt.. Men när man är arbetslös (jag) och väntar på/bävar för att åka på jobb (J♥) så försvinner lusten på att hitta på något skoj.. så jag har kollar på ally mcbeal (kollat klart på 1 säsongen, nu påbörjar jag nr 2) och J♥ har återgått till att vara en hängiven CS spelare. Det lustiga är att vi har haft ett trådlöst tangentbord+mus väldigt länge som har muckat gräl med oss ända sedan vi köpte den. Den har ingen liten vanlig USB sticka som ska sitta i datorn utan den har en liten dosa med lååång USB kabel och vad vi fattade så skulle den peka mot de trådlösa delarna och vi var skit förbaskade för den hackade och hoppade över bokstäver som vi skrev.. så vi har vridit på den där lilla dosan i evigheter (köpte tillochmed ett nytt trådlöst paket för vi orkade inte mer, vi skulle ha blivit flintisar båda två om vi fortsatt med det här åbäket) men det nya pajjade (helt plötsligt, efter 5-6 veckor typ) så nu har vi suttit med det här åbäket igen.. Och J♥ blev så frustrerad så han har möblerat om lite här i vardagsrummet, han hämtade de hederliga tillbehören med sladd.. så han va tvungen att flytta fåtöljen riiiktigt nära datorn och TV'n..

Men när J♥ åkte på jobb för helgen så tog han med sig bärbara (som jag sitter med när han är hemma) så jag var tvungen att sätta mig här i fåtöljen.. dock vägrar jag sitta så nära skärmen, så jag gjorde ett nytt försök till det trådlösa åbäket med dosan.. men vände den åt fel håll.. och nu fungerar det utmärkt!!! Vi har haft det vänt åt helt fel håll i ca ett halvår! Jag tror iaf att det löste problemet.. för nu kan jag sitta här och skriva utan att den hoppar över bokstäver etc.. Är vi helt bakom flötet? Var det såååå simpelt att lösa? Jag blir TOKIG!

Iaf det var bara en del av de roliga.

Jag tänkte att jag skulle ge mig i kast med att förstå mig på photoshop igen (försökte för läääänge sedan) så jag tog hem en test version av CS4, vilket kanske inte var så smart av mig då jag inte ens kan grunderna i photoshop? så jag satt och röck mig själv i håret och var förbannad för att det inte är en guid för idioter tillgängligt när man har musen över de olika knapparna.. Så jag gick in på google och sökte efter gratis bildredigeringsprog och hittade ett som liknar photoshop men är uppföljaren på paint som jag alltid använt.. som jag är van vid, stenåldersprogrammet alltså. Så nu kanske jag kan komma på hur f*n jag kan fixa en lite roligare design! Wohooo för mig!
Jag vill inte betala någon annan att göra min design (no offence) för jag vill ju lära mig vad f*n man gör? "om jag gör så här, vad ändras då?" Tur att man har blogghjälp tillgängligt. Haha.. och segt om jag muppar upp allt och måste börja om med allt igen.

Nu ska jag fortsätta kolla på ally, de har blivit intressant nu när nell (nelle?) och ling är med i serien! weeei!

Ps. Förvänta er inga mästerverk, jag kan ju knappt måla nagellack inom "linjerna" så... ja..  tålamod tålamod! Ds.

Plötsligt händer det

Ja nog gör det de alltid! För en vecka sedan så kollade jag runt på olika hemsidor och jag besökte en tidningshemsida där de hade en tävling. Man skulle skriva vilken artist man skulle vilja läsa mer om, och jag skrev Jessica Alba, det enda man får veta om henne är att hon har gått ner i vikt so what? Resten av hennes liv då? Ska allt handla om vikt? Och om man skrev den bästa motiveringen så kunde man vinna olika priser från Nivea. Jag glömde såklart bort den tävlingen och det är inte förens nu, i skrivandets stund, som jag kom ihåg att det var Alba jag skrev om.
Mamma hade fått ett paket hemskickat till sig, som var adresserat till mig, och jag blev chockad, för jag mindes inte vad jag beställt från "digitalt foto"?? Men sedan när mamma öppnade paketet och berättade att det var Nivea produkter så började jag minnas. Jag brukar gå med i tävlingar, roligt att testa, men jag vinner sällan. Senaste gången jag vann något i en tävling bara sådär var för måååånga år sedan, då vann jag en massa saker från always (tror de var det) och clerasil. Och nu vann jag hudvård! YES! alltid skoj... men synd att de inte sker oftare eller vad tycker ni?

