Se där..

Nu börjar det likna någonting! Slängt på två omgångar med färg på den nya väggen inne i min blivande walk in closet. (Ja jag vet att jag tjatar.. men ska bli så härligt när den är klar!)
Så nu börjar det snart bli inredningsdags. Det är ett väldigt litet rum, en skrubb typ så de gäller att utnyttja höjden i rummet istället.


Så här såg det ut från början, de är en mur som absolut måste byggas in om jag ska ha kläder där inne.

så här ser väggen ut nu.. mot den ska jag ha en billy bokhylla med mina skor på så de får komma ur väskorna och kartongerna. Tror de kommer bli lyckliga då.  Mot den andra väggen ska jag göra hyllplan och ha 3-4 stativ (Antonius stativ med trådback från ikea) så man kan vika undan lite kläder. Det jag inte gillar med trådbackar är att kläderna blir rutiga, men får lägga kartong i botten eller så.. för det är inte roligt med de som är helvita heller.. de känns inte rätt. för plastigt.

Nu fattas bara lister.. men de vet jag inte om jag klarar av att vänta på ;)

Trettioförsta oktober

Sista dagen i oktober månad, en söndag. Vilken tajming att nästa månad börjar med en måndag, veckans första dag.
Aja.

I helgen har det hänt lite grejer då min gogumma Diana återvände hemöver för att gå en krogrunda i S. S är en liten by där de finns hm.. 5 "krogar" och det är sällan någon av dessa "krogar" är öppna och nu slog 3 av dem på stort och hade trubadur/band och disco.. självklart ska de ha öppet samma kväll? Men ja, vi fick ju ha det lite roligt och skämtade glatt om att äntligen få ta en krogrunda på byn.

Så i fredags skyndade jag mig in till byn för att umgås med mina kära. Kom dit runt 2 tiden så vi gick på bolaget och en utförsäljning av märkeskläder. (hittade en massa saker, men köpte endast en mössa)
Vi slog oss ner vid Marias bord och smygstartade med lite dryck vid 15 tiden.
När klockan närmade sig 21 så kom T (marias dejt) och vi fick äntligen sätta tänderna i mat.. mmmm! Tacopaj! och vid den tidpunkten hade jag hunnit mig ganska långt ner i min tillbringare med mojito. (men mådde som en kung)
Det kom fler goa personer som slog sig ner och vid 23 tiden påbörjade vi vår krogrunda.
Vi hade bestämt att vi skulle köpa en öl på varje ställe och så fick det bli, vi avslutade kvällen på dansgolvet och på vägen hem fick jag så fruktansvärt ont i fötterna, så tillslut gick jag hem i strumporna. (Japp.. självklart var de blött ute!) men men, roligt var det iallafall!

Igår spenderade jag dagen med mamma, åt god mat och mådde gött. Kollade på Beck-levande begravd: tror de är den bästa beck filmen jag har sett.

Idag när vi klev upp så satte vi igång med väggen inne i min snart ordnade walk-in-closet och nu väntar jag bara på att spacklet ska torka så jag kan slänga på lite vitfärg och börja ordna.
Under tiden ska jag kolla på The mentalist älskar verkligen den serien!


Diana, Jag & Maria {Kul att jag har gnuggat mitt huvud mot Dianas, haha]

Emma & jag.

Tack för en underbar kväll ♥



Im ready!

Har fixat mig och sitter nu och inväntar på att åka till S för att ha ett möte med arbetsförmedlingen. Urk.. Jag vet inte varför, men det känns lite som utvecklingssamtalen i skolan? Jag fattar inte varför jag måste gå dit när jag vet att jag börjar jobba nu inom ett par veckor? Och jag har haft jobb tills nu? Aja..
Det är bara att nicka och le..


(oredigerad, riktigt stolt faktiskt)

Tänke köra en snabb dagens. {Jävlar vad risigt mitt hår såg ut på bilden.. not true!}

Iallafall:

Scarf: H&M [älskar färgerna!] | Top:  veromoda | Byxleggings: Cubus
( leggingsen syns inte så bra på bilden, men de är marinblå iaf)
Undrar vilka skor jag ska ta?? hm.. vore ju roligt med ett par ballerina.. eller? Fryser väll fötterna av mig då.. hrm. Iaf så pryds mina öron av rosettörhängen, de är mina nya favoriter.

Nä dags att sätta sig i bilen kanske?? Klarar inte av att sitta här och uggla.. kan lika gärna gå en sväng på dollar innan mötet {Inte planerat.. inte alls.. hihi}

Tadaaa: önskelista

Som ni kanske kan se så har jag gjort en liten ändring i menyn, istället för att visa bilder på det jag säljer (säljer inget just nu) så tänkte jag underlätta för min familj och visa 3 saker jag önskar mig direkt här. Det går nämligen att klicka på bilderna och se vart man kan köpa sakerna enkelt och smidigt via internet. Fiffigt va?

Jag önskar mig lite till, men om jag skulle visa alla de sakerna skulle det bli väldigt lång meny ;) Tss.

Ps. om ni vill köpa skor till mig, så är de säkrast att ta strl 38 ;)


Willow Smith

Willow Smith ( Will Smith dotter) har spelat in en egen musikvideo och jag är nog inte ensam om att gilla denna tjejens stil. Låten är helt okej, lite enformig men hon är otroligt duktig. Jag har sett allt fler artiklar som har handlat om denna tös inom mode och jag kan inte annat än att känna mig lite rädd för hur länge hon kommer njuta av att vara ett barn.  Hon är trots allt endast nio år och har redan fått världens blickar på sig. Jag hoppas att hennes föräldrar lyssnar på hennes behov så att hon inte gör en ordentlig tonårsrevolt som förstör mer än vad den gynnar henne (Tänker lite på MC, LL osv) . Men jag tror dessutom att Willow kommer lyckas. Inga tvivel efter denna videon ;)
Vad tycker ni om detta stjärnskott?


