Minus Tjugoåtta.

Imorse vaknade man till en riktig vinter kyla, nämligen minus tjugoåtta grader. Men som tur var hade jag kommit ihåg att sätta i motorvärmaren i bilen, så bilen var bara lite grinig när man skulle växla och det var inte alls samma temp uppe i fjällen som nere i dalen.

Idag har jag haft fullt upp på jobbet, flera saker att kontrollera och fixa med. Men som tur är så kan man sätta sig i lugn och ro när telefontiden är över och göra det man ska. Jobbade över 2 h idag men gav upp när magen började låta som en traktor då jag inte har med mig lunch när jag jobbar kort dag.

När jag kom hem låg min klänning och väntade på mig, fasiken vad snabba de var! Blev lite osäker om jag passade i den, men vägrar skicka tillbaka den. Vi får hålla tummarna att jag har en stark viljestyrka helt enkelt.

Fasiken vad gött det var att gå och lägga sig i tid igår, aaahh! Men jag tror att jag typ måste gå och lägga mig nu också så att jag kommer upp i tid till bilservicen imorgon. Vet inte varför man är så trött? Men jag nyser och får en tupp i halsen lite då och då, men det får inte stoppa mig. Vägrar vara sjuk en enda dag under vintern. Behöver spara varenda krona.
Förra säsongen var det likadant, gick runt och var små krasslig i flera månader och sista två veckorna bröt helvetet lös och jag låg sjuk två dagar. Men för att vara jag, så är det jäkligt bra gjort..

Idag har jag stått på knä och skurat badrummet. Ordagrant. Fasiken vad damm kan sätta sig i våtrum? Eller är det bara jag som är lat och inte orkar hålla efter i badrummet? Iallafall så är det skinande rent nu, och jag har bytt duschdrapperi-stången så det går att dra duschdrapperiet igen.. yey.
Men nu är jag helt slut.. imorgon ska jag fortsätta med mitt rum, men det blir imorgon det.

ZzzzZzzz




Blev bara konstiga bilder med mig och klänningen tillsammans, testade till och med att sitta ner, men det funkade inte heller. Så de får vänta tills en annan dag. Det kändes inte som om det var rätt tillfälle att springa runt i klänning när det är närmare -30 på andra sidan av väggarna.


Ni glömmer väll inte?



Ni glömmer väll inte auktionen som snart går ut??  [ Klicka på bilden för att komma till auktion sidan. ]

Aj då..

Gick upp för att lägga mig 21.. men kom på en jättebra idé som jag ville testa först.. och när det blev någorlunda så kunde jag inte sluta då jag inte ville bryta mitt flo ;).
Iallafall så sitter jag här med ögonlocken hängandes ner till knäna och bannar mig själv att jag inte kunde vara duktig för en gångs skull..
Men samtidigt ger jag mig själv en klapp på axeln då jag tror att min idé kommer bli riktigt bra i slutändan.

Jag har suttit och gjort ett mönster i paint. Självklart går det snabbare om man gör ett mönster i tex PS. Men de kom jag på när jag hunnit en bra bit på vägen. Sedan när jag kom på att jag skulle ändra lite i mönstret så var hade jag en sådan takt i paint.net att jag inte vågade avbryta och testa i PS. haha.
Om någon snor det här mönstret av mig sedan kommer jag behöva strypa den människan.. helt ärligt.. Mina ögon är blodsprängda av utmattning.. Aldrig att jag kommer acceptera det. Haha.

Nej nu är det dags att sova, kan leka mer med mönstret och så imorgon.. Oh yeah..


- Sov så gött
- tack ska jag ha..


psst..

En sista julklappsönskning kan man väll få hinna med? Jag har hittat en dröm-sko!



Ni kan ju skriva en kommentar med ja eller nej om ni tänker köpa dessa åt mig i julklapp..Om jag inte ser ett ja på 2 dagar så kommer jag nog ge mig själv en dundrande julklapp!

Turban

Sitter med en turban på huvudet och känner att det kunde ha varit bättre. Haha.

Dagen har runnit mig mellan fingrarna känner jag, men ja, ibland blir det så också. Ingen energi och då är det svårt att vara effektiv. Men jag tog mig ner till S och besökte Madde för en toppning av håret.. Dock ser jag nu i efterhand att det försvann mer än vad jag var beredd på.. men men.. som tur är växer håret.

När jag kom hem stod mor för middagen, urgott var det! Fläskfilé med sparris och serpentin strips (vet inte vad de heter, men de ser ut som serpentiner) Mumsigt!
Dock råkade jag somna efter maten igen (verkar som om de kommer ske lite då och då?) så vaknade upp klockan 20 och blev lite brydd att filmen som jag kollade på hade stängts av.. Men antagligen behöver jag sömnen, och jag kan förstå det också då jag inte har sovit bra på flera månader.. mardrömmar och skit. Nej nu jäklar får det bli ändring på det här!

Imorgon är det jobb igen, jobbar 3 dagar och sedan är jag ledig 3. Känns helt okej att ha lite mjukstart på säsongen. Ska lämna in bilen på service och sedan ska jag ta mig en trip till sundsvall dessutom. Måste besöka IKEA. Min favorit affär. ♥

Nej nu är det dags att sova på riktigt.. trött som få.


Less, riktigt less.

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men iofs spelar det ingen roll. Det som spelar roll är att så mycket viktigare. ...oron börjar bli jobbig. Man drar sig undan? Lensar kylskåpet. Varför kan det inte vara bra för någon j*vla gång?

Nej.. morden i midsomer får bli min fredags underhållning. Sedan ska jag försöka installera voddler för 3:e gången. Det vill liksom inte? Dessutom skickade snälla Molly en invite till mig.. men fasiken, om man inte kan installera skiten så blir det svårt.

MEN, imorgon ska Madde sätta saxen i håret på mig.. blir så less att jag inte kan borsta håret ordentligt. Men längden ska vara kvar ^^.

Försökte muntra upp mig själv med att måla naglarna, men det slutade med att jag moffade i mig en massa godis. Japp, dålig karaktär.

Tokit..

Halloj mina kära.

Har lite trä smak i rumpan just nu då jag sitter oftast på golvet när jag ska surfa runt lite. Och nu har jag suttit en stor del av dagen, och vad har jag gjort? Typ inget.. hm. Effektiv dag?

Och det värsta är nog att jag kom på att jag kunde använda en kudde att sitta på.. NU. IQ?