De här fick jag: NIVEA Diamond Gloss Schampoo, Conditioner, Spray Treatment och Creme Oil Shower


Mine.. only mine...

Ja... då får jag väll erkänna då: mitt namn är Kristina och jag är en shopaholic..
Hemskt.. hemskt.. Nu när man är arbetslös så finns det inte många pengar till övers.. så jag slog till på inte bara ett par.. utan två par nya skor. Jag vet, jag vet, jag borde inte säga något egentligen. För jag tar mig råd.. men man kan jämföra mig med en shopaholics bekännelser, för det finns ingen hejd på mig. Jag får panik på grund av att jag vill inte att någon annan ska ha det om inte jag kan få det.. så jag köper ändå. Urk. Jag blir less på mig själv. Men jag får skälla ut mig själv ikväll.
Iaf så var det inte några skor som jag inte kommer använda direkt.. utan jag kommer kunna använda ett par iallafall. Jag köpte nämligen ett av paren i strl 37 och ett par i 38.. jumed att jag ligger där mitt emellan.
Det var ju inte nya skor heller, utan det var på tradera.. JAG HATAR ATT JAG HITTADE TRADERA! visserligen har jag gjort många fynd, men varför?

REEBOOK stl.37! * Nike Skor Stl 38 * !

Men det blev ett par reebok skor och ett par nike.. så det är inga högklackade.. dock undrar jag hur det här ska gå? Nästan skrattretande!

Nu ska jag umgås med min J♥, vi har suttit och datanördat vid en varsin dator hela dagen typ. Men vi unnade oss en frukost på konditoriet iallafall, och J♥ köpte ett nytt halvårskort på badet.. När jag får min ersättning (som akassan verkat glömma) så ska jag investera i ett också.. Men de kan dröja.

God natt!

Min luz

Nu sitter jag hemma hos helena stella luz (aka luzen) vi väntar på att idol ska börja. Jag missade det igår.. Jag missade att det var tisdag igår, vilket resulterade i att jag missade två program som jag ville se.. Men de går ju samma tid ändå. Vi sitter och pratar en massa och det är mysigt. Länge sedan. Nu ska vi fortsätta!

Tradera

Nu har jag lagt ut en massa saker på tradera igen, hoppas att någon kommer vilja köpa dem.. nästan alla har ett utgångspris på 1 krona, utom dem som jag lagt ut multum för..

vill ni se dem? Gå då in här: Stinasgarderob

Ni kanske är sugen på något utav det? Det som gör ondast att sätta ut är nog den supersöta t-shirten med hörlurarna på.. segt..

Wtf?

Kollar på  laguna beach på mtv's hemsida, och ett tag blev jag impad, jag tyckte att en tjej liknade mig som var med, men sedan såg jag att hon såg ut att komma från hawai eller liknande... men kolla på bilden, hon i blått linne såg nästan ut som mig.. om man kollade snabbt.
haha
Kanske bara jag som inbillar mig..


Nä nu..

Nu ska jag banne mig göra en ny design, helsike.. göra det jag vill ha.. göra som jag vill.. Hej då så länge. Nu ska jag syssla med detta!

Jag säger då de..

Jag blir så less! LESS! hela tiden lika lika lika... urk! Jag blir faktiskt arg!

Jag säger som Nanne:

"Det liknar ABBA.. men näe.. det är ju eget sound" (eller liknande!!)

SHIT vad irriterad jag blir, ska man behöva känna sig irriterad!?

You and Me

Jag saknar dig Salami!



Dålig bild, men vi har alltid haft skoj! Här är vi på bal nummer två.. The girls. Hade turen att vi båda blev medbjudna, en otroligt rolig kväll.
Vi två..
Salami och Bratwurst.. de är vi det..

Nytt...