Knight and day



Handling:

När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som Junemåste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller denenda hon faktiskt kan lita på.

(Källa: SF.se)

Jag tyckte:

Cruize och Diaz lyckas verkligen ge denna filmen bra vibrationer. Den är rolig, spännande och i vissa fall rent av hysterisk. Jag gillade den absolut! Kommer jag se den igen? Inga tvivel om den saken!

Betyg:

♥♥♥♥♥
/ 5

En julklapp

Ikväll kände jag hur det kliade i fingrarna och beslutade mig för att slå på stort och köpa en julklapp till mig själv.
Jag köpte mig en TV som jag kan ha uppe på mitt rum så jag kan kolla på film och samtidigt sitta och blippa på datorn ;)
Har tänkt köpa en tv till mig själv ett tag då jag bor hemma och snart börjar vintersporterna visas på tv. Det betyder såklart att tv'n kommer vara occuperad med mams framför sporten. Och jag vill också ha något att göra :) (Fast ja, jag gillar ju att se när aco och kalla kickar ass i skidgrenarna..)

Hm.. nu kliar de i fingrarna igen.. jag vill öppna mitt paket! Haha. Undrar hur lång tid det tar att leverera paketet.. iiih..
Nu MÅSTE jag bli klar med garderoben så jag får bort en massa kartonger som står och skräpar över hela övervåningen..  blöööh!



Jag brukar faktiskt köpa en julklapp åt mig själv varje år.. det är bra för då lungnar mina nerver ner sig inför julklappar etc. Då har jag fått en julklapp.. och då blir jag lugn på något sätt.. haha.


Den Tjugosjunde

Jag försöker vakna till, men kan inte sluta gäspa. Vad är det med mig? Jag har inte kunnat sova ordentligt på flera månader och det börjar verkligen störa mig.
Utanför fönstret snöar det för fullt, mysigt! Jag älskar snön! Men själva kylan kan jag gärna vara utan, de gillar jag inte.

Tog med mig sötnosen (Tussi) och hämtade posten, först tänkte jag åka och hämta mitt adlibris paket med mina nya böcker, men när jag kollade närmare på sms:et jag fått ang leverans, så stod det bara att det hade inlämnats på posten, inte att de hade kommit fram till min post.. bummer.. Men jag får snällt vänta på att få fortsätta berättelsen om "House of night"..
Kanske lika bra så att jag försöker plugga matte? Men det går seeegt. Fattar ju ingenting, j*vla matte C. Borde inte ha väntat så länge innan jag började plugga det igen. Noterat till mig själv :P


Wild target



Handling:


Victor Maynard är en kallblodig yrkesmördare med ett sista uppdrag. Rose är en skicklig konsttjuv som retat upp fel man. Ett ödesdigert misstag för dem samman och plötsligt befinner de sig på flykt från både polisen och maffian. I ett sista desperat försök att komma undan sätter de en plan i verket, som kommer att göra dem rika för livet om de lyckas. Men ett enda felsteg innebär döden!

(Källa: Headweb)



Jag tyckte:

En bra engelsk aktion komedi. Jag tyckte självklart att det var lite extra roligt att Rupert Grint (Harry potter Ron) är med i filmen. Den lockar fram endel skratt och den har en liten rosa pantern-känsla över sig. Kan bero på att den är engelsk?
Emelie Blunt passar absolut som denna karaktär och jag är riktigt impad av karaktärens listighet.
Jag kommer antagligen se den igen då den var ganska rolig enligt min humor.



Betyg:

♥♥♥ / 5

Something black..


Godmorgon! Nej.. jag har inte sovit tills nu.. men på ett sätt så önskar jag att jag gjort det.
Idag har jag varit duktig och räknat matte, men jag fattade nada när jag satte mig och öppnade boken så jag tänkte "gå tillbaka till start utan att passera gå".. och så startade jag om från scratch. Varför? Jag måste göra så om jag ska få min hjärna att komma ihåg vad fasiken jag har hållit på med tidigare, dock fastnade jag som vanligt på vissa saker som jag en gång klarat.. men ja.. hellre att jag läser matte längre och förstår vad fasiken jag gör än att jag hoppar mig igenom det och inte klarar provet =)

Sedan då? Vi har hämtat en gran som vi ska ha på tomten nu under vintern (en julgran helt enkelt, utomhus) och de är nog den finaste granen vi har haft någongång.
Utöver de? Mormor kom och väntade in mamma någon timme.. och pratade gärna med mig medan jag pluggade.. humpf.. men älskar min mormor, hon är lite tokig ibland bara.

Beställde en ny jacka för några dagar sedan, hoppas den kommer snart så jag får testa den =) Riktigt sugen att se vad de är jag beställt för något. Den typen av jackor brukar inte passa på mig, men jag vägrar ge upp ;) någon dag ska den typen passa på mig också.

Den skulle kosta 399 men jag fick den för 299.. så det är ju ett fynd..redan?