Iallafall så har jag tjatat om att åka tillbaka till Thailand ett tag nu, tänker på det från och till hela tiden, så vad gör jag? Jo jag har börjat förbereda vad jag ska ha med i väskan. Haha.
hur långt är det kvar till maj? Ett halvår? Och jag har börjat skriva en lista.
Dessutom så har jag precis beställt en ny lång klänning. Jag köpte en i somras och den var så otroligt skön att jag nu kom på att jag ville ha en till, men med mer färger. ♥

Så jag slog till och beställde hem den.



Så här vacker är den.. och jag hittade en till som var en kortare modell.. den ska jag också beställa nästa månad ;) För i Thailand kommer jag fokusera på att sola och köpa skor ;) hehe.

men visst är klänningen UNDERBAR!??? Hoppas på att det kommer bli en härlig sommar så man får använda den hemma också. Inte direkt så man drar på sig den där på vinter och går på krogen. Även om jag skulle vilja ;)

Nej nu är det bäst att jag går ifrån datorn innan jag hinner beställa något mer..

Lortigt.

Lyssnar lite på Rihanna, gillar hennes låtar som hon gör nu, det känns mer som Rihanna? Just nu går låten "Skin" varm i högtalarna.. I like!
Har suttit och skrivit namn på alla mina skivor som jag har i bilen, så jobbigt att ha ca 15 st som ser likadan ut men är helt olika.. och utan namn.. Så nu har jag äntligen tagit tag i saken och skrivit namn på alla så jag vet vilken jag ska ta när jag är på ett visst humör ^^, Smart va?

Idag tog jag mig en tur till S då jag var tvungen att returnera ett paket och köpa lite hundmat :) Samtidigt som jag var där så passade jag på att dra med mig Maria till konditoriet så vi fick oss en god lunch.
Åh vad jag älskar att bara gå ut och ta en kopp te eller ngt och bara prata. Hur underbart är inte det?
Synd att det är så himla dyrt. 96 spänn för: Te, räkmacka (tekaka) och en chokladboll? Knäppt.. men men.. Lite vardagslyx helt enkelt. (tror de tog 60 spänn för mackan? som en lunch på thaivagnen?)

Lurar lite på resan till Thailand som jag SKA göra i maj. Helt ärligt måste jag det, jag har lovat mig själv det. Och man måste hålla det man lovar.. annars kommer jag slå mig själv gul och blå.
Pratade med Maria om det idag och jag hoppas att hon vill med, kanske även T? Bad dessutom syrran och Micke att följa med, för jag får inte åka själv för mamma.. och om någon hoppar av så behöver jag inte lägga det på is.. och om alla kan följa så blir vi ett härligt gäng. Hoppas verkligen resterande kan följa.. vill vill vill. Mer än något annat just nu.

En liten dagens:


Lortigt hår och jeansskjorta.. de duger de också :D Vita tänder har man allt ;)

Misslyckande

Första ledighetsdagen av 4, och när vaknade jag? 7:20 kom jag på mig själv med att ligga och kika runt i rummet. Dagen har spenderats inomhus då de viner runt knutarna och då passar jag på att tvätta all min tvätt.
Jag har kikat på mina serier och filmer. Nu har jag lite träningsvärk i ena armen för jag har spelat wii i flera timmar.. hehe..



Kände mig lite matchad idag, marinblå leggings, rött diadem och randig topp. Sailor?
Men den känslan höll endast fram till dess att jag lagade mat idag.. då jag råkade sprätta krossade tomater på mig själv.

Grattis... Totalt misslyckat. Nu hoppas jag att vanish håller vad de lovar.




Är det Tisdag?

Usch vilken dag! Jag har varit helt slut hela dagen, gick och lade mig för sent igår och när klockan ringde idag så vägrade jag kliva upp.. lite på grund av att jag visste att jag ställt den en timme tidigare än vad jag behövde. Hade planerat att jag skulle ta en mysmorgon med frukost.. tji fick jag. 
På jobbet har jag haft fullt upp med att förbereda, sortera och planera. Sådant som inte direkt syns men som måste göras i tid.. men ja, jag tror att jag hann med det jag skulle.

Jag har dessutom gjort något som jag inte gjort på väldigt länge, jag har sovit middag. Jag var som sagt otroligt trött hela dagen och råkade somna vid 18 tiden, trodde att jag skulle vakna igen efter en halvtimme, men nej då.. Jag sov till halv nio.. och mamma hade ropat på mig när det var halv-åtta-hos-mig. Typiskt. Så nu måste jag kika om det finns på tv4.play så jag får se nästa piteå del, hihi.

Men nu är jag ledig 4 dagar.. otroligt härligt. Måste dock försöka få in bilen på service (Billigt?? nja) och tänkte betala av alla räkningar så jag vet att det är klart. puh.. Mer då? Tvätta vore bra.. och städa.. Ville åka till Ösd och kika på nya Harry P. Men jag kan kanske ta det nästa vecka då jag är ledig 3 dagar.. Vi får se, alla mina beslut tar jag oftast 3 sekunder innan. haha.

ZzzZZzz

Dag 7 - mina favorit bloggare.

Sista delen av "7 days a week" utmaningen.

Jag har skrivit upp de bloggarna jag läser i menyn till vänster och vissa av dem läser jag varje dag, andra inte. Men oftast beror detta på både mitt och deras humör, det är det som är så bra med bloggar som är varierande, de är det som får mig att fortsätta läsa. Jag ogillar t.ex. bloggar som bara skriver om ett ämne hela tiden, ibland kan det vara intressant, men mitt intresse försvinner ganska fort. Så jag gillar bloggar som skriver om allt, allmänt, privat, mode, osv.. för även om jag inte är på "humör" att läsa deras blogg ena dagen så kan jag spendera lite extra tid den andra dagen och till och med gräva mig till godbitarna längre bak i arkivet.

5 bloggar:

Jag tänkte skriva detta mer som ett tips än en utförlig information om varför jag läser dessa 5 bloggar. (valde att endast skriva om 5, men ingen ska känna sig bortglömd)

Syster -  Hon är min älskade syster, men de beror även på hennes resor som jag läser hennes blogg. Just nu är hon och M i Mexico och hon skriver om alla deras utflykter. Väldigt intressant! Dock har hennes dator tackat för sig, så under de kommande 3 veckorna tror jag tyvärr inte att det kommer bli sådan bra uppdatering. Men är ni ressugna så finns det mycket info från Mexico.

Sara - Candis hittade jag för över ett år sedan, hon skriver bra inlägg. Tar fina kort och gör snygga make-up'er. En bra och varierande blogg.

Molly -  Molly fångade mitt intresse då hon är ärlig, aktiv, inspirerande och intressant. Ett bra tips om ni vill bli omgiven av en härlig attityd och foton i vackra vinklar..