Igår vid strax innan 7 tiden så släntrade vi iväg mot kvällens högpunkt, när vi kom fram så stod de flesta utanför och väntade vilket är standard här, och de flesta stod med en öl i handen.
Vi slog oss ner vid ett bord och de slog oss att vi inte kände så himla många, och absolut inte jag.. Jag var typ yngst som var där under middagen.
Efter middagen (som varit väldigt rolig med mat, sång, skratt och lotteri) så gick jag hem till Ulrika som hade en liten "förfest" hemma hos sig. Efter ett tag så gick jag och Elin (som jag jobbade med i vintras på björnrike) tillbaka till festen.
Nu hade alla bord plockats bort och det var dans för fulla muggar. Jag tackade glatt ja till första dansen, dock hade jag gjort en felbedömning på alkoholhalten i dennes persons blod, så istället för dans så blev de vagganden och stående på ett och samma ställe.. (hemskt) Men för att inte vara oartig så gick jag med på en dans till (vett och etikett lektionen lärde mig att man skulle dansa två danser minst per kavaljer) dock ångrade jag det ännu mer för de blev inte ens vagganden.. utan bara benböj.. (? Hur tänker man då?) när den "dansen" var klar så höll mannen min hand så hårt och gick ner på knä, precis som om han skulle fria, och släppte inte handen, försökte dra bort den men de gick inte, så då ställde han sig upp och försökte sedan lyfta mig (vad faaan!) men då lyckades jag smita och sprang iväg ut i kylan.. resten av kvällen höll jag mig lååångt ifrån honom. Fick 3 danser till sedan kände jag och mor att vi var nöjd med kvällen och åkte hem.
Daniel kom precis när vi åkte därifrån och undrade varför jag stack innan en dans, men man får skylla sig själv om man inte pallar sig dit fören hela kvällen försvunnit.

När jag kom hem skrev jag med min sötnos Diana, saknar henne så mycket! Vi skrev en massa om hur skoj de skulle vara att ha ett hus tillsammans och bo där tills vi blev gammal och skruttiga. Och de fick min fantasi att flöda. Så jag kollade igenom ikea katalogen (den nya härliga katalogen) och började fundera hur mycket de skulle kosta att köpa allt nytt till ett hus.. jag kommer skriva ett inlägg med de efter detta.. med priser.. och se hur dyrt de skulle bli egentligen (räkna med skyhög summa) 


Skrubba

Jag håller på att bli galen, jag känner fortfarande surströmmingslukten, inbillning? ja kanske, men för att vara på den säkra sidan så har jag legat i badet och skrubbat och skrubbat i evigheter, men jag tycker fortfarande att jag kan känna den äckliga lukten. Har det satt sig i mina porer eller något? Jag mår illa av lukten.. urk.

Idag ska jag åka hem till mor och hjälpa henne. Ska handla lite grejer först och sedan hem. Ulrika fyllde år igår så jag är bjuden hem till henne på en fika nu på dagen. Efter det ska jag hjälpa mor måla om i hallen och där efter ska vi på "jaktbal" vilket innebär en kväll fylld med mat och dans. (Man springer inte runt med gevären i högsta hugg om ni trodde det) Det är en tillställning för att "fira" att älgjakten ska börja typ.. Många som ska dit, och jag tror att det kan bli kul. Men jag är inte sugen på att ha en helkväll där egentligen.

Nu har klockan äntligen börjat närma sig 11, så nu ska jag ta och fixa iordning mig och åka. Kanske lägger upp lite bilder nu snart. Vi får se.

Laguna Beach

Nu är det dags att kika på MTV's laguna beach ett tag, jag kollade på det när jag gick i gymnasiet ibland, så nu tänkte jag bli lite nostalgisk. Kanske skriver lite till innan jag kryper till sängs. Imorgon ska jag hem till mor.




Tre fina..

Tre fina skor från Have2have kolla vilka söta.. jag vill ha de beiga och de svarta me guld på.. jag vet vad J skulle säga "Men du kommer ju aldrig använda dem" Men ge mig tillfälle att använda dem då.. vi kan ha party.. vi kan göra någonting? Varför bor man i en håla där alla ska klä sig likadant för? OM man inte klär sig likadant så kollar folk oftast snett på en? Gaaah.. jag ÄLSKAR skor.. jag har alltid ÄLLSKAT skor.. det har liksom alltid varit min svaga punkt. När jag var liten så testade jag höga klackar trots att mina ötter knappt täckte tåpartiet i skorna. Jag tror att det var dirty dancing som fick mig att bli kär i skor.. de hade så fina kläder och skor när de dansade. Och sedan så växte jag ju upp med mammas skosamling hemma..

Åh.. skor..




Spöregn och torrt bröd

Vilket tråkigt väder det har varit nu i några dagar, urk! Och nu i skrivandets stund så vräker det verkligen ner, det dånar i balkongtaket.. Men jag måste väll erkänna att de är mysigt det med. Det tråkiga är dock att min älskade har åkt på jobb igen och jag har ingen att krypa ner hos inatt.