Nylackat: Riga

Jag och mams tog oss en sväng ner till S igår för att uträtta några ärenden och besöka dollar (har jag sagt att jag ÄLSKAR dollar?) Iaf så sprang jag in på Gränganz och kollade in rosa bandet nagellacken som Mavala har gjort. Det fanns så många olika nyanser så jag hade svårt att välja men det blev ett som heter: Riga . Det var ganska lite pigment i det nagellacket, men jag tror att jag gillade det då det inte blir så mycket färg på nageln utan bara en aning. Diskret helt enkelt.




Köpte också ett Minute - quick finish nagellack, då jag alltid kommer på att jag ska göra saker precis efter jag målat naglarna, lyckas inte sitta still ;)

Heartbreak girl


Handling:

När Charlie faller pladask för superkexet Daphne, förbereder han sig på att det kan bli svårt att få ha henne ifred. Men han förväntar sig inte att den största rivalen - är en hund! Babydoll är Daphnes bortskämda vovve som gör allt för att sätta käppar i hjulet för Charlie. I kampen om ensamrätten till Daphnes kärlek - sker något oväntat: Charlie blir upp över öronen förtjust i hunden och plötsligt är tringeldramat helt upp och nervänt. För att Charlie ska få leka och mysa med Babydoll - måste han hålla grytan varm med Daphne. Det blir en tuff balansgång där han riskerar att förlora både hunden och fl ickvännen.

(Källa: Headweb)


Jag tyckte:

Filmen är enligt min mening en ganska härlig twist på en vanlig romantisk komedi. Vissa delar hickade jag till av skratt men samtidigt så har jag en liten B-känsla över den. Men jag tycker inte att det var slöseri med tid och jag kan nog tänka mig att se den igen.



Betyg:

♥♥ / 5


Tips på dollarstore

Okej, då jag älskar dollarstore och de sortimentet de har, så tänkte jag visa er några fina saker som jag hittade på mitt förra besök. Dock köpte jag inget av dem, trots att jag hade velat konka hem de mesta av hela affären.


Det första fyndet är: Rn väldigt vacker ljuslykta med hållare. intrycket fulländas av den vackra och stora hållaren som man spikar upp på väggen. (kommer inte på vad själva namnet på hållaren är just nu, vill säga ampel men de är en helt annan sak.... grr.. hatar att tappa ord!)

Priset för denna gigantiska lyckta är iallafall ynka 300 kr. Helt otroligt, eller hur?


Tips nummer två: Även detta är ljuslyktor, två bollar. Jag får en känsla av marocko när jag ser dem? Och skulle gärna vilja se hur de ser ut med ljus i dem? VACKERT! Detta är något jag funderar på att köpa iallafall.

Priset: 200 kr per set om två.


När jag såg denna söta muffins tvålen så tänkte jag på en gång "denna måste jag visa på bloggen!" Den är väldigt stor i storleken och har ett snöre så att man kan ha den hängandes i duschen. Priset har jag glömt men mellan 10-30 kroner var det iallafall. (kan ha fel, men är ganska hundra)

Vackra ting får man aldrig nog av, eller vad säger ni?
Vill ni ha fler tips vad som finns tillgängligt just nu?

Hallå världen

Ja nu verkar det som om jag börjar få ordning på saker och ting igen. Är dock rädd att jag kan ha råkat ut för en urinvägsinfektion? Annars är det förhoppningsvist bara kroppen som är hängig och sur ändå.

Min chef ringde och berättade att vi kanske kommer smygstarta säsongen inom de närmsta två veckorna! YEEEES! Riktigt härligt att sätta igång igen, men jag har lite stressfaktorer när de gäller alla grupper etc som hanterades av M som tyvärr inte kommer arbeta med oss i år igen. Hoppas verkligen att det kommer bli en mjukstart och att allt kommer gå som smort denna säsongen. Vi behöver vara en enad front och det tror jag absolut att vi klarar :D
Gäller bara att plugga in all info inför vintern igen, man är ju trotsallt som en turistbyrå.. fastän vi kallas Gästservice.. och de är väll lite det som de handlar om?

Känner stressen att bli klar med rummet nu också, vägrar bo i kartonger så mycket längre.. urk..
STRESS!


Parfymerna jag köpte i Turkiet. Älskar CHANEL parfymen, älskar att lukta som choklad ;)

Hemlig REA!

NELLY.COM har idag öppnat en hemlig höstrea! Om man anger kodordet FALLSALE så kommer man till en fantastisk 50-75% rea! Underbart! (klicka på bannern nere till vänster så kommer ni direkt till rean, annars kan ni klicka på denna länk: NELLY.COM och klicka på rea knappen.)




Jag råkade beställa en massa saker, dock inte allt på bilden som tur är ;)


OUPSSS:



Jag beställde:  den, den och den. Fina va? Jag vågade inte kolla runt något mer på deras sida, isådana fall hade jag nog beställt ännu mer, iiih. Och jag vågade absolut inte kolla på skoavdelningen ;)


Turkiet oktober 2010

Här kommer en gigantisk bildbomb från vår utlandsresa. Det var riktigt roligt att komma bort och njuta av sand mellan tårna.


Här är planet vi åkte med, urk säger jag bara! Maten var som gummi och personalen verkade tro att de dog om de drog på smilbanden.

Vi tänkte på min kära syster som är på andra sidan av jordklotet också ;)

Så här såg min fukost ut varje dag (minus muslin, den var vidrig)

Regnade 3 av 6 dagar.. yippey

Men de andra dagarna njöt vi av! Både med öl och med spel

Första stranddagen, blek och ny svalkad.. hehe.