Alisa - Vill ni ha inspiration gällande matlagning eller bara bli på gott humör så ska ni läsa denna kvinnans blogg. Hon verkar vara en sådan kärleksfull människa så man inte kan göra annat än att lyssna och jag blir alltid lugn när jag läser hennes blogg.

Wysteriia - Hon skriver mycket om smink, ger bra tips gällande de yttre och verkar vara en härlig och öppen person. Mode, make-up, foto.. ja en talang i flera ämnen.



Här har ni mina tips som jag är säker på att flera av er redan vet om, anledningen att jag inte går in djupare på varför osv, är för att ni ska få skapa er egna uppfattning. Jag har gett er min syn på dessa tjejers alster, nu är det er tur att se om det passar in i er smak.

Dagens äventyr

Idag har jag varit ledig så jag och mamma passade på att åka en sväng till Hälsingland. Vi skulle nämligen träffa en person som var intresserad att hjälpa oss bygga ut vår veranda på sommarstugan.
Och när vi ändå var där så kunde vi ju lika gärna ta en sväng förbi rusta och deichmann.. Haha.

Iallafall så hade jag otur med ett par skor inne på deichmann, de fanns ett par stövlar som de reade ut för 99 kr. Och jag blev överlycklig då de hade en 38 kvar (hur ofta händer de att 37 eller 38 finns kvar?) så jag kärade ner mig i den där stöveln. Bara det att den andra stöveln fanns inte.. den var borta! :( Snacka om att jag blev snopen. Otur, otur, otur.. så då köpte jag en väska istället, och det muntrade upp mig lite grann.
Nu när jag har kommit hem så har jag testat ett nytt spel jag köpte idag, och det var skit skoj! Så nu kommer det absolut finnas en massa saker för mig att göra här hemma.

Är otroligt trött, ansiktet  brinner (blir så när jag är trött) så jag tror att jag kommer skita i måndax idag och bara njuta här hemma istället.

Bilder från dagen:


Hittade mina moviestar-glasögon som jag inte hittat sedan 07, grattis! Och idag fick det bli en randig tröja.
(Som ni kanske förstår så har jag INTE varit utomlands idag, haha.. bara bildbevis)

Den söta väskan jag köpte på D. Love love love! Och fick ett jävligt bra highscore på mitt nya tv-spel!


Förutom detta så fnissade jag glatt medan jag såg pitepalten på TV! Kikade alltså på Halv-åtta-hos-mig och jag avgudar den grova dialekten de har i Pite, härligt! Haha, så härlig attityd dessutom!

Dag 6 - Dagens Lista

Äntligen ett ämne som är någorlunda lätthanterligt på 7 days a week utmaningen. Såg att både Alisa och Molly hade en bra mall på en dagens lista, så jag lånade den. Hoppas det var ok.


DAGENS KLÄDER: Svarta byxleggings och rött linne.
DAGENS FRISYR: Utsläppt och okammat.
DAGENS SMINK: mascara, bronzer och lite foundation under ögonen.
DAGENS VILL HA: Ingenting tror jag, kanske lite kiwi ^^.
DAGENS KÖP: Oups. därför jag inte ville ha ngt. Redan beställt en kjol.
DAGENS PLANER: Sova, har jobbat klart för idag.
DAGENS BÄSTA: Att jag fick prata med syster .
DAGENS SÄMSTA: Att folk försöker få det att framstå som att jag inte gör mitt jobb rätt.
DAGENS ROLIGASTE: Greys anatomy avsnittet.
DAGENS TRÅKIGASTE: Mardrömmarna.
DAGENS MISSLYCKANDE: Åt en inte allt för mogen avokado.
DAGENS HUMÖR: Lättretlig.
DAGENS LÄNGTAN: Julafton. Vill ha en fin dag med familjen.
DAGENS FUNDERING: Har jag råd med en service på bilen?
DAGENS BEROENDE: Kiwi.. gaah!
DAGENS SAKNAD:  Syster!
DAGENS LÅT: Silly boy (diggar i bilen)
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: Greys och The mentalist.
DAGENS MÅSTEN: Arbetet.
DAGENS MOTION: Lite trampande på O.
DAGENS VÄDER: Molnigt, tror jag?
DAGENS GODIS: Två dumle efter maten.

Dag 5 - Min familj

Jag känner att det är lite svårt att skriva om min familj. De är den finaste familjen man kan önska sig och jag är otroligt lyckligt lottad. Och just därför så vill jag hålla det lite för mig själv.

Men iallafall så består min familj utav:

Mamma, syster, mormor och Tussi.

Jag tänker inte skriva något om dem då det känns alldeles för personligt. Och Jag har skrivit lite tidigare och det får räcka.
Jag ber om ursäkt, men ibland får man sätta stopp.


Men jag tänker bjuda på en bild:

 

Jag och min älskade storasyster.. ♥


Dag 4 – Mina framtidsvisioner

Framtidsvisioner anser jag hör med drömmar och mål här i livet. Så jag tänkte skriva lite smått om det.

Just nu bor jag hemma hos min mor och jag trodde inte direkt att det skulle ske men ibland händer sådant som man inte riktigt kan förutse. Men iallafall så har denna förändring fått mig att tänka mer på framtiden. Vad jag vill med mitt liv.

Just nu fokuserar jag på att arbeta och att resa. Det finns så mycket jag vill se och man kan inte njuta mer än om man är utomlands. Jag ska söka en utbildning antingen till 11/12 eller 12/13.. Men jag har kortat ner listan med möjliga utbildningar som jag tror skulle passa mig och mina framtidsvisioner, så nu har jag bara 3 stycken som jag bollar emellan.

Jag har svårt att se längre fram i tiden än några månader, antagligen på grund av det förflutna som jag har i bagaget, men jag har en bild av vad det är jag vill arbeta med. Nämligen människor.
Jag hör ganska ofta att jag borde jobba med kundtjänst och liknande. Men jag vill hjälpa människor på andra plan.
Så det är en vision av mig själv, utbildad och med en framtid inom medmänsklighet, hehe.
Men för mig så spelar det ingen roll vart jag bor, men om man skulle kunna bo kvar i det här underbara området så skulle det vara prio ett.
När det kommer till familj och dyl så vågar jag inte direkt tänka på sådant. Jag har en fix idé att det betyder otur. Därför får det vara nog med sådant jag funderar på och lite mer " Jag skulle vilja"

Jag skulle vilja:

att jag blir över 80 år gammal.
få ett bättre fokus så jag kan skriva minst en roman.
vinna på lotto så att jag kan njuta av livet med en mojito i ena handen.
bli ekonomiskt oberoende.
Bli antagen till utbildningen trots att jag inte har betyg i Ma C.





utsikten från mitt jobb idag. Tyckte den passade ganska bra till det här ämnet.