Igår när vi kom hem från svärföräldrarna så stank våran trappuppgång av surströmming, fine, det kan jag klara av men när vi öppnade dörren in till lägenheten och möttes av en starkare variation av den lukt som var utanför dörren så höll magen på att vändas ut och in. Jag har inget emot folk som tycker om surströmming, vi tycker ju alla om olika saker, men när man äter det inomhus och ventilationen i vårat hus är så dålig att allt de äter nedanför oss stinker i våran lägenhet, då tycker jag att man kan vara lite hövlig och äta surströmmingen ute på balkongen. Så nu sitter jag fortfarande med takfläkten (den jag monterade) i fullgång och inbillar mig att jag fortfarande kan känna surströmmingslukt här inne. Illa!
Håller jag på att bli galen?

Och nu såg jag att vi hade glömt stänga brödpåsen förut idag när vi åt frukost, roligt med torrt bröd? Tur att jag inte äter bröd när inte J♥ är hemma. Hehe. Eller nu ljög jag, jag äter visst bröd, knäckebröd.. men det blir ju aldrig för hårt, värre om de skulle bli mjukt... då är de inge roligt.

 


Nu fixade jag det nog..

Jag fick gå några omvägar för att kunna lägga in bilderna, så nu ser ni i menyn till vänster en ikon som ser ut såhär:  

Den kan ni klicka på och komma direkt till tävlingen.

 


Konstigt

Det är något konstigt med bloggen, kan inte lägga upp bilder, vilken fil jag än väljer så säger bloggen att den inte kan hitta den.. surt..
Och vad händer då med alla andra bilder som jag en gång i ten laddat upp här redan? Aja jag försöker skapa en ikon i menyn som man kan klicka på för att komma direkt till tävlingen hoppas att den snart funkar.


Tävla och vinn

Nu hittade jag en jätte bra tävling på Linda H's blogg, där man kan vinna ett fabergè ägg med läppglans inuti. Det vore så roligt att vinna det, bara för att ha något som lyser upp här hemma. Om ni också vill tävla så hittar ni tävlingen på Lindas blogg (Här)



Fint va?
Tävlingen håller på tills den 17 sep. Så leta reda på svaret och skicka in det!


I miss

Som ni kanske har förstått så har min älskade kommit hem från jobb (måndags) och vi har fått några härliga dagar tillsammans. Idag kommer han dock åka på jobb igen, men som tur är så¨är det bara två-tre dagar istället för 2 veckor. Så nu kommer jag inte behöva sakna honom allt för mycket ;)
Det är lustigt hur folk kan se på ens liv och tycka och tänka en massa, men när de själv hamnar i samma situation så noterar de inte det själv utan vill att det ska vara annorlunda för dem. Men de är väll så de funkar ibland antar jag.

Jag har fipplat en massa med min layout den senaste tiden, gör många ändringar och små roliga detaljer, dock känns de inte alls lika roliga längre.

Jag saknar min syster som är ute på äventyr i värmen, jag saknar emelie som gör likadant och jag saknar diana, aka salami, som flyttat långt norrut.. Madde som flyttat till stockholm..  De är segt att vara den enda som är kvar här..

Nu var jag busig..

J♥ är för tillfället borta och hjälper svärfar lägga nytt tak, vilket betyder att jag tog tillfället iakt att inte göra någonting, typiskt mig va? Så nu har jag grälat på mig själv över om de är värt att spendera pengar som jag inte har på något som jag vill ha? Ja såklart de är OK!

 

Så vad tror ni att jag la pengarna på? Skor? FEL Kläder? FEL Böcker? FEL (önskar dock att jag köpt några böcker också..) Väska? FEL.. Äh nu orkar jag inte försöka komma på vad ni kanske gissar utan säger de bara: FILMER.

Eller rättaresagt så är de inte endast filmer, utan det är en serie som jag beställt. Vill ni veta vilken?


(trumvirvel)



ALLY MCBEAL! (Bilden kanske förstörde spänningen??)





Gratis

Vill ni ha gratis smink? Gå då in på den här länken Gratismakeup och registrera er, om ni inte är intresserade för er egen skull, så kan ni alltid bli medlem och stödja mig..

Ni kan även gå in via bilden i menyn längst ner  till vänster

Under konstruktion

Bloggen är ständigt under konstruktion, men jag hittar aldrig på något som gör mig nöjd, och inga snygga bilder som jag kan använda.
Men jag försöker hitta på något roligt. Envis som jag är..

Så jag hoppas att jag blir nöjd någongång, trött på det här trista upplägget.. vitt och grått är lätt och jobba med, men färger piggar ju upp.. och det behöver man när de är trist höstväder ute..

RSS 2.0