Lyckades hitta grönsaksmarknaden (som även har lite andra saker) sedan dröjde de en halvtimme innan vi hittade textilmarknaden (bazaaren)


Himelsk middag! Friterad bläckfisk med 3 olika sortes potatis tillbehör ;) (Heter Calamar Tava på turkiska har jag för mig)

Den enda drinken jag vill ha: MOJITO! Och denna var utsökt, kan verkligen rekomendera delfino som ligger på kleopatra stranden. Mums, både mat och dryck!

Roliga vågor, sista dagen var det surfar vågor (mycket värre en dessa på bilden), man var glad om man lyckades komma i och ur vattnet utan att få i sig 3 liter vatten ;)

Här är de personerna som vi umgicks med på hotellet, riktigt trevliga! Många skratt blev det och jag kommer nog tycka att de är tomt utan dem på nästa semester ;)

Tack för en underbar semester mams!!!

Goodiebag.se

Jag har totalt glömt bort att ge er en recension på de olika produkterna som jag fått testa genom goodiebag.se.
Jag fick min GB precis innan jag flyttade hem så det är därför det drog ut lite på tiden.
Iallafall så fick jag två krämer, en kräm från lumene och en från nivea. Gillar båda delarna, de luktar gott, återfuktar bra och de små förpackningarna man fick de var underbara! Jag har mina i min sminkväska. Perfect!
Jag fick även ett prov på CK one parfymen och den luktade fräscht som CK's parfymer brukar göra, gootttt!.

Men de bästa som jag fick testa genom min goodiebag, de var: Headweb.com!
Man fick en kod så man fick hyra en film direkt på Headweb's hemsida. Underbart! Finns otroligt många filmer att välja bland, de är bra priser (från 19 -30 kr vad jag har sett) och man kollar direkt på datorn.
Ännu ett plus är att det gick bra till och med för mig att kolla på filmen! (Vårat internet är inte så himla starkt trådlöst, men de funkade ;) )
Så det kan jag verkligen rekomendera! Jag ska fortsätta använda headweb när jag känner att jag vill se en film.

Tröökit

Sorry, varit lite disträ och ganska less. Tror jag håller på och bli sjuk, legat under täcket hela helgen och vill inte röra på mig.
Aja.

Ska spela in ett videoinlägg med de jag handlat utomlands och visa en bild eller två. Men vill inte visa allt för många bilder då de är min och mammas resa :)

Har kikat på glee hela tiden, men jag gör allt i slowmotion just nu.. uek.. Ska kika lite till men sedan ska jag nog kolla på en film. Och kika efter en billig TV så att jag kan ha en egen TV på rummet. =)

måste bara sova lite till först...

Have U missed me?

Haha.

Vi är hemma!! Fy fan säger jag bara.. jag är trött och lite irri växer i kroppen. Anledning? Mitt minne förskönade Turkiet tror jag? Varför vill man åka till ett ställe som har blivit så van med turister att det inte längre uppskattar att ha turister? Nonchalanta jävlar. Haha... som sagt, trött och irri.

Gjorde några videoinlägg när jag var där nere, försökte ladda upp dem, men på en timme vid datorn så klarade bara videofyme ta emot 46% av videon, hade inte direkt tid att fortsätta heller.
Funderar på att lägga upp dem nu.. men nja.. kalla fötter. Förlorade sin charm när jag inte kunde få upp dem under resans gång.

Har shoppat otroligt lite för att vara mig, prutade som satan på vissa ställen, men på andra ställen kastade jag pengarna på dem och gick därifrån ;) Snacka om slösa.

Men iallafall så är det jättemysigt här hemma, isen har lagt sig på sjön här utanför fönstret och den är spegelblank.. Gillas otroligt mycket av mig.. höst övergår till vinter lite lagomt sådär.

Skriver snart igen, faller ihop av trötthet nu..

Vı ar har!

Igar kom vı antlıgen fram. Underbart!
Vı anlande tıll Alanya pa eftermıddagen och avnjot nagra ol pa en gang (Efes of course!) Hotellet ar helt ok, men jag ar ganska bortskamd efter Thaıland och Ostersund.
Vı bor med all ınclusıve och gıllar maten, den vegetarıska har mest smak tycker jag.

Vı har shoppat lıte redan ıdag da de regnade och askade tıll tva tıden ıdag. Men efter det hoppade vı ı vagorna och madde gott.
Nu ska vı mysa ı baren och sedan haller vı tummarna att det ska blı battre vader ımorgon.

Hoppas att nı andra mar bra <3
BTW sa onskar jag att jag kunde ta med mıg nagra katter hem har ıfran.. forra gangen hıttade jag flera hundar. LOVE!

Nu är det nära

Nu är vi framme på flygplatsen. Vi valde att åka med god marginal då väglaget inte alltid är så bra, och om man inte är stressad är det lättare att hålla foten från gasen, Hehe. Vi ska lyfta 8.30 så nu är det bara att vänta . Kommer försöka uppdatera under veckan. Annars återkommer jag på fredag :) ha det så bra alla. Kram Kram

Flying away

Nu åker vi iväg. Trött som ett as är jag, hinner inte skriva mer.. sov lite förlänge. Hörs senare! =))

Sista dagen

Japp, idag är det andra sista dagen för det här året. Ingen fin formulering där inte, men det betyder iallafall att jag för andra gången i år avslutar ett arbete. Men som tur är så finns det ett jobb som ligger och väntar på mig nu i november. Vågar inte ens tänka på hur denna säsongen kommer bli, då det är ganska mycket nytt i år. Men en sak är säkert: allt går att lösa, på ett eller annat sätt. Vi i repan kan vi ;)

Känns lite tråkigt att sluta men som det låter så finns det goda chanser att jag får komma tillbaka i vår igen. om de inte har fyllt upp alla platser tills dess.

imorgon den här tiden så sitter vi på flygplatsen och får snart stiga på planet. Vill ha fredag NU. haha.