Ansiktsmask & fotskrubb

Hej och hallå.

Idag har jag pillat lite med mitt rum (tog flera timmar och det blev inte så stort resultat som jag hoppats) och fixat med ringarna. Men på eftermiddagen tog jag mig en utflykt till S för jag saknade Dollarstore. Haha.
Knäppt att åka en resa på 10 mil t.o.r för att besöka en affär? Nej inte direkt när man bor i ödemarken. Jag åker lätt ca 46 mil t.o.r för en shoppingrunda? :) Men ja, tack gode gud för att det finns online shopping! ;) Men det ger inte direkt samma goa känsla då jag fullkomligt älskar att vara bland folk och känna på och syna varje plagg som faller mig i smaken. De måste ju vara sköna att ta i, för då är de bekväma på ;)

Iallafall så tänkte jag avsluta dagen med en liten stund för mig själv så här sitter jag med en "Fruit smoothie" i ansiktet och beredd på att skrubba kroppen alldeles skär. Tänkte ge fossingarna lite special treatment också då de kommer få en tung dag imorgon.
Ja, man kan väll säga att jag har en liten utmaning imorgon då de första träningsgrupperna kommer anlända imorgon och det gäller att hålla koll på flera saker samtidigt. Hm.. spännande.
Men jag tror att det kommer gå skit bra, jag ser fram emot veckan som kommer då mams och jag har planerat en trip till Hälsingland på måndagen. Då vi ska titta till sommarstugan innan vintern och då ska jag passa på att besöka Rusta och kanske deichman ;)
Sedan är jag långledig ons-lör tror jag och då MÅSTE jag åka in till Östersund och kika på Harry Potter, jag kan inte vänta längre. Dessutom så bor ju Diana där, och jag saknar henne som en tok fastän vi träffades i helgen.
Så det är mina planer. 

 

haha, inte allt för sköna bilder på mig, men så ser man ut! Och va gosigt len man blir efter en bra ansiktsmask! På andra bilden ser ni mitt favorit balsam från Naturelle. Luktar underbart gott med smultron.. mums! Jag fullkomligt älskar doften och känslan i håret efteråt! 2 för 30 på dollar.. så jag kunde inte låtabli ;)

Nej nu ska jag skubba mig blänkande och fin så att jag kommer i säng någongång.
Sömn är a och o när man har ett stressigt jobb.

Dag 3 - Mina 3 största intressen

Okej, 3 ämnet i utmaningen "7 days a week" och redan här tjorvar det ihop sig för mig, vad har jag för intressen?

Blogg:

Ett intresse jag har är bloggen, men inte bara min blogg utan även andras bloggar. Jag tycker att det är roligt med personliga bloggar och absolut när man startar en konversation med varandra via kommentarer. Det värsta jag vet är när man inte får svar på kommentarer, jag tycker det är ganska oartigt och börjar direkt fundera på VARFÖR? haha. Jo, sedan inser jag att de kanske får lite för många kommentarer för det, eller helt enkelt inte har lika mycket tid över som mig ;)
Iallafall, intresset med bloggen hör samman med "Därför bloggar jag" då jag vill skriva av mig, jag har otroligt mycket att skriva om och jag kan inte skriva dagbok, det känns meningslöst. Men här, det finns en möjlighet för andra att läsa det jag skriver. Och det ger mig ett hopp om att andra kanske mår bättre av det jag skriver? Man kan alltid hjälpa andra? Jag vet inte, men samtidigt som jag har ett intresse av att skriva så har jag också ett intresse av att förstå mig själv, självinsikt.


[ Jag känner att jag har en liten identitetskris just nu för jag kan inte komma på några intressen alls? Så jag griper lite efter halmstrån.
Jag älskar att kolla på film och läsa böcker, men det är mer en fritidssyssla än ett intresse? Eller?
Hrm..
Nej, de är nog intressen faktiskt?
]


Berättelser:

Jag valde att sätta ihop film och böcker till ett intresse då mitt intresse i sig har sitt fokus vid berättelserna och inte själva skapandet.

Film är för mig en helt annan värld, jag är facinerad av hur man kan få en historia att bli så verklig. Mina favoritfilmer är barnfilmer och jag antar att det beror på att de ska vara underhållande, en bra historia som trollbinder en. Det ligger mig varmt om hjärtat. Men jag kan inte låta bli att låta mig ryckas med i action eller förlora mig i dagdrömmar efter en bra romantisk komedi. Dagdrömmar har varit en stor del av mitt liv och det är antagligen därför jag så gärna låter mig själv försvinna i filmens värld.

Böcker har en liknande effekt på mig, och jag älskar att forma berättelsen utifrån författarens beskrivning. Jag har alltid varit en bokmal och jag antar att det är tackvare min livliga fantasi. Jag har vissa författare som jag har följt i flera, flera år. Men jag är alltid öppen för nya typer av berättelser.
På ett sätt så är jag intresserad av böcker då jag vill känna en förståelse för hur författarna bygger sina berättelser. Hur de får sina berättelser att bli verkliga, att beskriva något så det blir så lätt för andra att acceptera.

Renovering & inredning:

Ja renovering har jag alltid varit intresserad av. Jag tror att jag började med sådant redan när jag var liten. Kom på hur man kunde göra om hemma och absolut i mitt rum. Men som tur var så lyssnade inte mamma på mina knäppa ideér utan lät allt vara som hon själv ville ha det.
Jag tycker om att pyssla med saker och absolut lite större projekt. Måla & borra osv. Men jag är inte så duktig på att göra saker varken rakt eller korrekt, dessutom tröttnar jag på mina projekt ganska snabbt.

Jag kan inte låta bli att gå runt och kolla på nya tapeter, tänka vad som passar ihop med vad och nya lösningar på saker och ting. Men det är ganska sällan som jag startar några projekt utan nu mera nöjer jag mig att ha olika alternativ i hjärnan som jag bollar emellan.



Jag vet inte, kunde inte gå in helhjärtat i det här känner jag. Så jag ska anstränga mig tills imorgon istället då det är: "mina framtidsvisioner" då jag helt enkelt förstår det ämnet bättre.

Nu går startskottet

Nu har jag lagt upp endel auktioner på Tradera med snygga ringar. Jag kommer fylla på lite då och då, men nu har det alltså startat.
Jag kommer lägga upp lite örhängen till försäljning dessutom, så håll er uppdaterade.

Om ni vill se de auktioner som är igång just nu så kan ni klicka på bilden nedan eller gå in HÄR.


Problem

Halloj! Riktigt tyst från mig idag men jag har varit på utbildning med jobbet och sedan har jag försökt göra ett tidsinställt inlägg gällande morgondagens utmaning, men man kan ju säga att jag körde fast lite.

Morgondagens ämne är nämligen "Mina 3 största intressen" och jag kan inte komma på mer än en sak? Ett intresse? Vad innebär det liksom? Är det detsamma som en hobby? Oj vad jag kände mig IQ befriad när jag började klura på det där, och vad tomt mitt liv verkar vara då jag inte kommer på två till intressen?

Jag önskar att jag fortfarande höll på med ridning och att jag var lika pepp på träning som Helena. Jag önskar att min snowboard inte mestadels samlade damm och att skotern hade mig som chaufför någon gång då och då, men jag inser nu att jag måste fylla min tid med sådant som jag glömmer bort. Sådant som kanske inte är så viktigt egentligen? Jag menar, shopping är ju mestadels en bonus i mitt liv som jag ÄLSKAR. Men det är inget intresse, det är ju inte direkt så att jag bryr mig speciellt mycket om vad som är modernt just nu, jag vill ju bara vara bekväm och stilig liksom?

Ja, detta visade sig vara en svår nöt för min del.. men jag hoppas att jag har hittat ett svar på utmaningen imorgon.

Ni kan gärna komma med förslag. Det står helt still


Dag 2 - Därför bloggar jag

Ja här kommer alltså den andra punkten på "7 days a week" utmaningen. En ingående beskrivning varför just jag bloggar.

Egentligen så började jag med att skriva dagbok, men min fokus på detta var riktigt dålig då jag tröttnade snabbt och det kändes som ett tvång till slut. Dessutom märktes det att jag endast skrev dagbok i cirka 2 veckor och jag köpte nya dagböcker hela tiden. Precis som att det skulle fungera bättre om dagboken var fin?

Efter studenten jobbade jag för ett företag som hade telefonsupport gällande datorer och skrivare och under de två åren mötte jag en av mina alla käraste vänner, nämligen Luz.
Luz var väldigt social och hade redan en blogg (det var i mitten av 07 och "blogg-fenomenet" hade till och med nått mina öron) så hon sa åt mig att jag borde skaffa en blogg, vilket jag gjorde. Hon fick förklara det mesta för mig och jag startade en blogg som hette dike.blogg.se (dike var en gudinna och jag tyckte det var roligt att man kunde tolka det som både ett dike och en gudinna) Men jag blev snabbt varse om att personer som jag inte ville blanda in i mitt liv snokade runt på min blogg och av den anledningen så tog jag tillslut bort den bloggen i ren frustration. Direkt efteråt skapade jag denna och det misstaget kommer jag inte göra om igen.

Jag valde att fortsätta blogga då det är den första "dagboken" som jag känner hjälper mig med någonting. Självklart är det ibland väldigt läskigt att blotta sina tankar och man vet inte vem som läser dem, men samtidigt så är det ett sätt för mig att visa mig själv också. För oavsett vad så är det mina tankar och min blogg ni läser.

En annan anledning till varför jag fortsätter blogga (trots att jag ibland har samma ångest när bloggen inte är så fin som jag velat) är att jag har hittat personer via andra bloggar som ger mig inspiration, lite extra kraft i vardagen och hjälper mig ta dag för dag.

Dessutom är bloggen en bra tillflyktsort. Och jag kan skriva exakt hur jag känner och om man inte klarar av det, då behöver man inte läsa? Simpelt.

Jag är helt enkelt tacksam för att ha hittat hit, och det är tack vare Luz .


Dag 1 - Presentation av mig


Vi kan börja med 
the basics: 

Jag heter Kristina Larsson och är 23 år, bor och uppvuxen i en liten by i närheten av Vemdalen. 
I början av december 1986 var min kära mor tvungen att åka in till sjukhuset då jag började skapa problem i hennes mage, (och jag tror aldrig att hon kommer sluta påpeka detta) då hon blev sängliggandes i cirka två månader innan jag möttes av kylan utanför magen i februari. Jag föddes en månad för tidigt och fick därför spendera den första tiden av mitt liv i ett kuvös. Jag tror att min tid i kuvösen har bidragit till min förkärlek att sova på mage. 
Vid mitt första möte med min syster var jag väldigt kärvänlig och visade min lycka genom att dra henne oömt i håret och sedan dess har jag sett upp till henne.

När jag var 2½ gick min älskade far bort och detta har lämnat djupa sår i min själ, absolut av den anledningen att jag inte har några minnen  av honom och endast ett fåtal bilder på oss tillsammans.
Jag har upplevt mer sorg under mina 23 år än vad flera personer upplever under en hel livstid och ibland förstår man inte hur det kan fungera, men jag antar att livet har sin gång.. och man får inte bestämma sådant själv.
På grund av detta vet jag att jag har blivit väldigt tillbaka dragen och känner att det är ganska svårt att vara social. Men samtidigt så försöker jag se det mesta positivt och försöker göra det bästa av situationen.
(usch, väldigt seriöst den där biten..)


Dagis var den lyckligaste tiden i mitt liv vad jag kan komma på och det är nog därifrån jag har flest barndomsminnen, jag har lyckats nollställa min hjärna ganska bra och har endast några ljusglimtar att tänka tillbaka till och jag skulle gissa på att detta är en försvarsmekanism för mig.

I gymnasiet studerade jag samhäll-ekonomi och jag valde den linjen tack vare en högstadielärare som fick mig att tro på mig själv, att jag kunde mer än vad jag trodde. Och jag kommer vara henne evigt tacksam för utan den uppmuntran så vet jag inte vart jag hade hamnat.

Jag har svårt att lita på personer men samtidigt så berättar jag väldigt mycket om mig själv till främlingar, varför? Jag är jag. Så enkelt är det, oavsett om jag känner dig eller inte, så kan du lära känna mig ganska snabbt men du ska inte tro att det betyder att jag litar på dig.
Jag är hemskt envis och man har bara mitt förtroende en gång.

Som avslutning till denna ganska dystra presentation så kan jag informera att mitt motto har alltid varit, och kommer alltid vara: KAN SJÄLV. Det är svårt att bryta gamla vanor och om jag ber om hjälp då är det sällan för att jag är lat.

Ni får gärna fråga eller påpeka om det är något som ni saknar i min presentation.. Men det här är jag, rakt igenom.




Utmanad & utmanar

Världens bästa Molly utmanade mig att skriva ett inlägg om dagen med följande handling/ämnen. Jag ser detta mer som en inbjudan till att va en i "gänget" (blir lså glad när man tänker på mig, haha) så det är ju självklart att jag accepterar denna underhållande utmaning. Utmaningen kallas: 7 days a week.