Skriver mer sedan =)

Hrm? Beslutsångest



Sådär ja, så har min packning sett ut den senaste veckan ;) Varit färdigpackad ett tag när de gäller kläderna, men när det kommer till skor har jag endast offrat ett par flipflops, kan inte komma på några andra skor som jag kan offra. Hm.. antar att jag måste ta fram mina flyttkartonger med skor i och bestämma mig..
Crap, såg att jag stavat lite fel på bilden, vägrar ändra. deal with it.

Ser det fullt ut i väskan?


Känns som om jag har glömt något?
whaaaat!? Vad mer behövs? Hatar när man får hjärnsläpp.

Sover ni gott?

Jag är riktigt förbannad.

Jag, som många andra, reagerar väldigt starkt på nyheten om den kille som i måndags skrev på internet att han hade bestämt sig, att han skulle ta sitt liv. Han hade planerat det, han berättade att han skulle låta sin webcam ta bilder varannan sekund när han var beredd att genomföra det, så att andra internetanvändare skulle få se.
De som läste killens meddelande kommenterade ganska omgående att han inte vågade, att han var feg, gav förslag hur han skulle göra.
Men vissa försökte iallafall hejda honom, men inga större försök gjordes.

Jag vet inte vad ni andra anser, men jag ser det som ett stort rop på hjälp. Den här killen skrev hur han skulle göra, att det skulle sändas via webcam och personer tar det inte på allvar? Vart är mänskligheten på väg om man inte tar sådant på allvar? Vad har ni för personer i er närhet om ni anser att detta är något att ta med en klackspark? Hela grejen med att visa det i webcam ger mig intryck av att verkligen vilja bevisa att han vågade. I vanliga fall brukar sådana beslut tas i ensamhet, i hemlighet, så att inget ska störa deras fokus. Men han ville visa andra att han vågade.
FY FARAO FÖR ER!

Jag kan inte acceptera att vissa hejade på honom, pushade honom att göra det. Ringde någon 112? även om man inte kan säga vart personen befinner sig så kan man med polisens hjälp ta reda på ip adress etc. Även om de kanske inte hade hunnit, så hade det varit ett försök. Ett försök.

En människas liv borde vara värd mer än så här?

Jag vet inte, men jag personligen blir illamående av att höra sådant, jag får panik. Jag skäms verkligen. Kan ni somna, sover ni gott? Har ni ingen moral, har ni ingen medkänsla?
Åh jag kan hålla på i timmar!
FY FARAO FÖR ER!

Han kanske gjorde det av egen vilja, men att inte visa respekt och lyssna till familjens vädjan bevisar bara vilka usla människor det finns. Kan ni för en gångs skull lyssna?
Uselt.


Bows hanging



Mina nya söta örhängen. Rosetter med lite bling i mitten,
I like it!

Trodde dock att de skulle vara lite större, men dessa duger absolut. ;)


Nu har jag flyttat undan lite av flyttkartongerna så det inte endast är en gång till sängen, utan nu kan man till och med vattna blommorna ;)
Usch vad jobbigt det är att bo i flyttkartonger, hatar det verkligen.
Och samtidigt så känns det lite overkligt att ha alla sina saker i kartonger? Så skulle det ju inte vara.
Aja så blev det och bara att vända det positivt tror jag.

Idag började A på jobbet, det är hon som antagligen kommer ta över min plats.
Jätte duktigt är hon iallafall, lugn och harmonisk medan en annan var som ett vattenfall :P

Now, ska försöka kika på ett avsnitt av Glee och plocka bort från mitt pyttelilla skrivbord så att jag kan sitta med matten, lagomt tills det att vi ska åka utomlands ,) hehe. Men bara att sätta fart när vi kommit hem.. {yeah right?  skriker min inre röst.. ignorera, ignorera} Okej, kanske ganska orealistiskt att göra klart en hel mattebok på ca 2 månader.. Men om jag kommer en bit på vägen så kanske jag kan avsluta kursen lagomt till sista ansökningsdagen? ;) {fnys}


Tävlings tips



Tänkte tipsa om en tävling som Molly har, man får själv gå in på L8nyberg.se och välja en produkt som man kan vinna. Tävlingen avslutas den 19/10 - 2010 och man behöver endast ha en mailadress för att delta. Hur skojigt var inte det? Gå in på L8nyberg.se och kika runt lite, ni kommer garanterat hitta något som ni skulle kunna tänka er att vinna. Glöm dock inte att värdet på produkten ni väljer inte får överstiga 250 kr.

[ Ni kan klicka på bilden så kommer ni direkt till Mollys blogg så att ni kan delta | bilden är lånad från Molly ]

Måndags mys?

Idag vaknade jag 07 igen? Förstår inte vad problemet är? Men lyckades somna om och sov iallafall 2 timmar till. Idag byttes det däck på både min och mammas bil och det gick ganska fort dessutom, 25 min per bil ungefär. Snabba var vi allt.
Utöver det så har jag fokuserat på att laga dagens middag, lasange och sedan sågade jag till en regel till väggen (och mätte väldigt bra) men resterande reglar får vänta tills imorgon kanske? Trodde att det var matte imorgon men tji fick jag, jag har inte prickat in många lektioner, har endast lyckats gå på en enda lektion, men just nu struntar jag i det, jobbar bara den här veckan och är utomlands en vecka.. sedan får jag hoppas att jag blivit ett mattesnille om jag ska fixa det här.
Annars söker jag till den utbildningen jag vill gå iallafall och hoppas på att de vill ha mig ändå ;) Fasiken.
Stod ju att de gjorde undantag? Låt mig få vara ett undantag!