Utmaningen går ut på att varje dag, i en veckas tid, skriva ett blogginlägg om dessa ämnen. inisen.com har kortat ner utmaningen av en 30-dagarsversion och bytt ut lite ämnen som hon tyckte var mer intressanta.


7 days a week:

Dag 1
– Presentation av mig.
Dag 2 – Därför bloggar jag.
Dag 3 – Mina 3 största intressen.
Dag 4 – Mina framtidsvisioner.
Dag 5 – Min familj.
Dag 6 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 7 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.

Jag utmanar: Caroline, Michaela, Tsukii, wysteriia & Luzen


Skjuter upp

Orkar inte lägga upp auktionerna idag på ringarna.. Gaah, helt slut. Suttit som en zombie hela dagen. Ville inte vakna imorse fast än att jag gick och la mig vid 23 tiden igår? Men icke. Nåja, snart kommer jag in i den rätta dygnsryttmen får jag hoppas..
Men som sagt, jag skjuter det på framtiden..

Imorgon är det planerat att jag ska bowla med Ems och Madde på måndaxklubben som har startat igen. Kommer förhoppningsvist bli roligt och jag ska försöka att hålla mig på banan. Men man får se, kan ju inte direkt lova något.

Nej, nu hänger ögonlocken ner till knäna, så jag ska lägga mig i min underbara säng och soooova!

Arvingarna

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så spelade Arvingarna på afterskin nu i helgen och jag var duktig och kom ihåg att spela in en liten snutt. Dock kom Wuga {yes han kallas så} och drog iväg med mig på slutet. Därför det blev så kort.


Jag blev riktigt impad av deras låtval och deras stil, jag tror att de har lagt dansbandet stilen lite åt sidan, iallafall borde de göra det. ;)

2x afterski

Åh vad roligt jag har haft det! I helgen har det varit höstforum på vemdalsskalet (torsdag - söndag) och jag hade stora planer för denna helgen. Men man ska inte planera något, för nu kom snön och det innebar att anläggningen som jag jobbar på öppnade sina backar idag. Så igår följde jag med tjejerna när det skulle på afterskin som är innan kvällens festligheter drar igång på allvar. AS var jätte rolig men man kände sig lite utanför när man inte var utklädd? Antar att det har blivit en grej att ha teman på forum? Nästan så att man kan tro att det är halloween. Men som sagt det var roligt, att det var arvingarna som höll i afterskin var väldigt trevligt!

Idag klev jag upp 06:30 jobbade till 14:40 och sedan fick jag vänta in Ems innan vi begav oss till afterski nr 2. Inte lika bra band (svårt att klå arvingarna) men det var underhållning och jag är ganska hundra på att det var ännu fler kosymnissar (utklädda personer) på dansgolvet idag. Det bästa med årets forum är att jag fått träffa både Sonja och Diana! Love!

Imorgon ska jag jobba helt ensam, så jag känner att det är dags att sova nu så jag är fokuserad imorgon. Måste leta djupt i mitt minne för att komma ihåg rutinerna. Idag glömde jag mina nycklar till jobbet tillexempel. Hur smart är det? Nä Kristina, skärpning!



Så här ser jag ut denna Lördagskväll. trööött!


Snart smäller det!

Oh yes, det jag har hållit på med ett tag kommer gå av stapeln antingen imorgon eller på söndag, det är nämligen så att jag har köpt lite smycken och nu kommer jag sälja dem som blivit över på tradera (råkade alltså köpa för många) så då kom jag på att ni kanske är intresserade av dem?

Så fort allt är klart kommer jag lägga upp klickbara bilder i ett inlägg här så att ni direkt kan komma till tradera auktionen. Utropspriset kommer vara 1 kr men köp-nu priset kommer vara 45 kr +12 kr frakt för de ringarna. och förhoppningsvist kommer det gå åt!
Senare kommer det även att komma upp auktioner med örhängen men jag har inte riktgt kommit så långt ännu så vi får se hur det går med dessa, för det är ju onödigt att jag har flera av samma sort. Antagligen kommer jag lägga upp örhängen nästa vecka.

Är ni intresserade?

Dessa ringar och liknande kommer jag lägga upp på tradera:



Dock är det lite herr storlekar på de ljusa (turkosa), så om man vill ge sitt hjärta en snygg ring i julklapp så är det bara att kolla på måtten.

Vore dessutom tacksam om ni kunde sprida vidare budskapet om ni ser något ni gillar sedan när jag lagt upp bilderna, bara en länk till min samlade tradera sida vore bra så kanske jag får såld herr-ringarna också.

Some days..

you gotta dance!

Som jag skrev igår så har jag ändrat lite i bloggen, men mestadels färger osv. Jag ska ändra bilder också, men de kommer dröja då jag måste fokusera på att ta kort att byta ut dem till ;) Men ja, de kommer.. så småningom.

Igår hade jag världens magvärk och tyckte synd om mig själv. Men sedan ruskade Ems liv i mig och vi fikade i Vemdalens by på ett jätte sött fik som Maja har startat. Åtgårdens Café tror jag att det heter? Jätte gott var det iallafall och mysig stämning.
Kul att umgås lite Ems igen, tror denna säsongen kommer bli okej.
När det var klart åkte vi upp på Björnrikes skidshop och träffade Madde och Stina, dessutom slängde man sig ett getöga på de nya kläderna som har kommit in. Oh yes, jag tror allt att det blir ännu en tröja i samlingen innan det här är klart, hehe.

Väl hemma igen satte jag igång med två omgångar kladdkakssmet och gjorde kladdkaksmuffins till byn. Hoppas att de blev goda, jag har inte testat någon, men de såg OK ut iallafall.. Hm. Får nog köpa en och testa :P

Idag funderade jag på att åka till S, men magvärken håller i sig så jag får se vad jag hittar på. Måste iallafall åka och slänga en massa källsortering. Har fyllt en hel flyttkartong med sådant. :O



Changes

Everything changes.. Och igår natt och lite idag har jag pillat med lite ändringar i designen. Lite snö och lite inspo från "The holiday".. Lugnt och skönt.
Det som saknas är en header, och det ska jag fixa så snart jag kommit på vad jag ska göra, ska nog gå in på we♥it och kika på lite bilder som man får lite inspo från..

OM de ser konstigt ut, tryck F5, borde vara OK?`Eller ser de konstigt ut?

Furtiofyra

Idag är det furtiofyra dagar kvar till julafton! Jag längtar! Bad om att få vara ledig på julafton i år. Jag har jobbat julafton de senaste två åren och tycker faktiskt att det är min tur att vara ledig julafton och juldagen. Men vi får se vad de säger.