Förövrigt så har Glee fångat mitt intresse, har aldrig sett det förut, har varit för fokuserad på andra serier, men igårkväll så tänkte jag att jag skulle kolla på ett avsnitt och självklart fastnade jag.
Riktigt avundsjuk på min syster som får sitta på söta caffeér och fik i Mexico och dricker juice glas efter glas. Mmmm vill också!

Påtal om det, en juicepress skulle vara roligt att äga ;p

10.10.10

Söndag. Vaknade vid 07 då de blåste nå fruktansvärt. Men efter att jag gått ner och sagt hejdå till mamma som skulle på jakt så kunde jag somna om till 10 och då ville jag inget annat än att somna om igen. Otroligt trött fortfarande.
Jag tog med mig tussi och åkte till S då jag kom på att jag inte tagit med mig cykeln hem ännu, så jag lyckades montera den på cykelställningen och sedan åka hemöver igen.

Ingen aktiv söndag direkt, eller lördag.. men men, ibland blir det för mycket som behöver göras och då blir det så här, jag gör ingenting. skjuter upp det på framtiden och blir skit förbannad på att jag gör så mot mig själv.

Men jag har iallafall blekt lite ansiktshår, brukar bleka runt ögonbrynen då jag ser en massa hårstrån som inte passar in där, hehe. Dessutom passade jag på att plocka och klippa och ansa ögonbrynen så de blir lite mer fräsha.. usch vad sådant är tråååkigt!

Kollat igenom packningen igen, lite pinsamt hur mycket kläder man brukar ha med sig egentligen. Men nu har jag slimmat ner det en hel del. Planerar att ha med mig lite mer hem.
Men man ska väll inte säga allt för mycket innan man kommit iväg, vet ju inte vilka dagar som kommer innan det är dags. Några dåliga dagar och jag kommer dra med mig hela garderoben ;)

Nä nu ska jag skrubba skrubba, så de blir lättare att få en jämn färg. Förberedelser är A-O enligt vissa, för mig är de bara tidsfördriv :P


Dagens naglar

Depend Nr 205

Gillar detta! mörk och vacker färg som skimrar i lila/marinblått. Fin lyster helt enkelt.

Älskar depends lack då de torkar ganska snabbt och oftast behöver man endast ca 2 lager tills det ser fint ut.

Denna gången var jag riktigt duktig på att endast måla naglarna, dock endast på ena handen.
Andra handen såg ut som "Hej-kom-&-hjälp-mig". En 5 åring kan nästan göra ett bättre jobb.

Och självklart blev jag lite irriterad på det, så då försvann visst lacket från den handen så här på kvällskvisten. Och då kunde jag inte låta den andra handen fortfarande vara målad ;)

Men iallafall så gillade jag denna nyans från depend, härlig nu till hösten.

Pyttsan och pyssel

It's friday! Och gissa vad? Jag önskar starkt att jag var i norge just nu.. Min sockertopp Sonja fyller 23 imorgon, grattis stumpan <3
Men då jag jobbade idag och endast har 3 dagar kvar på jobbet så kunde jag inte följa med D och L som åkte dit idag för att överraska henne. Men jag hoppas att de har skit skoj och att S snart kommer hemöver igen.

Har kollat på lite serier nu på kvällskvisten, börjar nog packa på allvar imorgon, kan ju lika gärna göra det då man inte använder de kläderna såhär på hösten.
Samtidigt som jag kikat på mina favoriter så har jag även pysslat med lite foton, jag fick som sagt lite nytt idag och här är mina nya ringar.



lite nya armband skulle vara roligt, eller vad tror ni? Jag ska hålla utkik när vi är ute på, men annars får jag låta de suget passera tills jag varit på Ullared.
Ganska insnöad på att åka dit, men det är för att jag vill se hur det ser ut OCH shoppa så klart. Vi får se om jag hinner iväg innan säsongen annars tar jag mig en tur efter säsongen tror jag =)

Nä godnatt säger jag


Next member

of the blue man group?  Hehe.

Slutade klockan 15 idag och tog mig en promenad så här i eftermiddagssolen, gorgeous.
Hade även fått ett paket som låg och väntade på mig med lite nytt ♥ Kommer nog bli jätte bra det här!
Så nu har jag och mamsen käkat hemmagjord kebab och tänkte lyxa till det med en ansiktsmask, nu när den börjar stelna så vågar man inte röra en min, men sitter och fnissar åt mig själv inombords.

Nu är jag ledig 3 dagar, ska försöka ta igen lite sömn så mina mörka ringar under ögonen försvinner, tror det är dags :D Utöver det så ska jag ta en myshelg. Mamsen kommer vara ute i skogen på jakt, så då kan jag pyssla lite här hemma. Ska även försöka engagera mig i matteboken igen.
Den här ansiktsmasken (masque ala Boue) köpte jag på dollar för 10 kr och den var super härlig! Svalkande och skön. "Mud pack - av lera från döda havet" står det på den. Kan nog rekomendera den om ni vill fräsha till er hy lite. Kommer ihåg en gång när jag var yngre så köpte jag en massa olika och råkade köpa en heat mask, aj aj aj, ansiktet såg ut som en mogen tomat efter det. Men gillar denna då den är svalkande.