Idag har jag varit ledig och inte gjort ett skit, skönt. Gick ut en sväng med tussi i snön, men hon är så gammal och började halta så vi vände ganska snabbt. Vill inte att min älskling ska ha ont, men vill att hon kommer utanför dörren också.

Fick min DVD att funka idag dessutom, så nu kikar jag på mina mys-filmer. "The holiday" och "Love actually" har varit mina mys-filmer i X antal år. Mysiga, snöiga & kärleksfulla. Kan det bli bättre? Dessutom så är Jude Law ganska så läcker i "The holiday", hehe.
Och snart är det "Halv åtta hos mig" dessutom och det ska bli roligt att se vad som serveras idag, ett plus är att man får se hur de ser ut i deras hem och sådant gillar jag! Men jag fattar inte hur det klarar av att vara med i TV? Sådana personer är mina idoler :D (Hoppas verkligen att Caroline kommer vara med, så får man se hur de ser ut hos henne ;) )

Nu ska jag ta reda på vad som hände med en av de mystiska leveranserna som jag har gått och väntat på över en månad. Ja alltså, de är mystiska för er, jag vet såklart vad det är.. och det kommer ni få reda på också alldeles snart. Måste bara hitta lite energi att göra något åt det.

God kväll

Tråkiga klubben

Idag var det första dagen på mitt..hm.. gamla jobb. Jag har alltså haft turen att få återkomma för ännu en säsong på en av de skidanläggningar som finns i området.
Idag startade vi med lite uppdateringar osv, imorgon ska jag inventera nycklar och dylikt sedan kanske vi kommer öppna backarna i helgen och om det blir så, så kanske jag jobbar då också? We shall see. Iallafall så var det härligt att sätta igång igen, och det känns bra att komma ihåg lite från tidigare säsonger.

Orkar inte skriva något mer, orkar knappt hålla ögonen öppna. Läste så gott som halva "jagad" (5 delen av house of night-serien av P.C cast) inatt. Och det var så spännande så jag kunde inte sluta.. och nu ska jag nog gå och lägga mig så jag får läsa mer.. hihi. Jag var så duktig med den 4:e boken, men nu.. jag kan inte sluta.. det går bara inte.
Så jag ska fortsätta grunna på en ny design samtidigt som jag läser så mycket jag orkar av "Jagad". Återkommer imorgon och hoppas att jag är lite mer pepp då.


Good night

Hur mår jag idag?

Mår inge bra, förtjänar nog inge bättre heller. Det var jätte skoj på VGS festen, men det blev lite för mycket vin för min del.. usch. Jag borde sluta dricka vitt vin? Tror det var de som satte käppar i hjulen för mig igår.. eller ngt.
Vaknade runt 7 och kunde verkligen inte somna om, låg i sängen och låtsades sova.. lyckades nästan lura mig själv några gånger dessutom.

Det första jag tänkte när jag vaknade var: rätt åt dig! Snacka om att jag utsätter mig själv för dumheter. Och egentligen är det ju fest i helgen också.. 3 dagars. Men jag tror att jag måste låta magen lugna ner sig. Men man ska väll aldrig säga aldrig antar jag.

Idag har jag suttit och kikat på film hela dagen. Borde gå och lägga mig nu snart då min första arbetsdag är imorgon (Oh yes!) Håller tummarna att det kommer gå bra.

Lite bilder som jag tagit tidigare som verkligen visar hur jag har mått idag:


Crap, crap, crap.. oh..


Gult är.. inte okej





Oh yes. Min webkamera tycker om att ta gula kort idag.. oavsett vad jag gör.. men när jag tar bort ansiktet ur bild, då blev de lite ljusare iallafall. duktigt.

Nu är jag fixad och redo att gå på middag! Varje år denna tiden så är det nämligen så att en grupp av karlarna här i byn lagar middag till oss resterande. Otroligt trevligt och gott, i år är det över 220 pers som är anmälda till denna middagen, så karlarna har nog fått jobba hela dagen ;)

Efter middagen brukar de bjudas upp till dans och det är nog det som behövs så här i höstmörkret. En uppvärmning till nästa helg kanske? Då är det nämligen höstforum här i krokarna och det kallades dans(bands)forum förut.(?) så då ska man också dra på sig dansskorna!

idag (som jag absolut ville ha med på bild) kommer jag inviga mina ballerina skor från h&m. {smidig som ett kylskåp = jag}
Nej det här går ju inte, kan ju inte sitta här hela tiden. Dags att förbereda sig och gå iväg i blåsten.

Hoppas ni får en bra helg!

Nytt inför vintern

Jag och mamma åkte till Vemdalen idag och kikade in på "Ekbergs fiske & fritid" då mamma skulle byta ut en underställströja hon köpt tidigare som var felsydd.. och självklart hittade jag något där inne. Gaah!
Jag hittade ett par fräna täckbyxor.. och de är knallrosa. Yes! Knallrosa! Varför jag fastnade för dem vet jag inte, men de är ju roligt med lite färg på kläderna ibland. Så.. jag köpte dem.




Den turkosa jackan köpte jag ifjol så nu köpte jag de rosa täckbyxorna. men det var på tiden då jag fortfarande använder mina täckbyxor som jag köpte när jag gick i nian.. det är ett tag sedan.. hrm. 7 år sedan?
Så ja, de var på tiden. Och jag kommer fortsätta använda dem också.. måste ha lite variation ;)

Färdigt

Nu är det sista dagen jag skriver om min walk-in-closet (för denna gång) för nu är den klar och nu ska jag fortsätta sortera in mina kläder i den så jag slipper mina sopsäckar och vakumpåsar med kläder i sovrummet (ser hemskt ut).

Resultatet:


Lite suddig bild men de ignorerar vi..


Oh crap..

The usual!

Nje, så illa är det inte riktigt, men jag har haft fullt upp idag. Åkte till S och returnerade mitt H&M paket. Tussi mår som en kung i min bil har jag märkt, kan vara lite på grund av att hon kan gå in i min bil på egenhand. Hon är så pass gammal och stel nu att vi måste lyfta in henne i mammas bil, men hon kan lätt klättra in i min. Det gillar vi!
Dessutom är jag klar med garderoben nu. Saknas dock ett stativ (mamma kom på att vi hade ett undangömt) så det ska jag investera i senare.. men absolut inte prio.

Tänkte visa en bild på garderoben (Ja jag vet, tjatar otroligt mycket om garderoben!) men de får bli imorgon, nu orkar jag inte gå och hämta kameran. hehe. Latmask numero uno.