Oj, nu har jag glömt bort att vattna blommorna igen, kanske dags att sätta fart, no?


Bjuder på denna bild, masken börjar bli lite mer turkos blå nu när den torkar, spännande, snart flagnar den väl av antar jag. 15 min ska den vara på, men jag brukar ha dem tills de blir torrt vid näsvingarna ;)

Äkta underhållning

Hittade det här videoklippet inne på Ems blogg och jag kunde inte låta bli att dela med det till er, otroligt skoj att se. Fy fanken vilken underhållning, otroligt bra gjort och riktigt imponerad att de var så duktiga med koreografin osv. Superbt!


Grubbleri, grubblera

Hemma, hemma, hemma. Otroligt skönt. Vet inte varför men jag blev alldeles yr och illamående när jag var på jobbet idag. Förvirrad och det susade i öronen när jag böjde mig ner. Så därför kändes det som om de var en bra idé att placera mig i kassan.
Usch, riktigt läskigt när sådant händer och jag som fikade och allt? Kanske borde få i mig mer järn igen.. blöh.


Lite egobilder tas lite då o då, skoj att se hur konstig man ser ut i vissa vinklar och vilka som är ens "bra" vinklar. Kolla de konstiga fläckarna på kinderna? Not funny at all.

[Duckface, hehe] Denna köpte jag på apoteket idag, hoppas den hjälper mig lite. Men nu är de endast kinderna som envisas med att vara konstiga? Skrubba skrubba skrubba, de kanske hjälper?
Huden känns ganska len efter första användningen, dock tycker jag att det känns som om något ligger kvar på huden efteråt? Kanske beror på att min hy inte är så van med sådant ännu? ;)

Här är böckerna som jag beställde från Adlibris efter det att jag sett att både Molly och Sara har läst dem och de verkar jätte bra, men vågar inte kolla på dem för jag måste låta dem vara tills vi har kommit till flygplatsen, då får jag börja läsa ;)
(Dessutom tar jag med mig HP-dödsrelikerna som ett säkert kort om böckerna inte faller mig i smaken, hehe)

Btw så har Adlibris fri frakt till privatpersoner och då är det mycket roligare att shoppa tycker jag ;) Om jag gillar dessa böckerna som jag tror att jag kommer gilla så ska jag köpa de kommande böckerna också. Spännande ;)

Dags att krypa till kojs, en dag imorgon också. Hoppas dock att jag inte är så himla yr då.
Natti natti ♥

Stressad numero uno

Ja jag är skit stressad just nu, men jag har tid att sitta här ;) Why? Jag har 15 min rast på jobbet. Puh.
Började jobba 16 och det har varit stor rush hela tiden sedan dess. Men det är skoj, dagen går mycket snabbare då.

Hum, när jag kommer hem (vid 21 tiden) så ska jag nog visa er mina böcker som kom förra veckan och min packning till resan tänkte jag ;) Var även förbi apoteket och köpte en toner till ansiktet så att huden kanske mår bättre snart, pigg och fräsh till turkiet. Tänkte köpa basiron, men kan investera i det när vi kommit hem om inte de har lugnat ner sig tills dess.
Längtar!

Ny start?

Nu börjar de ordna upp sig känns det som. Jag jobbar 6 dagar till, trots att jag gärna vill jobba så känns det som om jag behöver lite tid att ta tag i alla flyttkartonger som jag bor i just nu. Började trots allt jobba 2 dagar efter det att förhållandet tog slut och jag har inte kommit iordning ännu (och det har gått över en månad nu.. blöööh!)
Dagen efter min sista dag på jobbet så sitter jag och mamsen på ett plan till Turkiet och det ska bli otroligt skönt och som tur är så har vi folk kvar i huset så ingen stress över det heller.
När vi återvänder till sverige så har jag förhoppningsvist energi till 1000 för då är det bara att börja gå igenom lådor så att jag har livet i ordning tills mitt nästa jobb börjar.

Idag vaknade jag 08.30.. hade en stressklump i magen och kunde inte somna om igen utan låg och bara blundade /läste bloggar i 2 timmar.
Men nu har jag testat min resgarderob och jag känner mig nöjd med mina val. Känns härligt att omfånget har börjat minska igen.. Svullnat upp ngt hemskt sedan jag slutade jobba i april. Men nu är det nya tag och jag har nog äntligen börjat acceptera att vara utan snus..

Nu ska jag nog gå upp på rummet och rensa lite, börjar lite senare idag så bara att vänta in jobbet.

Zzznark

Jag har gått in i ett Snoze-läge. Blivit så himla övertrött att jag inte kan sova? Hur går det ihop?
Idag åkte min älskade syster utomlands /här finns hennes blogg/ så idag steg jag upp vid 7 för att skjutsa henne till S där hon mötte upp Micke och fick skjuts av M's mamma.
Kommer sakna henne men som tur är så är det endast två månader denna gången, inte ett halvår som tidigare.

När jag kom hem så la jag mig framför TV'n med mitt duntäcke och jag låg där större delen av dagen. Och jag kommer nog fortsätta göra det resten av dagen också. Kan inte somna helt enkelt.
Men jag har faktiskt bakat bröd idag igen. Himmelsbröd. Och det blev otroligt bra! Kan rekomendera att baka bröd med "vetemjöl special" då brödet blir otroligt fluffigt av det :)




Dessutom struntade jag i att receptet säger att man ska platta till degen, jag gjorde bollar och de blir nästan bättre.

Nä, nu ska jag ladda upp med lite glass och kika på "halv-åtta-hos-mig" på tv4.. Hehe, gillar det programmet.