Imorgon ska jag och mams åka in till Vemdalen och kika hur det ser ut hos Ekbergs jakt & fiske. Måste ju kolla hur utbyggnaden ser ut. Sedan får jag nog plugga lite info då jag kommer börja jobba på måndag med lite telefon-göra och då vill man gärna vara förberedd.

Nu.. Zzz

Torsdag..

Började dagen med en redig sovmorgon till 11. vaknade såklart vid 07 första gången av mardrömmar (drömmer läskigt och konstigt hela tiden nu.. så det är standard) somnade om till 09 men då ville jag inte kliva upp så sov till 11 istället.

Idag har jag inte gjort så mycket.. sågat till två bitar som ska hålla upp pinnen som man ska hänga kläderna på.. de såg lite lustiga ut innan jag la spackel där de blev lite fel.. så resterande dagen har jag endast väntat på att spacklet skulle torka så jag kan sätta upp pinnen och måla den. För när det är gjort så återstår det endast att vika kläder och plocka in dem. yeeey!
Ska nog mäta en till bit som jag tror kan passa.. det är lite roligt att hålla på med sådant. Dock är jag otroligt dålig på att mäta, för jag tänker lite fel ;)



Nu är det dags att gå o lägga sig så kanske man kan göra större nytta imorgon, visar en bild från förra helgen på mig och mina gogummor.


Tips på förvaring

Nu när mina bokhyllor blev skohyllor så har jag fått gå igenom allt jag hade i hyllorna. Lite vill man såklart spara och den enda förvaringsmöbeln jag har just nu är min lackhylla som jag använder som TV-hylla.
Det jag vill tipsa om alltså är hur man kan göra om gamla tidskrifts samlare till mindre förvaringsboxar. (så att de passar i en lack-hylla)

Det är inte så speciellt egentligen, men här kommer mitt tips:



1. Ta din tidskriftssamlare (med hjälp av dess botten kan man klippa ut perfekta bitar av tex presentpapper som man kan klä dem med.)

2. sätt ett gummiband över "öppningen" så att man kan ha saker i tidningssamlaren utan att de ramlar ut så då kan man använda dem liggandes istället för ståendes.

3. så här blev resultatet, fina förvaringsboxar som rymmer en heldel.

Hektiskt?



Nja jag kan ju inte direkt säga att mina dagar är hektiska, men det är en massa saker jag BEHÖVER göra.. och lite av de sakerna gör jag.. och vissa skjuter jag på framtiden. hehe.

Idag åkte jag till S för att hämta ut min jacka från h&m.. men den satt inte bra, absolut inte.. så de blir en snabb retur. Men jag behövde den inte heller.. ville bara kolla om den passade på mig, men inte min typ av jacka tyvärr.

utöver de har jag sågat till två hyllplan till garderoben, blir riktigt bra. Men måste nog köpa en pall så jag når de kläderna som kommer hänga. Väldigt högt i tak och man måste ju utnyttja det. ↓




Om ni kollar hur högt upp hyllplanen redan sitter på första bilden, så förstår ni kanske hur mycket höjd jag har att hänga kläder på ;p

Nu nalkas det sömn


Ja nu är det nog dags för mig att krypa till kojs.
TV'n fungerar skit bra, dock kan jag inte i mitt liv komma på hur fasiken jag ska koppla in min cd/dvd spelare till tvn, för jag fattar inte hur det har funkat förut, den kabeln som är kopplad till den tror jag inte är rätt.. eller vad tror du syster? Har du bytt några kablar i den? {annars får jag bita i det sura äpplet och konstatera att de inte funkar.. men just nu tror jag bannemig att det är en ljudkabel som kan kopplas till datorn och inte en kabel som kan kopplas till TV, GALEN!} haha.

Faen vad jobbigt det är när man är sugen att kolla på film men hittar ingen som passar.. blöh.
Nä, nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner i sängen.. ååh!


Så nu sitter jag så här. Sliten, röd och pluffsig runt ögonen.. och LÄNGTAR efter mina 8 kuddar i sängen.

Godnatt på er

Min julklapp till..

MIG!! Haha. Min julklapp kom igår med posten så idag har jag ordnat lite så att den har en alldeles egen plats i mitt rum. Var tvungen att bära upp en hylla (min tvhylla/vitrinskåp) och sortera en massa saker som jag inte fattar varför jag har sparat.
Imorgon ska jag fortsätta med min walk in closet. Man kunde inte beställa de stativen med trådkorgar från IKEA, så de verkar som om jag måste åka 24 mil bara för det?  humpf.. INTE okej! Så jag skjuter det på framtiden och fortsätter med mitt så länge.



Hm får se om den animationen kommer igång någon gång.. men den visar iaf min TV. OM den inte kommer igång så ser man iallafall kartongen ;)

Vad sysslar jag med?

Lite tyst här idag, men de finns en anledning. När vi kom hem från ösd ikväll så fick jag en energikick (tror de beror på att jag drack cola på vägen hem?) och satte igång med att montera ner min bokhylla, flytta in den i min blivande walk-in-closet och montera dit den.
Jobbigt som satan om jag får säga det själv.. inte för att själva monteringen och flytten i sig var jobbig.. men att plocka ihop alla saker som låg framför och i bokhyllan! puh! Måste börja sortera i de högarna.. de kommer inte vara mycket av det som kommer sparas direkt. Men de är inte de prio ett just nu, nu vill jag få min garderob så jag får plats med mina saker som ligger i flyttkartonger.. Ja.. mitt liv är en enda röra just nu.



Här ser man då själva processen.. mina skor som har någonstans att vara nu (Lovely!) de som inte fick plats  i hyllan gömmer sig i Betty och Wilma (väskorna).. sedan kommer jag ha mina väskor och kanske huvudbonader och annat i den andra hyllan. Skönt att få ordning på lite saker.. äntligen.

Så imorgon kommer jag fortsätta med detta. jag ska mäta och tänka ut så att allt blir perfa och dessutom så kom min julklapp idag, min egna TV. Så den ska jag studera lite mer ingående imorgon. (också därför jag tog tag i att flytta bokhyllan idag.. annars skulle jag säkert välta tv'n senare)

Iiih, IM SO HAPPY!

Via mobilen

Nu är jag, mams och mormor på väg till Östersund. Vi ska hälsa på pär som befinner sig på sjukhuset. Ska försöka hinna med lite julklappar dessutom. Jag och tussi sitter i baksätet och gottar oss. Hoppas ni har en bra dag för de ska vi ha. jag ser fram emot att få äta lite asiatisk mat (vet inte om de blir kinesiskt eller vad de blir?) Och ett besök på hm ;)

RSS 2.0