Cherry on top



Jag fick ett "Cherry on top" award av underbara Molly igår och jag blev väldigt stolt och överraskad.

Med denna award ska man berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild. Samt skicka vidare den till 5 andra bloggare. (lånade texten av molly)

Så, here it goes, mina 3 saker som värmer mitt hjärta just nu:

♥ Min älskade Familj - Det låter kanske lite kliché eller så är det bara förutsägbart. Men helt ärligt så vet jag inte om jag hade klarat av att vara en bra människa (för de tycker jag att jag är) utan min familj. Min familj är mina hjältar i min vardag. Ärliga människor som tar emot mig och mina bitska kommentarer och mungonorré. Tillrättavisar mig, lyssnar på mig och samarbetar med mig. Det som gör mig extra stolt är att samtidigt som de välkomnar mig med öppna armar varje gång jag behöver det, så gör dom det med ett leende på läpparna. Självklart känns det som en varm filt kring hjärtat. Tack för att ni är Ni.

♥ Mina vänner - Jag har en bred bekantskapskrets men få vänner. Vänner är en så viktig del i ens vardag, personlighet och sinnesro att jag kan inget annat än att vara tacksam för dem jag har. Både personer i min närhet här hemma, och de vänner jag anser mig ha via bloggen, via facebook, via mail.. ja allt som de nu tänkas kan. De personerna jag vet att jag kan vända mig till när jag behöver det, men samtidigt de människor som jag vet känner en tillit att de alltid kan stödja sig mot mig. Vänskap är något som mognar, man kan alltid vara en trevlig bekant, men en vän.. åh en vän är så unikt. En vän får man när man själv är en vän. När man låter en annan människa vara den de är, att stödja den människan i vått och torrt, även om man kanske inte har samma åsikter. För åsikter är en sådan liten del av en personlighet. jag blir glad när jag tänker på mina vänner, mina vänner. Vad vackert det låter, vilken lycka som ligger bakom de orden: mina vänner.

♥ Min hund, Tussi - Egentligen räknas min gammelmomma in i familjkategorin, för vem är de som möter mig i dörren med en viftande svans varje dag? Jo min hund. Okej, de är vår hund.. eller hund och hund. Svårt att förklara men hon är en av de viktigaste "personerna" i mitt liv. Jag ser henne som en person, inte en hund. Anledningen till att jag vill lyfta fram denna underbara del av mitt liv i rampljuset är just för att hon är så underbar. Mitt hjärta värker lite varje dag av lycka över att få ha henne i min närhet. Jag känner en vördnad, en kärlek och en vänskap till henne som får mig att lätta. Hon är nu 105 år gammal och busar på precis som om hon inte var en dag över 5. Den toleransen hon har är förundransvärd.. ja.. kärlek helt enkelt.


Hoppas att alla som läser mina tre punkter tar sig en titt hos sig själva och förstår vilken lycka som omger dem varje dag och uppskattar det. Oavsett om de får en award eller inte.

Jag vill tilldela detta award till:
Helena , Luzen, Caroline, Emelie och Lydia


Min favorit bild:



Jag
fullkomligt älskar den här bilden, jag vet inte vad som fått mig att fastna så för den. Men det första jag studerar är sprickorna i färgen.. att färgen har ramlat av lite. Men fortfarande så ser man en söt liten nyckelpiga.



Jag skulle somnat redan klockan 21.. men är alldeles för duktig på att skjuta upp det märker jag.
Godnatt nu till er alla.

Vilken dag

Usch och fy, har varit lite bakfull idag. Inte bra. Men är huvet dumt får kroppen lida ;) Och nog har jag lidit hela dagen.. blöh.

Igår var den en heldag med kommande arbetskollegorna då vi hade "fjällskola" vilket innebär att vi går igenom destinationens olika uppdateringar som skett under året och vad som komma skall. Som vanligt var det intressant och väldigt skoj att se endel av dem som kommer jobba på de olika anläggningarna igen.

Ems var hygglig och lät mig hänka på när hon skulle dit och väldigt skoj att pratas igen, lite länge mellan gångerna nu. Men vi kommer ju ha en hel vinter att umgås och pratas på så de känns bra.

På slutet av dagen så kom Janne Gunnarsson och höll en "föreläsning" om Värdskap och det var det bästa som jag någonsin varit med om. Det kändes inte som en föreläsning, det kändes mer som en sagostund eller något för han var så duktig och rolig att tiden sprang iväg.
Jag var helt lyrisk resten av dagen och om ni har möjlighet att lyssna på honom så gör det för det var helt underbart. Annars så kan ni läsa någon av hans 6 böcker som han har skrivit, jag blev riktigt intresserad av att göra det. Snacka om att göra bra reklam för sig själv ;)

När dagen var avklarad så fick jag skjuts av robban hemöver då jag hade brottom vidare på middag. Till middagen spelades väldigt bra musik ochh det dracks endel, och nog var det skoj. Så pass skoj att jag vaknade 06 med illamåendes osandes ur porerna på mig. Men ack så skoj det var.

Idag har det varit ännu en dag på jobbet och jag fick komplimanger om mitt glada humör och det kändes roligt att få det just idag.

Muppigt

har haft lite problem med bloggen då den inte fanns ett tag under dagen. Men nu verkar allt fungera som det ska igen and I'm back on track.

Mår pyton men ler så brett jag kan i dag. Återkommer när jag jobbat klart. Fikarasten tog slut snabbt nu när de var problem ;)

RSS 2.0